Hihetetlen kedvezmények - A 4 legjobb kuponos oldal

Utazgatni, olykor egy étterembe beülni mindenki szeret, de sajnos az anyagi körülmények sokszor korlátoznak ebben. Ám a mostanában nagy népszerűségnek örvendő kuponos oldalak segítségével néha megengedhetjük magunknak az amúgy drágább élmények megvásárlását is. Hajós álomutazás vagy wellness hétvége féláron, belépők, ételek, ruhák, cipők, konyhai és fürdőszobai eszközök nagy kedvezménnyel – ilyen a kuponos oldalak kínálata.

A kupon oldalak a rendkívüli akciós ajánlatok tárházai, melyek persze nemcsak szállodák, éttermek, hanem webshopok, áruházak kedvezményes termékeit is bemutatják. A mosóportól kezdve a ruhákon, kiegészítőkön keresztül egészen a plasztikai műtétekig rengeteg ajánlat vár minket.

Ezek a kuponok azért nagyon hasznosak, mert általában nemcsak 5-10 %-os, hanem 40-50 %-os vagy akár 90 %-os kedvezményt biztosítanak az egyes termékekre. Az oldalakra minden nap kerülnek fel új ajánlatok, érdemes tehát folyamatosan böngészni őket. Különböző kategóriák szerint – például szolgáltatások, termékek, utazás – válogathatunk. Az egyes akcióknál mindig fel van tüntetve az eredeti és a kedvezményes ár, illetve az ajánlat lejáratáig hátralevő idő.

Kupon Világ
Rengeteg akciós szálláshely és színes utazási ajánlatok – ezek a webhely legnagyobb előnyei, persze számos termékre is érdemes lecsapni. Illatszereket, kiegészítőket, ruhákat találunk itt, és érdemes felkeresni a webhelyet akkor is, ha ajándékok után kutatunk.
További információ: kuponvilag.hu

Online Kupon
Élelmiszer, műszaki cikkek, háztartási eszközök és még sok más kategóriában találunk itt is ajánlatokat. Az oldal kedvez a vidékieknek, hiszen sok kupon országosan vagy kifejezetten egy vidéki városban váltható be.
További információ: onlinekupon.hu

Bónusz Brigád
Ez az egyik legnépszerűbb, széles körben látogatott oldal, melyre már a televíziós reklámok is felhívták a figyelmet. Itt is város, illetve egyéb kategóriák szerint válogathatsz a kuponok között, melyek 50-90 %-os kedvezményre jogosítanak fel.
További információ: bonuszbrigad.hu

Napi Akciók
Ez a weboldal is rendkívül népszerű, előfordult, hogy látogatottsági rekordot is döntött. Előnye, hogy itt még regisztrálnod sem kell, rögtön vásárolhatsz.
További információ: napiakciok.hu

Használat
Ha találtál egy neked tetsző ajánlatot, a vásárláshoz mindössze regisztrálnod kell, ez egy körülbelül egy perces művelet, melyhez csak neved és e-mail címed szükséges. Ezután választhatsz, hogy magadnak vásárolod-e meg a kínált terméket, szolgáltatást, ugyanis ajándékba is lehet adni.

A fizetés többféleképpen történhet, banki átutalással, bankkártyával, egyes helyeken a bankfióknál készpénzes befizetés is szóba jöhet. A kupont – vagy rögtön a fizetés után, vagy maximum néhány nappal később – e-mail-ben küldik el, amit ki tudsz nyomtatni, az igénybevételkor ezt kell bemutatnod. Ha kérdésed van, arra az adott kupon oldal ügyfélszolgálatán keresztül választ kaphatsz.

Oldalak

Sztárok
A bulvármédia korábban azt sugallta, hogy a népszerű műsorvezetők a színfalak mögött szűkölve utálják egymást, de vajon van egyáltalán valóságalapja ennek a merész feltételezésnek?
Lifestyle
Egészség
Az elmúlt néhány évtized során nagymértékben emelkedett a gyulladásos bélbetegségekben (IBS) szenvedők száma. Magyarországon körülbelül 60 ezer ember életét keseríti meg a kór, mely sokszor már igen...