Lifestyle

Hétvégi szerelmi horoszkóp: A Nyilas már ismeri az új kedvesét, csak nem hajlandó észrevenni!

A Skorpió kapcsolatában felbukkan az a bizonyos harmadik személy. Hétvégi szerelmi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Nem lesz teljesen felhőtlen ez a hétvégéd szerelmi téren, ugyanis a munkahelyi problémák, a váratlan változások megpróbáltatások elé állítják a kapcsolatodat. Már egy ideje szinte képtelen vagy lazítani, ezért még azt a kevés időt sem tudod igazán élvezni a pároddal, ami megadatik számotokra. Ha nem veszed elejét ennek a negatív folyamatnak, egyre nagyobb lesz köztetek a feszültség.


IV.21. - V.20.

Bika

Nagyon sok meghitt és romantikus élményben lehet részed, ám a fáradtságod és a kimerültséged megakadályozhat abban, hogy teljesen átadd magad a szerelemnek. Előfordulhat, hogy az év vége hajrájában úgy érezheted, hogy most szakad a nyakadba az év összes nehézsége. Ha keresed a szerelmet, akkor még várat magára, de már nem kell sokat várnod!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A hétvégén kisebb konfliktusok alakulhatnak ki pároddal, de szerencsére semmi komolyabb veszekedésre nincs kilátás. Nincs okod aggodalmaskodni, okosabb megoldás lenne részedről idejében tisztázni a félreértéseket, a sérelmeket. Ha még keresed a szerelmet a hétvégén jó eséllyel összeismerkedhetsz vele szóval, járj nyitott szemmel és romantikus pillanatokban lehet részed!

VI.22. - VII.22

Rák

Rengeteg jó dologra számíthatsz a szerelmi életedben, aminek köszönhetően lehetőséged lesz arra, hogy végiggondold és átbeszéld a nézeteltéréseket a pároddal. Ideje lenne egy kicsit lassítanod, és nagyobb figyelmet szentelned az érzéseidnek, a belső hangodnak. Szingliként eszedbe juthat néhány régi, felkavaró érzés, de az is lehet, hogy találkozás vár rád egy exeddel!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Fontos változások várhatóak a szerelmi életedben, aminek hatására felkavaró érzelmekre, elfojtott, felgyülemlett sérelmek felszínre törésére számíthatsz. Ha párkapcsolatban élsz és fontos számodra a kapcsolatod, akkor itt az ideje a komoly beszélgetéseknek. Amennyiben párt keresel, akkor a régi csalódások, akadályozhatnak meg abban, hogy új kapcsolatot kezdj!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ha kapcsolatban élsz, akkor egy komoly vita robbanhat ki köztetek a pároddal, akivel talán éppen az anyagiak miatt kaptok össze. Eben az esetben ügyeljetek arra, hogy a vita közben ne bántsátok meg visszavonhatatlanul egymást. Ha párt keresel, akkor egy minden elképzelésedet felülmúló szerelem találhat rád, érdemes most élned minden ismerkedési lehetőséggel.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ha kapcsolatban élsz, akkor komoly változásokra számíthatsz, most szintet léphettek vagy végleg szakíthattok a pároddal. Ha mindketten úgy érzitek, hogy helyrehozható a kapcsolatotok, akkor erre kiváló időszak a mostani. Amennyiben párt keresel akkor az a legfontosabb, hogy bízz magadban és higgy abban, hogy szerethető vagy, mert csak így vonzhatod be azt a személyt, aki valóra váltja az álmaidat.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Nem lesz teljesen felhőtlen és boldog a szerelmi életed, kisebb-nagyobb vitákra számíthatsz, előfordulhat, hogy ezt éppen egy harmadik felbukkanása okozza, akár még szakításra is sor kerülhet. Ha párkeresésben vagy, akkor találhat rád a szerelem, amennyiben hajlandó leszel végre változtatni a régi, bemerevedett megszokásaidon.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ha van párod, akkor ideje lenne egy beszélgetésnek, amikor is megvitathatnátok, hogy hogyan javíthatnátok a mindennapjaitokon, miben segíthetnétek egymásnak. Nyissatok egymás felé, halmozd el párodat törődéssel és szeretettel, mert ugyanezt fogod visszakapni tőle. Ha párt keresel, akkor meg fogsz lepődni: a leendő kedvesed ott van a közeledben.


XII.22. - I.20.

Bak

Hiába vágysz, romantikus, szerelmes napokra, sajnos ez a hétvége ezt nem adja meg neked, ugyanis a kellemetlen égi hatások problémákat és veszekedéseket generálhatnak. Annak érdekében, hogy ezt elkerüld, változtatnod kell a rossz szokásaidon és új lendületet kell vinned a kapcsolatodba. Ha nincs párod, akkor most tenned kell azért, hogy rád találjon a szerelem, randevúzz, menj társaságba.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Vannak dolgok, amiket nem halogathatsz tovább, ne rejtegesd tovább az érzelmeidet. Ha azt hiszed, hogy mással minden szebb és tökéletesebb lenne, akkor tévedsz. Te is érzed valahol, hogy ez csak illúzió, általában a képzelet sokkal színesebb, mint a valóság. Ne kockáztasd az érzelmi biztonságodat, inkább magadban keresd meg a problémák gyökerét.


II.21. - III.20.

Halak

Váratlan fordulatok léphetnek fel a kapcsolatodban. Az, hogy ezeket miként fogadod, a kapcsolatod milyenségétől és a saját rugalmasságodtól függ. A jegyedben haladó Neptunusz imádja lerántani a leplet a titkokról és hazugságokról. Egy most kezdődő kapcsolat valószínűleg különös, egyedi, de rövid életű lehet, hacsak nem szoktad az ilyen jellegű kapcsolatokat előnyben részesíteni.

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A zenész májrákban szenvedett, 85 éves korában halt meg a maryland-i Bowie-ban.
Lifestyle
Fizetőssé válik a hajdanán kiugró népszerűségű Citromail.
Recept
Valentin-napon sem muszáj egészségtelen édességekkel tömni magunkat, ezért mutatunk pár szuper egyszerű, finom és egészséges receptet.