Lifestyle

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Az Oroszlán a közösségi média egyik felületén ismerheti meg az új szerelmét

A Bika egész hétvégén meglepetésekre számíthat a kedvesétől. Hétvégi szerelmi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

A párkapcsolatodra több figyelmet kellene szentelned, a túl sok vita és veszekedés nem tesz jót egyikőtöknek sem, pláne nem a kapcsolatotoknak. A leghelyesebb lépés az lenne, ha átgondolnád azt, hogy vajon neked mennyi a felelősséged abban, hogy így alakultak a dolgok köztetek. Ha fontos még nektek ez a kapcsolat, akkor ideje egy mindent tisztázó beszélgetésnek.


IV.21. - V.20.

Bika

A hétvége romantikusabbra már nem is sikerülhetne. A párod részéről sorra tapasztalhatod meg a szívet melengető meglepetéseket. Tisztában vagy vele, hogy ezek a pillanatok nem csak egy-egy alkalomra szólnak. A hétköznapi problémákban is bármikor számíthatsz a párod segítségére. Ha szingli vagy, akkor jó hír számodra, hogy hamarosan rátalálsz arra az illetőre, akivel meghitt, romantikus pillanatokat élhettek át.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Nagyon jól alakulhat a hétvégéd, ugyanis olyasmivel foglalkozhatsz, amelyre a hétköznapokon nincs lehetőséged. Nagy lelkesedéssel veted bele magad a tervezésbe, végre semmi nem gátol abban, hogy örülj valaminek, amire a mindennapi nagy rohanásban nem jut elég idő és energia. Légy hálás ezekért a pillanatokért. A párod megértő veled szemben, és mindenben támogat. Szingliként nem igazán vonz most a párkeresés, sokkal inkább foglalkoztatnak azok az időtöltések, amelyeket egyedül végezhetsz és örömödet leled bennük.

VI.22. - VII.22

Rák

Az életedben jelenlévő kapcsolataid, az elfojtott vágyaidat és elvárásaidat tükrözik. Igazából nincs okod haragudni, ha épp nem azt látod, amit szeretnél. Viszont most sokat megtudhatsz magadról, de ehhez őszintén szembe kell nézned mások kritikáival és véleményével. Ebben az időszakban a minden apró részletre kiterjedő beszélgetésekre van a legnagyobb szükséged.

VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Az elmúlt időszakban a kapcsolatotok jó néhány hullámvölgyet megélt, de ezek a próbatételek csak megedzették és megerősítették a kapcsolatotokat. Mindketten nyitottabbá váltatok a kompromisszumokra. Ha a szinglik közé tartozol, akkor vesd bele magad a közösségi média birodalmába: talán épp itt talál rád a szerelem.

VIII.24. - IX.23.

Szűz

A hétvége nem egészen úgy alakul, ahogy azt eltervezted, de végül is rá kell jönnöd: a változás nem minden esetben olyan ijesztő, mint ahogyan azt gondoltad. Megtapasztalhatod, hogy adni sokkal nagyobb öröm, mint kapni, így nem meglepő, hogy ez a hétvége egy igazi csoda lesz számodra. Élvezd ki minden egyes pillanatát!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A hétvége hangulata elfelejtett érzéseket hozhat ismét a felszínre, de ettől nem kell megijedned. Csak, hagyd, hogy ezek az érzések átjárjanak. A megértés, elfogadás és a hála, ezek értékelése mindennél fontosabb. Ahhoz, hogy tovább tudj lépni le kell tenned az érzelmi terheidet. Minden szőnyeg alá söpört probléma a jövőben sokszorosan megbosszulhatja magát.


X.24. - XI.22.

Skorpió

A párkapcsolatodban leginkább a stabilitásra és a nyugalomra törekszel. Rengeteg közös programot szerveztek a pároddal, de itt az ideje, hogy akár a közös barátaitokat is bevonjátok ezekbe, hiszen mindkettőtöknek szüksége van egy kis változatosságra. A jegyeddel szemben járó Uránusznak köszönhetően végre igazán izgalmas és csodás élményekben lehet részetek.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Eseménydús hétvégének nézel elébe, de semmi komolyabbra ne számíts. Ez az időszak nem kedvez a tartós elköteleződésnek. Viszont flörtben nem lesz hiány, csak úgy vonzod magad köré a lehetséges jelölteket. Ha kapcsolatban élsz, ne töltsétek otthon a hétvégét, hanem kiránduljatok, menjetek el moziba, színházba, használjátok ki a hétvége minden pillanatát.


XII.22. - I.20.

Bak

Mi jut eszedbe arról, hogy szerelem? Család? Boldogság? Érzelmi kiteljesedés? Mit teszel azért, hogy elérd ezeket? Elérd azokat a vágyott céljaidat és álmaidat, amelyeket régen megálmodtál magadnak? A változtatás és a választás lehetősége a te kezedben van, ha megszületett benned az igazi vágy minderre, akkor már csak az ezekhez vezető utat kell megtalálnod. A Plútó a jegyedben hátraarcot vágva segít új irányt szabni az életednek.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Kapcsolatodat a harmónia jellemzi, és ez főképpen annak köszönhető, hogy őszintén megbeszélitek azokat a nehézségeket, amelyek egy időre elválasztottak benneteket egymástól. Talán nem fizikálisan, de lelkileg mindenképpen. Most az élet szerencsésebb oldalát élvezhetitek. Nagyon vigyázzatok erre, próbáljátok megőrizni ezt az állapotot, amíg csak lehet.


II.21. - III.20.

Halak

A hétvége tökéletes időszak az otthonod kisebb felújítására. Kreatív természettel áldott meg a sors, így jól tudod, hogy nem minden a pénzen múlik. Bátran próbálkozz praktikus és egyedi ötletekkel, amellyel még inkább kihangsúlyozhatod eredetiségedet. Viszont arról se feledkezz meg, hogy a lelki felújítás legalább ennyire fontos. Old fel a konfliktusokat és teremts alkalmat a meghitt beszélgetésekre a szerelmeddel.

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Messze van, hideg és eljutni is nagyon drága oda. A Déli-sarkra tényleg csak a kiváltságosok mehetnek el az életük során, sőt, az sem adatik meg mindenkinek, hogy egy utasszállító ablakából vessünk...
Lifestyle
Kíváncsi volt rá, milyen lehet, de a jelek szerint ez az egy alkalom elég is volt neki belőle.
Sztárok
Kalocsay Miklós nemcsak a szakmában, hanem a magánéletben is sikeresnek mondhatta magát, a sors azonban végül nem olyan jövőt szánt neki, mint amilyet elképzelt magának.