Hétvégi szerelmi horoszkóp - A Bak szerelmi élete felpörög és komoly döntést kell meghoznia

A Szűz vegye észre, hogy csak kihasználják és sosem fognak teljesülni a vágyai. Hétvégi szerelmi horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

A hónap utolsó hétvégéjén borúsabban látod a dolgokat magad körül, mint amilyenek valójában. Előfordulhat az is, hogy van egy olyan emberi kapcsolatod, amelyből szíved szerint azonnal kihátrálnál, és végleg megszakítanál mindenféle kapcsolatot. Mielőtt kapkodásba kezdenél, tedd helyre magadban a dolgokat. Ha nem boldogulsz, kérd ki egy megbízható barátod tanácsát.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Optimista hangulatban talál a hónap utolsó hétvégéje. Úgy érzed, minden, amibe csak belekezdesz azt sikerrel véghez is viszed. Ez a pozitív hozzáállás határozza meg most a hangulatodat. Új fejezetet nyitva az életedben bebizonyítod saját magadnak, hogy neked is kijár a boldogság és a megelégedettség. Érdemes lenne ezt az emelkedett hangulatot kihasználva új célokat és terveket kijelölnöd.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Mindennél jobban vágysz a pihenésre, semmi kedved a különböző programokhoz. Ezzel szemben a párod lázasan tervezgeti a hétvégi programokat. Ha nem szeretnéd elrontani a hétvégéteket, és ezzel egy parázs vitát kirobbantani, akkor keressetek kompromisszumos megoldásokat, hogy mindketten jól érezzétek magatokat. Ha párt keresel, nem akarsz és nem is tudsz egyelőre az érzelmeiddel foglalkozni. Talán ez a hozzáállás vonzza be számodra a nagy szerelmet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Ha úgy érzed, hogy rátaláltál arra az emberre, akivel el tudod képzelni akár az egész hátralévő életedet, akkor ideje lenne, hogy vele is megoszd az érzéseidet. Könnyen előfordulhat, hogy félreérti a viselkedésedet és teljesen más irányt vehet ez a kapcsolat. Amennyiben párkeresésben vagy, akkor többen is legyeskednek körülötted, de nem kell kapkodnod a választással, ne siess el semmit!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Amennyiben úgy érzed, hogy a párod titkol előled valamit, akkor azt azonnal beszéld meg vele, semmiképpen ne várj addig, amikor már kirobban a veszekedés. Ellenkező esetben egy elmérgesedett helyzettel néztek szembe, amit nagyon nehéz lesz helyrehoznotok. Ha párkeresésben vagy, akkor könnyen előfordulhat, hogy a munkahelyeden szemet vetett rád egy bizonyos illető. A folytatás csakis rajtad múlik, de ne gondolkodj túl sokáig.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Szűz

Valóban ilyen szerelemről álmodoztál? Bár nem hűtlen hozzád, nem is hagy el, de nem is választ téged. Vedd észre, hogy kihasználnak! Ezekkel a feltételekkel a vágyaid soha ne fognak teljesülni. Vess véget mihamarabb ennek a méltatlan helyzetnek. Szingliként, ha beéred a szórakozással, és nem akarsz fejest ugrani egy komolyabb kapcsolatba, akkor most vesd bele magad az életbe, és érezd jól magad!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Mérleg

Amennyiben még nem foglalt a szíved, akkor mindenképpen teremts alkalmakat az ismerkedésre, mert a szerelem ott van a közeledben. Nincs mitől tartanod, add meg magad neki! Elég volt a magányból és az egyedüllétből. Ha párkapcsolatban élsz, szép pillanatok várnak rád, nincs is más dolgod, mint élvezni kedvesed társaságát és átadni magatokat a szenvedélynek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Skorpió

Néha szükséged van egy kis csendre, egyedüllétre, hogy a lelked és az elméd nyugalomra leljen. Amíg erre nem tudsz alkalmat keríteni, addig nem tudsz változtatni azon, ami már egy ideje szorongatja a lelkedet. Egyedülállóként egy titkos szerelmi kalandba keveredhetsz, de ne tulajdoníts neki túl nagy jelentőséget, inkább csak élvezd ki a pillanatot, és ne ragaszkodj a folytatáshoz!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ha kapcsolatban élsz, akkor jobban kellene figyelned a párodra. Legyen fontos számodra, hogy mit gondol, mit érez és mi játszódik le benne. Ha ezekre nincs meg benned az igény és a vágy, akkor gondolkodj el rajta, mi lehet ennek az oka. A válaszra csak abban az esetben találsz rá, ha megtalálod magadban a boldogság forrását. Szingliként egy régi kapcsolatod kerülhet ismét képbe, de ne pazarolj rá túl sok energiát és időt!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Felpöröghet a szerelmi életed, és az is könnyen előfordulhat, hogy egy komoly döntéshelyzetbe kerülhetsz. Amikor is komolyan el kell gondolkodnod azon, hogy milyen irányba akarod folytatni az életedet a továbbiakban. Mindenképpen a szívedre hallgass, akkor biztos, hogy nem fogsz csalódni. Ha párkeresésben vagy éppen, akkor adj még magadnak egy kis időt, jelenleg lelkileg nem állsz készen az elköteleződésre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Vízöntő

Ez az időszak segíthet szembenézni az érzéseiddel. Alaposan gondold át, mit is jelent számodra a kapcsolatod. Ha magányosnak érzed magad a párod mellett annak mi lehet az oka, és hogyan lehetne rá megoldást találni. Ezek olyan kérdések amelyeken mindenképpen el kell gondolkodnod. Ha keresed a párod, ebben az időszakban az érzékenységed nehezítheti meg a párkeresésedet. Talán még egy kis időt kellene adnod magadnak, még nem jutottál túl a lelki megpróbáltatásaidon.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Összekuszálódhat az életed, amelyért most nem te vagy egyedül a felelős. De abban már igen, hogy tovább bonyolítod a dolgokat a büszkeségeddel és a határozatlanságoddal. Ebben az időszakban csakis a saját erődre támaszkodhatsz, mert akik eddig segítettek, és biztosítottak a támogatásukról, most úgy látszik cserben hagytak. Egyedülállóként nagy boldogságban lehet részed, a jegyedben haladó Mars minden segítséget megad, hogy megtaláld a szerelmet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak