Lifestyle

Hétvégi szerelmi horoszkóp: A Baknak egy ismerőse mutatja be élete nagy szerelmét.

A Kos egy korábbi döntése miatt veszélybe kerül a párkapcsolata. Hétvégi szerelmi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Egy korábban hozott elsietett döntésed miatt, a kapcsolatod is veszélybe kerülhet. Azonban ne ess kétségbe, szenvedélyes, lelkes természeted már párszor kihúzott a bajból. A legjobb megoldás az lenne számodra, ha nem próbálnál mellébeszélni, hanem őszintén megpróbálnád tisztázni a helyzetet. Hidd el a párod részéről megértést és őszinte szeretetet fogsz tapasztalni.


IV.21. - V.20.

Bika

Most ha akarnád sem tudnád elkerülni a szerelmet, minden esély meg van rá, hogy szerelembe ess. Semmiképpen ne töltsd otthon az estédet, menj el szórakozni, ismerkedni, legyél vidám. Ne felejtsd el nincs vonzóbb egy boldog embernél. Amennyiben párkapcsolatban élsz, figyelj oda, hogy ne adj okot a párodnak arra, hogy féltékeny legyen, te sem szeretnéd, ha veled ezt tennék.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Egy szokatlan helyen találkozol valakivel, érzed, hogy sorsszerű ez a találkozás. Mindent elkövetsz, hogy az illetőhöz közelebb kerülj. Legyél óvatos adj időt ennek az új ismeretségnek. Idővel egy nagyon szép, szenvedélyes kapcsolat bontakozhat ki kettőtök között, csak ne kapkodj el semmit. Egyedülállóként egy olyan személy bűvkörébe kerültél, aki szeret játszadozni veled. Erősítsd meg magad és tudasd vele, hogy itt a játék vége.

VI.22. - VII.22

Rák

Az elmúlt időszak próbatételei sok mindenre rádöbbentettek. Bár nem szereted a változásokat, mert kibillentenek látszólagos nyugalmadból, most még is arra kényszerülhetsz, hogy jelentős változásokat hajts végre az életedben. Meg van hozzá a kellő bátorságod és az erőd, ezért ne állj meg félúton. Igyekezz minél több időt tölteni szeretteid társaságában, belőlük erőt meríthetsz.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A hétvégén ügyelj rá, hogy ne hanyagold el a párodat, a munka nem mehet a párkapcsolatod rovására. Töltsetek minél több időt egymással, így elkerülhetitek, hogy egy idő után elhidegüljetek egymástól. Ha még csak keresed a szerelmet, ne erőltesd a dolgot, hagyd, hogy a sors tegye a dolgát. Addig is érezd jól magad, szórakozz, ismerkedj.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Álmodozó hangulatban vagy, túlságosan elrugaszkodsz a valóságtól. Könnyen lehet, hogy többet képzelsz bele egy kapcsolatba annál, mint amennyit az valóban nyújtani tud. Annyira vágysz a szerelemre, hogy akár képes vagy magad lekötni egy nem megfelelő emberrel. Ha nem vagy elég óvatos, ezt később nagyon megbánhatod.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Annyira lefoglalnak az aktuális teendőid, hogy nincs időd a szerelemre., ez komoly feszültséget okoz az életedben. Pedig valaki a környezetedben szeretne közelebb kerülni hozzád, de te észre sem veszed. Néha fel kéne pillantanod bokros teendőidről, hogy lásd mi történik körülötted. Komoly lehetőségeket halaszthatsz így el.


X.24. - XI.22.

Skorpió

A megújulás, újjászületés időszaka köszönthet rád, amennyiben hajlandó vagy elengedni az irracionális vágyaidat. Amennyiben jelenlegi kiszemelted nem teljesen szabad, akkor menekülj, mert olyan helyzetbe kerülhetsz, amelyből csak nagy lelki fájdalmak árán szabadulhatsz. Ha egyedülálló vagy nézz körül a baráti társaságodban, valaki már régóta felszeretné hívni magára a figyelmet.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A hétvégédet pletyka mérgezi, ez aggodalommal tölt el, mivel egy olyan személyt érint, aki neked rendkívül sokat jelent. Próbáld meg kideríteni a terjengő hír valódiságát, ha nem hagy nyugodni az eset. Valószínű, hogy csak félreértésről van szó, ha sikerül pontot tenni a dolog végére, akkor te is megnyugszol és az illetőt is sikerül tisztázni ebből a kényes helyzetből.


XII.22. - I.20.

Bak

A hétvégén bemutathatnak valakinek és ez teljes változást hozhat az életedbe. Elhatározhatod, hogy mindenképpen komoly kapcsolatot próbálsz meg kialakítani az illetővel és ezért akár még hajlandó vagy teljesen megváltozni. Azonban a nagy igyekezetedben ne feledkezz el önmagad maradni, ellenkező esetben nem lesz hosszú életű az új kapcsolat.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Kevesen tudnak ellenállni egyéniségednek, barátságos, kedves természetednek. Ha őszinte akarsz magaddal lenni, be kell ismerned, ezt a legtöbbször ki is használod. Most viszont téged cserkésznek be, berobban az életedbe a szenvedély. Olyan személlyel ismerkedsz meg, akinek nem tudsz ellenállni, ahogy megpillantod, elsodornak az érzelmek, azonnal érzed, hogy ő az igazi.


II.21. - III.20.

Halak

Az elmúlt időszakban sok olyan információ jutott el hozzád, ami arra késztethet, hogy komolyabban elgondolkodj az aktuális szerelmi kapcsolatodról. Amennyiben megbízható emberek hívják fel a figyelmedet valamire, akkor arra érdemes odafigyelned, de az értelmetlen pletykákat ki kell zárnod a magánéletedből, mert hosszú időre megkeserítik az életedet.

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Varga Csaba pótolólagos oxigén és serpák nélkül szeretne feljutni a Himalája 8125 méter magasban található Nanga Parbat csúcsára.
Lifestyle
Gyönyörű júniusi reggelre ébredhettünk ma. Kezdhetnénk így is ezt a cikket, ez azonban sajnos nem igaz.
Fashion&Beauty
Mutatjuk a 2023-as nyári manikűrtrendeket, amelyek között biztosan találsz neked valót.