Lifestyle

Hétvégi szerelmi horoszkóp: A Skorpió élete egyik legcsodásabb hétvégéje elé néz.

A Bikának ennél romantikusabb már nem is lehetne a következő néhány napja. Hétvégi szerelmi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Párkapcsolatodnak több figyelmet kellene szentelned, a túl sok vita és veszekedés nem tesz jót egyikőtöknek sem, pláne nem a kapcsolatotoknak. A leghelyesebb lépés az lenne, ha átgondolnád azt, vajon neked mennyi a felelősséged abban, hogy így alakultak a dolgok köztetek. Ha fontos még nektek ez a kapcsolat, akkor ideje egy mindent tisztázó beszélgetésnek.


IV.21. - V.20.

Bika

A hétvége romantikusabbra már nem is sikerülhetett volna, a párod részéről sorra tapasztalhatod meg a szívet melengető meglepetéseket. Tisztában vagy vele, hogy ezek a pillanatok nem csak egy-egy alkalomra szólnak. A hétköznapi problémákban is bármikor számíthatsz a párod segítségére. Ha szingli vagy, akkor jó hír számodra, hogy hamarosan rátalálsz arra az illetőre, akivel meghitt, romantikus pillanatokat élhettek át.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Nagyon jól alakulhat a hétvégéd, ugyanis olyasmivel foglalkozhatsz, amelyre a hétköznapokon nincs lehetőséged. Nagy lelkesedéssel veted bele magad a tervezésbe, végre semmi nem gátol abban, hogy örülj valaminek, amire a mindennapi nagy rohanásban nem jut elég idő és energia. Légy hálás ezekért a pillanatokért. A párod megértő veled szemben, mindenben támogat. Szingliként nem igazán vonz most a párkeresés, sokkal inkább foglalkoztatnak azok az időtöltések, amelyeket egyedül végezhetsz és örömödet leled benne.

VI.22. - VII.22

Rák

Az életedben jelenlévő kapcsolataid, az elfojtott vágyaidat és elvárásaidat tükrözik. Igazából nincs okod haragudni, ha épp nem azt látod, amit szeretnél. Viszont most sokat megtudhatsz magadról, de ehhez őszintén szembe kell nézned mások kritikáival és véleményével. Ebben az időszakban a minden apró részletre kiterjedő beszélgetésekre van a legnagyobb szükséged.

VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Az elmúlt időszakban a kapcsolatotok jó néhány hullámvölgyet megélt, de ezek a próbatételek csak megedzették és megerősítették a köztetek lévő köteléket. Mindketten nyitottabbá váltatok a kompromisszumokra. Ha a szinglik közé tartozol, akkor vesd bele magad a közösségi média birodalmába. Ki tudja talán ott talál rád a szerelem!

VIII.24. - IX.23.

Szűz

A hétvége nem egészen úgy alakul, ahogy azt eltervezted, de végül is rá kell jönnöd, hogy a változás nem minden esetben olyan ijesztő, mint ahogyan azt gondoltad. Megtapasztalhatod, hogy adni sokkal nagyobb öröm, mint kapni, így nem meglepő, hogy ez a hétvége egy igazi csoda lesz számodra, élvezd ki minden egyes pillanatát!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A hétvége hangulata elfelejtett érzéseket hozhat ismét felszínre, de ettől nem kell megijedned. Csak, hagyd, hogy ezek az érzések átjárjanak. A megértés, elfogadás és a hála, ezek értékelése mindennél fontosabb. Ahhoz, hogy tovább tudj lépni, fel kell számolni az érzelmi terheidet, mert minden szőnyeg alá söpört probléma a jövőben sokszorosan megbosszulhatja magát.


X.24. - XI.22.

Skorpió

A párkapcsolatodban leginkább a stabilitásra és a nyugalomra törekszel általában. Rengeteg közös programot szerveztek a pároddal, de itt az ideje, hogy akár a közös barátaitokat is bevonjátok ezekbe. Hiszen mindkettőtöknek szüksége van egy kis változatosságra. A jegyeddel szemben járó Uránusznak köszönhetően végre igazán izgalmas és csodás élményekben lehet részetek.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Eseménydús hétvégének nézel elébe, de semmi komolyabbra ne számíts. Ez az időszak nem kedvez a tartós elköteleződésnek, viszont flörtben sem lesz hiány, csak úgy vonzod magadhoz a lehetséges jelölteket. Ha kapcsolatban élsz, ne töltsétek otthon a hétvégét, kiránduljatok, menjetek el moziba, színházba, használjátok ki a hétvége minden pillanatát.


XII.22. - I.20.

Bak

Mi jut eszedbe arról, hogy szerelem? Család? Boldogság? Érzelmi kiteljesedés? Mit teszel azért, hogy elérd ezeket? Elérd azokat a vágyott céljaidat és álmaidat, amelyeket régen megálmodtál magadnak? A változtatás és a választás lehetősége a te kezedben van, ha megszületett benned az igazi vágy minderre, akkor már csak az ezekhez vezető utat kell megtalálnod. A Plútó a jegyedben hátra arcot vágva segít új irányt szabni az életednek.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Kapcsolatodat a harmónia jellemzi, ez főképpen annak köszönhető, hogy őszintén megbeszélitek azokat a nehézségeket, amelyek egy időre elválasztottak titeket egymástól. Talán nem fizikálisan, de lelkileg mindenképpen. Most az élet szerencsésebb oldalát élvezhetitek. Nagyon vigyázzatok erre, próbáljátok megőrizni ezt az állapotot, amíg csak lehet.


II.21. - III.20.

Halak

A hétvége tökéletes időszak az otthonod kisebb felújítására. Kreatív természettel áldott meg a sors, így jól tudod, hogy nem minden a pénzen múlik. Bátran próbálkozz praktikus és egyedi ötletekkel, amellyel még inkább kihangsúlyozhatod eredetiségedet. Viszont arról se feledkezz meg, hogy a lelki felújítás legalább ennyire fontos. Oldd fel a konfliktusokat, és teremts alkalmat a meghitt beszélgetésekre a szerelmeddel.

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Erzsébet királynő egyik furcsa szabálya miatt Katalin hercegné nem tájékoztathatta azonnal első gyermeke érkezéséről saját családját sem.
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.