Lifestyle

Hétvégi szerelmi horoszkóp: A Szűz szerelmi élete megváltozik, és ezerszer jobb vagy rosszabb lesz

Az Oroszlán életében feltűnik az exe. Hétvégi szerelmi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

A hétvégén egy új szerelem, új kihívások elé állíthat téged. Mivel tanácstalan vagy, ezért kikéred a barátaid, az ismerőseid véleményét, pedig jobban tennéd, ha saját megérzéseidre hallgatnál, mivel mások véleménye most zsákutcába vihet téged. Adj egy esélyt ennek az új ismeretségnek. Minden kapcsolatban a legfontosabb a bizalom, még akkor is, ha az a kapcsolat még nagyon új.


IV.21. - V.20.

Bika

Célul tűzheted ki, hogy meghódítasz valakit, aki az első pillanatban szinte elérhetetlennek tűnik számodra. Sok időt és energiát áldozhatsz erre, miközben talán érzed, hogy nem is igazán illetek össze a kiszemelteddel. Itt az ideje, hogy őszinte legyél magadhoz és ne a külvilágnak akarj tetszelegni. Vedd figyelembe a saját igényeidet!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Általában az eszedre hallgatsz, semmint a pillanatnyi érzelmi benyomásaidra. Egy olyan személy tűnhet fel a láthatáron, akivel szemben egyszerűen képtelen leszel józanul gondolkodni, mert szenvedély szinte magával ragad. Ha párkapcsolatban élsz, régi sérelmek, sértődöttségek kerülhetnek újból felszínre, ha most nem rendezitek, nagy a veszélye a szakítás lehetőségének.

VI.22. - VII.22

Rák

Olyan helyzetben találod magad, amikor kénytelen vagy tisztázni saját érzéseidet, vágyaidat, párodhoz fűződő viszonyodat. Már nem halogathatod sokáig a mindent tisztázó beszélgetéseket. Ha a problémák elől a homokba dugod a fejed, akkor menthetetlenül eltávolodtok egymástól és amikor a legkevésbé számítasz rá, véget érhet a kapcsolatod.

VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ha egy régi kedvesed újból feltűnne az életedben, nem ártana óvatosabbnak lenned. Amennyiben nyugalmat szeretnél ne engedd vissza az életedbe, emlékeztetned kell magadat, annak idején nem véletlenül váltak szét útjaitok. Ha egyedülálló vagy, akkor jelenleg sokkal jobban vágysz az egyedüllétre, mintsem egy másik emberhez igazítsd az életed minden percét.

VIII.24. - IX.23.

Szűz

Nagy változás következhet be a szerelmi életedben, régóta érzed már, de még nem tudtál dönteni. Nem tudod eldönteni, hogy véget vess a kapcsolatodnak és kezdj egy újat, vagy adj még egy esélyt ennek a kapcsolatnak. Próbálj meg kicsit elvonatkoztatni, mert felemésztődsz az aggódástól és a határozatlanságtól. Miközben azért küzdesz, hogy elnyerd mások szimpátiáját, ezt az energiát a magánéleted rendbetételére is fordíthatnád.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Olyan valaki iránt érzel vonzalmat, aki nem viszonozza az érzelmeidet, és érzelmileg teljesen darabokra törhetsz. Túlzásokba eshetsz a szerelem terén. Lehet, hogy nem is maga az illető keltette fel a figyelmed, csak annyira vágysz a szerelemre, hogy olyan tulajdonságokkal ruháztad fel, ami nem is létezik. Vedd fel a barátaiddal a kapcsolatot és mozdulj ki, menj el inkább szórakozni, feltöltődni.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Szabadnak érzed magad és élvezed ezt az új helyzetet. Most sokkal szívesebben jársz randevúkra vagy ismersz meg új embereket ,mész bele tét nélküli flörtölésekbe, mert pontosan tudod, hogy senki mellett nem fogod elkötelezni magadat. Viszont nem ártana közben nyitott szemmel figyelned, hogy ki az, aki valóban érdeklődést mutat irántad, és elég kitartó ahhoz, hogy elgondolkodj a folytatáson.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Próbálj meg minél több minőségi időt együtt tölteni a pároddal. A közösen töltött idő most új élményeket és egyben új lendületet adhat a kapcsolatotoknak, amire neked is nagy szükséged van. Az utóbbi időben kissé eltávolodtatok egymástól, ez főleg annak köszönhető, hogy túl sokat vállaltál magadra. Ha őszinte akarsz lenni magadhoz, teljesen jogos a felháborodása.


XII.22. - I.20.

Bak

Kellemes hétvégében lehet részed. Egymást érik a randevúra, vacsorára hívó meghívások, szinte érzed a romantikát a levegőben és boldogan veted bele magad az életbe. Ugyanakkor valamiért képtelen vagy megnyílni a lehetséges partnerek előtt, mintha attól tartanál, hogy ezeknek az ismeretségeknek úgy sem lehet folytatása, de ha lenne is, csak te járnál rosszul. Ideje, hogy elszakadj ettől a hozzáállástól, és nyiss végre a világ felé.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Nehezen viseled, ha bárki is korlátozni akar, még akkor is, ha számodra fontos az illető. Amennyiben ezt nem tudod tisztázni, egy alapos beszélgetéssel hatalmas vita robbanhat ki belőle. Mindent meg lehet beszélni, persze csak akkor van rá esély, ha valóban érdekel a párod véleménye, álláspontja. Szerencsére a kedvesed most kapható egy tisztázó beszélgetésre.


II.21. - III.20.

Halak

Próbáld meg most egy kicsit a kezedbe venni az irányítást a magánéletedben. Próbálj meg többet kihozni a kapcsolatodból. Légy őszinte magaddal, és vizsgáld meg mennyi a valóság alapja annak, amit erről a kapcsolatról gondolsz. Jobban figyelj oda a saját igényeidre, vágyaidra, és ne tündökölj tovább az áldozatszerepben. Ha párkeresésben vagy alaposan fontold meg kinek szavazol bizalmat.

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.