Lifestyle

Hétvégi szerelmi horoszkóp: A Nyilas mérget venne arra, hogy a partnere titkol előle valamit.

Az Ikreknek nagyon megtetszik egy kollégája. Hétvégi szerelmi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

A Rák jegyében haladó Vénusz hatására a konfliktusok szinte kikerülhetetlenek, különösen, ha nem tudod levetkőzni mások feletti uralkodási vágyadat. Ha tiszteletben tudnád tartani mások érzéseit, akkor sokkal simábban mehetnének a dolgaid. Amennyiben vitába keveredsz valakivel, akkor azt azonnal próbáld meg rendbe hozni és ne hagyd, hogy elfajuljanak a dolgok.


IV.21. - V.20.

Bika

Kissé elszomorít az a helyzet,hogy megint te voltál az, aki kompromisszumot vállalt a kapcsolatért. Ám minden egyes alkalommal amikor ezt érzed, elhatározod, hogy most változtatsz ezen a dolgon. Ideje lenne a sarkadra állni, és kezedbe venni az életed irányítását, halogatással maguktól nem oldódnak meg a problémák. Ha a párodat keresed, hagyd, hogy a sors tegye a dolgát és ne türelmetlenkedj!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Előfordulhat, hogy egy próbatételen kell átmennie a kapcsolatotoknak, de nem kell félned semmitől. Ez csak megerősíti és elmélyíti a kettőtök közötti köteléket. Ha keresed a szerelmet, akkor azon kaphatod magad, hogy az egyik kollégád társaságát többet keresed, mint az indokolt lenne. Ne ronts ajtóstul a házba, először bizonyosodj meg róla, hogy az illető is hasonlóképpen érez, mint te!

VI.22. - VII.22

Rák

Jelenlegi párkapcsolatod biztonságot nyújt számodra, de még sem érzed magad teljesen boldognak. Lehetséges, hogy erre az érzésre magadban kell keresned a választ és nem a párodat okolni. Először a fejedben és a lelkedben kellene rendet tenned. Ha egyedülálló vagy, jól érzed magad a bőrödben, régen nem érezted már magad ennyire kiegyensúlyozottnak, kifejezetten élvezed a szabadságot és a függetlenséget.

VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Egy ideje visszatérnek bizonyos párkapcsolati problémák az életedbe, ezen a hétvégén sem lesz ez másként. Újból a tehetetlenség érzése uralkodhat el rajtad, mint már annyiszor az elmúlt időszakban. A legjobban az zavar, hogy a változást csak te sürgeted, a párodat ez egyáltalán nem zavarja. Ha keresed a párod, akkor most egyáltalán nem tervezgetsz, csak mész előre, nagyon lazán kezeled a párkeresést és ez így van jól.

VIII.24. - IX.23.

Szűz

A hétvégén megváltozhat a hozzáállásod az érzelmi ügyekhez, ami eddig nyomasztólag hatott rád, az szinte most szertefoszlik. Emiatt már nem tölt el aggodalommal a jövő gondolata, csakis az élet pozitív történéseire vagy hajlandó koncentrálni. Ez egy nagyon dicséretes hozzáállás, így szinte borítékolható, hogy csupa pozitív boldogságot, szerelmet vonzol be az életedbe.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Hatalmi harc ütheti fel a fejét a kapcsolatodban, ez elsőre sokkal komolyabbnak tűnik, mint amilyen valójában. Amennyiben te és a párod feszültebbek vagytok, mint általában. Inkább ne bonyolítsátok tovább a helyzetet azzal, hogy most akartok minden problémát tisztázni. Várjátok meg, amíg lenyugszanak a kedélyek és tiszta fejjel, átgondoltan megbeszéljetek mindent.


X.24. - XI.22.

Skorpió

A Vénusz a szerelem, szeretet bolygója a Rák jegyében haladva lehetőséget ad arra, hogy pároddal megbeszéljétek az egymás iránti érzéseiteket. Ha arra van szükség rendezzétek a párkapcsolati problémáitokat. Ezt most könnyedén és nagyon jól meg tudjátok oldani, megőrizve az egymás iránti szeretetet. Ha pár keresésben vagy, legyél aktív és nyitott, mert sokkal közelebb van a szerelem, mint képzelnéd.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Teljesen a hatalmába keríthet a féltékenység, ez az érzés tönkreteheti az egész hétvégédet. Nem bírsz szabadulni a gondolattól, hogy a párod titkot rejteget előtted. Felesleges ezen aggódnod, inkább járj utána a dolognak, az igazság kiderülése után csak is rajtad múlik mihez kezdesz. Ha egyedülálló vagy nincs túl sok kedved buliba menni, inkább hívd át a barátaidat és töltsétek együtt a hétvégét.


XII.22. - I.20.

Bak

A Rák jegyében haladó Vénusz megnehezíti az érzelmi életedet, konfliktusok, viták, személyeskedések és összetűzések várhatóak ezen a hétvégén. Még akkor is, ha az elmúlt időszakban felhőtlennek mutatkozott a kapcsolatod. Lehet, hogy elkerülhetetlen lesz, hogy csatába szálljatok a kapcsolatotokért, semmiképpen ne utasítsátok el a kompromisszum lehetőségét, most nagyon sok múlik ezen. Ellenkező esetben akár szakítás is lehet a dologból.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Valószínűleg az lenne a legjobb számodra ebben az időszakban, ha minél több időt egyedül tölthetnél. Bár nem vagy harcias kedvedben, de annyira a magad feje után akarsz menni, hogy egyszerűen képtelen vagy még a legalapvetőbb engedményekre, kompromisszumokra is. Ha párkeresésben vagy akkor nagyfokú türelmetlenség uralkodhat el rajtad. Jobban tennéd, ha visszavonulót fújnál és tisztáznád, hogy mit is szeretnél valójában.


II.21. - III.20.

Halak

Nem lesz teljesen felhőtlen ez a hétvégéd szerelmi téren, ugyanis a munkahelyi problémák és az ezekkel járó anyagi nehézségek megpróbáltatások elé állítják a kapcsolatodat. Már egy ideje szinte képtelen vagy lazítani, ezért még azt a kevés időt sem tudod igazán kihasználni, ami megadatik. Ha nem oldjátok meg mihamarabb ezt a pároddal, akkor egyre nagyobb lesz a szakadék köztetek.

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Sokaknak nincs lehetőségük a gyermekvállalásra fiatal felnőtt korukban, ennek ellenére viszont nem zárkóznak el tőle és később, akár 50 éves koruk felett is belevágnak egy gyermek felnevelésébe.
Lifestyle
Meg lehet állapítani valakiről ránézésre, hogy intelligens-e? Egy kutatás meglepő eredményre jutott!
Sztárok
Járai Mátéról és feleségéről, Járai Kíráról a Nyerő Páros c. vetélkedőben való szereplésük óta tudja az egész ország, hogy nyitott házasságban élnek.