Ebben a városban mindig történik valami: Új megaszörnyek a kisautók ellen

Hot Wheels City nem egy nyugdíjas hely. Itt folyton történik valami és ez a valami többnyire összefügg az óriásszörnyekkel. Most például épp egy autófaló bestia és egy óriáspolip szabadult el.

Tény, hogy Hot Wheels City olyan helyre épült, ahol az átlagosnál jóval több az egy kisautóra eső óriásszörnyek évi átlaga. Járt már itt mérgező kobra, dinó, tomboló gorilla és még sorolhatnánk. Ez a két újonnan felbukkant bitang viszont egy kicsit más, mint az eddigiek.

Polipos autómosó

Kettőjük közül a polip tűnik ártalmatlanabbnak. Ő leginkább autókat lefröcskölni szeret. Nem véletlen, hogy miután beilleszkedett Hot Wheels Citybe, megnyitotta a város leghosszabb autómosóját, ami telis-tele van meglepetésekkel. Ezen a 120 cm-es pályán dupla mosás várja a bátor négykerekűeket, amik között egy hurokpálya is segíti az élvezetes és gyors szárítást. A tulajdonos mozgó csápjaival személyesen felügyeli a második öblítést, így teszi az autómosást egész estés programmá. A pályán minden kisautóval jó móka a mosás, de az igazán nagy élmény a színváltó „Color Shifter” sorozat, illetve a Color Reveal kisautók teszik, amelyek meleg és jéghideg víz használatával kétszer is színt váltanak.

Autófaló MegaWrex

A másik hívatlan vendég már sokkal kevésbé barátságos. Olyannyira, hogy előszeretettel falja be Hot Wheels City gyanútlan négykerekű lakóit szőröstül-bőröstül. Az autófaló MegaWrex ráadásul akkorára tudja nyitni a száját, hogy az óriáskerekű Monster Trucks járgányok sem menekülhetnek. Az ő különlegessége a régebbi óriásszörnyekhez képest, hogy nem helyhez (illetve pályához) kötött. Saját kerekeivel hamar utóléri a gyanútlan négykerekűeket és hamm… már el is tűntek feneketlennek látszó bendőjében. Persze, mint minden szörny, az autófaló MegaWrex pajtás is vérengzőbbnek látszik elsőre, mint amilyen valójában. Miután jóllakott autóinkkal, hátul sértetlenül engedi szabadon őket, így a kalandot gyűjteményünk legféltettebb darabjai is garantáltan épp bőrrel megússzák. Azért nem árt vigyázni, hiszen ki tudja, mikor lesz a MegaWrex legközelebb autófaló kedvében.

Lehet, hogy veszélyesek, lehet, hogy félelmetesek, de az biztos, hogy ezek nélkül az óriásszörnyek nélkül Hot Wheels City és a kisautós kalandok sem lennének ugyanazok és hogy az ő társaságukban egyetlen kisautó tulajdonos sem fog unatkozni. A ti gyűjteményetek készen áll a kihívásra? Az új Hot Wheels polipos autómosó és a Monster Trucks autófaló MegaWrex készletek már kaphatók

A cikkhez tartozó galéria: 
Hot Wheels City
Hot Wheels autófaló MegaWrex
Hot Wheels autófaló MegaWrex
Hot Wheels autófaló MegaWrex
Hot Wheels City
Hot Wheels polipos autómosó
Hot Wheels polipos autómosó
Hot Wheels polipos autómosó

Oldalak