A Horalky nápolyit mostantól MOMENTS néven keresd!

A Horalky nápolyi nagy bejelentéssel lepte meg rajongóit, a jövőben ugyanis már más néven, MOMENTS szeletként található meg a boltok polcain. Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen tényleg csak a neve változott, a nápolyi ugyanaz maradt! (x)

Mindenki kedvence

Szlovákiában tradicionális édesség a Horalky nápolyi, gyártását 1953-ban kezdték el Sereden, majd 2008-ban Magyarországon is bevezetésre került. Először csokis és mogyorós ízben volt elérhető, majd további 3 ízben is: tejes, földimogyorós-nugátos és kókuszos. Az első szélein mártott ostya ami az 50g-os kiszerelése és nem túl édes íze miatt, az egyik legkedveltebb édességgé vált Magyarországon.

Új névvel, változatlan minőséggel

A nápolyi rajongótábora folyamatosan növekszik, de a visszajelzések mindig azt mutatták, hogy nehéz kimondani és megjegyezni a Horalky nevét. Mindenki nagy örömére, 2016-ban elérkezett az a mérföldkő, amikor változik szeretett nápolyink neve, így mostantól a Horalky, MOMENTS néven látható és kapható a boltok polcain!

Aggodalomra persze semmi ok, mert a már jól bevált recepten természetesen nem változtattak, a nápolyi változatlan maradt, ezért az ostya továbbra is a megszokott minőségben és ízben várja rajongóit.

A Moments név amellett, hogy könnyű kimondani, megjegyezni, leírni, még több olyan pillanatot szerez majd Neked, amikor önfeledt és gondtalan lehetsz, bár az igazán boldog pillanatok attól válnak különlegessé, ha mással is megosztod őket. Éld át ezeket egy Momentsszel és váljon örök pillanattá, hogy mindig emlékezzél rá!

Kóstold meg akár az összes ízben

Ha még nem kóstoltad volna a Moments szeletet, akkor szeptember 23-24-én lehetőséged nyílik erre a nagyobb SPAR és INTERSPAR üzletekben. Keresd a Moments hostesseit a boltokban, és kóstold meg akár az összes ízben (csoki, nugát, mogyi, tej, kókusz). Ráadásul a hétvégén most akciós áron is kapható a szelet, így érdemes most bevásárolnod belőle, hogy mindig kéznél legyen egy.

Ebéd után, sportolás előtt, esetleg egy kihívást jelentő akadály legyűréséhez, a Moments mindig jó választás! Ha lemerültek energia-készleteid és szeretnéd őket gyorsan feltölteni, a Moments segítségedre lehet. …legyen nálad mindig ott a táskádban, fiókodban, zsebedben, hogy szükség esetén azonnal elérhesd.

Te is szeretted a Horalky nápolyit?
Akkor játssz most velünk és nyerj egy karton Moments szeletet!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!