Hétvégi szerelmi horoszkóp: új kapcsolatok vannak kibontakozóban

Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk december 06-tól december 8-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

A hétévégén egy új szerelm, új kihívások elé állít téged. Mivel tanácstalan vagy, ezért kikéred barátaid, ismerőseid véleményét. Jobban teszed, ha saját megérzéseidre hallgatsz, mások véleménye most zsákutcába vihet téged. Adj egy esélyt, ennek az új ismeretségnek, minden kapcsolatban a legfontosabb a bizalom, még akkor is, ha az a kapcsolat nagyon friss.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A hétvégén nagyon visszafogott vagy, annak ellenére, hogy nagyon vágysz a szerelemre, szeretetre. Tőled nagyon távol áll ez a visszafogott viselkedés, rád az jellemző, ha nagyon akarsz valamit vagy valakit, azt megszerzed bármi áron. Ha megengeded magadnak, hogy egy kicsit elvonulj a világ zajától, megértheted visszafogottságod, magányvágyad okát.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Párod úgy érzi az utóbbi időben elhanyagolod, figyelj rá jobban, ha fontos neked. Figyelj a szavaira, érzéseire, tedd őt boldoggá, ha szeretetre vágyik tedd őt boldoggá. Minden neki ajándékozott szeretet, érzelem visszatér hozzád. Ha viszont kihűltek az érzelmeid akkor beszéljétek meg, ha menthetetlen a kapcsolat, akkor zárd le mielőbb. Arra viszont ügyelj, hogy ne a pillanatnyi hangulatodtól vezérelve dönts.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Olyan helyzetben találod magad, amikor kénytelen vagy tisztázni saját érzéseidet, vágyaidat, párodhoz fűződő viszonyodat. Már nem halogathatod sokáig a mindent tisztázó beszélgetéseket. Ha a problémák elől a homokba dugod a fejed, akkor menthetetlenül eltávolodtok egymástól és amikor a legkevésbé számítasz rá, véget érhet a kapcsolatod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ne engedd, hogy a szerelem lekösse minden idődet, most úgy érezheted, hogy a szerelem teljesen behálozott. Kedvesed egyre komolyabban veszi kapcsolatotokat, ha nem tudsz dönteni az elköteleződés mellett, akkor valószínűleg rossz úton jársz. Jobban teszed, ha most hallgatsz a környezeted, szeretteid tanácsára, most nem látsz tisztán, megrészegít a szerelem.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Nagy változás következhet be a szerelmi életedben, régóta érzed már, de még nem tudtál dönteni. Nem tudod eldönteni, hogy véget vess a kapcsolatodnak és kezd egy újat, vagy adj még egy esélyt ennek a kapcsolatnak. Próbáld meg kevésbbé csak fekete és fehérben látni a világot, felemésztődsz az aggódástól és a határozatlanságtól. Miközben azért küzdesz, hogy elnyerd mások szimpátiáját, ezt az energiát a magánéleted rendbetételére is fordíthatnád.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Olyan valaki iránt érzel vonzalmat, aki nem viszonozza az érzelmeidet, érzelmileg teljesen darabokra törhetsz. Túlzásokba eshetsz a szerelem terén, csak fekete és fehérben látod most a világot. Lehet, hogy nem is az illető keltette fel a figyelmed, annyira vágysz a szerelemre, hogy olyan tulajdonságokkal ruháztad fel, ami nem is létezik. Vedd fel a barátaiddal a kapcsolatot és mozdulj ki, menj el szórakozni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Bújj ki egy kicsit az elefántcsonttornyodból, szükséged van új élményekre, impulzosokra, hogy fel tudj töltődni. A szerelem egy utazás során találhat rád, amennyiben párkeresésben vagy. Amennyiben párkapcsolatban élsz szervezz programot, mozduljatok ki jót fog tenni a kapcsolatotoknak. Olyan programot szervezz, amelynek mindketten örültök, a közös élmények szorosabbá teszik kapcsolatotokat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Próbálj meg minél több minőségi időt együtt tölteni pároddal, szeretteiddel. A közösen töltött idő most új élményeket és egyben új lendületet adhat a kapcsolatotoknak, amire neked is nagy szükséged van. Az utóbbi időben kissé eltávolodtatok egymástól, ez főleg annak köszönhető, hogy túl sokat vállaltál magadra.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Család, szerelem, szenvedély, romantika, hagyd, hogy magukkal ragadjanak, és elvigyenek oda, ahol nemcsak ltestileg, hanem lelkileg is fel tudsz töltődni. Szervezz a pároddal romantikus hétvégét,ne hagyd, hogy a rengeteg munka és az miatti felelősség elterelje a figyelmedet az érzéseidről, magánéletedről. Legyél magaddal egy kicsit önzőbb.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Nehezen viseled, ha bárki is korlátozni akar a szabadságodban, még akkor is, ha számodra fontos az illető. Amennyiben ezt nem tudod tisztázni egy alapos beszélgetéssel hatalmas vita robbanhat ki belőle. Mindent meg lehet beszélni, persze csak akkor van rá esély, ha valóban érdekel a párod véleménye, álláspontja, párod most kapható rá.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Próbáld meg most egy kicsit a kezedbe venni az irányítást a magánéletedben, próbálj meg többet kihozni a kapcsoaltodból. Legyél őszínte magaddal és vizsgáld meg mennyi az ábránd és a valóság, amit erről a kapcsolatról gondolsz. Jobban figyelj oda a saját igényeidre, vágyaidra, ne tündökölj tovább az áldozatszerepben. Ha párkeresésben vagy alaposan szűrd meg kinek szavazol bizalmat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!