Hétvégi szerelmi horoszkóp - A Bikának ideje lenne tisztázni a múltat

A Nyilasnak át kellene értékelnie kapcsolatát. Hétvégi szerelmi horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

Mostanában túl sokat gondolsz a múltad szereplőire, mintha menekülnél a valóság elől. Nem jó, ha túl sok időt töltesz a múlton való rágódással. Próbáld meg inkább lekötni magad, felejtsd el azt, ami fáj és őrizd meg a szívedben a szép emlékeket. Zárd le a múltat és vond le a tanulságokat. Ha valami véget ér, az azért van, mert jön helyette valami más.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Néhány lezártnak hitt befejezetlen ügyed újra felszínre kerülhet. Ideje tisztázni a régi és a jelenlegi kapcsolataidat. Sokan lehetnek körülötted, akik talán félreértelmezték szándékaidat, mivel könnyen előfordulhat, hogy az utóbbi időben hajlamosabb voltál a ködösítésre vagy nem egyértelműen fejezted ki szándékaidat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Igyekszel új szemszögből közelíteni a szerelmi ügyeidhez és ez most az előnyödre válik. Gyakran kergetsz álmokat, de időnként fel kell ébredned, hogy a helyes útra terelhesd az életedet. Própáld meg elfelejteni az elmúlt időszak negatív eseményeit és állj pozitívan az új élményekhez, lehetőségekhez. Hidd el, ha így teszel, hamarabb megtalál a boldogság, mint hinnéd.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Lépj az önismeret útjára, figyelj befelé, keresd a válaszokat, mert ezáltal közelebb kerülhetsz az igazi vágyaidhoz. Fontos változások előtt állsz szerelmi téren, a következő időszakban egyre tisztábban körvonalazódik előtted, hogy mire is vágysz igazán. Amennyibben hajlandó vagy magadon dolgozni, nemcsak másokat okolni, minden negatív történést felülírhatsz az életedben.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Számodra rendkívül fontos, hogy az emberi kapcsolataid jól működjenek, ezért képes vagy akár áldozatokat is hozni. A szeretetteljes légkör számodra nemcsak a lelki békét jelenti, hanem motivál a mindennapokban. Arra azért ügyelj, hogy ezt ne áldozatok árán érd el - a magadra fordított időt tekintsd inkább befektetésnek önmagadba.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Szűz

A hétvégén rád törhet a féltékenység, amely akár komoly drámát is előidézhet. Ügyelned kell arra, hogy hogyan kezeled ezt a helyzetet. Hajlamos vagy arra, hogy elhallgass olyan dolgokat, amelyek már régóta emésztenek téged, ahelyett, hogy tisztáznád a helyzetet. Hajlamosabb lehetsz a türelmetlenségre, amely még tovább bonyolítja a kommunikációt és további félreértésekhez vezethet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Mérleg

Az utóbbi időben az életed nem olyan izgalmas, mint ahogy azt megszoktad, most mégsem bánod, megkönnyebbüléssel tölt el az a nyugalom, ami körbevesz. Pozitív hozzáállással most sok mindent elérhetsz, főképpen az érzelmeidet illetően. Előfordulhat, hogy régi emlékek, vágyak törnek újra felszínre, valószínűleg ezekkel még dolgod van. Ha szerelmet szeretnél, akkor tenned is kell érte.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Skorpió

Próbálj meg uralkodni az érzelmeiden, ha továbbra is a saját igazadat erőlteted, akkor veszélybe kerülhet a kapcsolatod. Érzelmeket nem lehet erővel kicsikarni, ahhoz, hogy kapjunk, adnunk is kell. Szereted azt érezni, hogy hatalmad van a másik felett. Ha igaz szerelemre vagy kapcsolatra vágysz, akkor hagynod kell kibontakozni a másik felet is.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ideje átértékelni a párkapcsolatodat, ha egyedül nem boldogulsz, akár kérj segítséget egy baráttól. A hétvégén előfordulhat, hogy szembekerülsz korábbi hibáiddal és azok következményeivel. Ez azonban ne sarkalljon arra, hogy esetleg megválj egy bizonyos személytől. Az átmeneti kudarcok ne törjenek le, haladj előre kitartóan, most csakis ez a legfontosabb.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Ha nem vagy képes kompromisszumot kötni, akkor a hétvégén kerülj minden olyan helyzetet és konfliktust, amivel árthatsz magadnak. Próbáld meg visszafogni az indulataidat, főképpen, ha egy olyan személlyel beszélsz, akihez túl erős érzelmi szálak fűznek. Legyél sokkal diplomatikusabb és kerüld az olyan megjegyzéseket, amelyek tovább ronthatnak a helyzeten.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Vízöntő

Akkor se add fel a hitedet, ha olyan dolgok történnek veled, amelyekkel most nem tudsz mit kezdeni. A folyamatosan váltakozó érzelmeid most túlságosan elvonhatják a figyelmedet olyan dolgokról, amelyek a későbbiekben válnak igazán fontossá. Ne keseredj el, ha nem tudsz most megoldani egy számodra fontos helyzetet, hamarosan minden a helyére kerül.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

A szerelmi életedben régóta húzódó konfliktusok megoldása már nem halogatható sokáig. Ha őszintén elmondanád a partnerednek, mit szeretnél, akkor talán közelebb jutnál a megoldáshoz. Együttes erővel begyógyíthatjátok a sebeket és új alapokra helyezhetitek a kapcsolatotokat. A lényeg, az, hogy fogalmazz egyértelműen abban, hogy miben szeretnél változást - a mellébeszélést most felejtsd el.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak