Hétvégi szerelmi horoszkóp: A Halak tele van szerelmi energiával

Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk november 08-tól 10-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Talán még öregkorodban is ezt a hétvégédet fogod emlegetni, oly emlékezetes marad szépségéről, vágyaid, álmaid beteljesedése miatt. Szinte semmit nem kell tenned, talán még megfogalmazni sem, hogy mit szeretnél, mert angyalaid tudják, hozzák. Még úgy sem kerülheted el a szerelmet, ha bezárkozol, mert házhoz megy, ha arra vágysz – csak tedd le félelmeid, engedd el hitetlenséged, s ne akarj, főleg ne erőből semmit!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Angyalok segítenek a szerelem rátalálására, csak kérd őket! Egy hirdetésen keresztül is érkezhet a „nagy Ő”, de még az utcán is bebotolhatsz, talán csak egy apró információt kérdezve. Ha már van kedvesed, szinte akadálymentes a hétvégétek, mely nem azt jelenti, hogy nincsenek problémák, de azt a köztetek lévő nagy szeretettel át tudjátok ugrani. Régóta együtt élt pároddal ismét felfedezhetitek egymást – tied ez a hétvége!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Angyalaid segítenek, hogy minden feszültséget el tudj kerülni kedveseddel, aki meglehet, nagyon rossz passzban van, türelmetlen, akaratos - még érzelmi zsarolásba is belebonyolódhat, ha hagyod. Átlátva az ő vergődését, már nem esik nehezedre szeretni, meghallgatni, a benne levő feszültségeket kivezetni. Kiránduljatok, sportoljatok, alkossatok valamit, amikre érdemes régóta együtt élt párodat is rávenni!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Gyönyörű szép vagy, hozzá még csábító, nem is marad el ennek jutalma, egy igazi, szerelmes hétvége – legyél bár keresésbe, kedveseddel vagy régóta együtt élt pároddal. Igaz, az utóbbi kettő próbákat állíthat eléd, türelmetlenségük kibillenthet abból a nagy szeretetből, mely árad belőled, elérve határaidat. Csald el sportolni őket, kiránduljatok, találj rá valami izgalmat hozó tevékenységre – minden egyből megoldódik!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Emlékezetes hétvégédet te teremted azzal az áradó szeretettel, szenvedéllyel, mely vágyik a szerelemre, az összetartozásra, a figyelemre, testiségre. Mindez még szellemileg is izgalmas lehet, olyan dolgokat megbeszélve, amik egy egészen más oldalról mutatják meg a világot, hitet és vágyat adva egy szép élet megteremtéséhez. Régóta együtt élt pároddal nehezebb, türelmetlensége terheket hozhat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ha még keresésben vagy, adj fel egy hirdetést, menj ki a nagyvilágba, nézz körül, láss, hisz valaki keres, valaki elindult már feléd! Meglehet, az utcán, egy nyilvános helyen bukkantok egymásra, mely találkozást angyalaid is segítik, még akkor is, ha nem hiszel bennük. Ha már van kedvesed, a pénzügyeken kívül mindent meg tudtok beszélni, azt a témát érdemes későbbre napolni! Régóta együtt élt párod angyal, rá ez nem vonatkozik.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Hol van kedves mosolyod, mindenkihez intézett kedves szavad? Ha kis „dúvad” vagy, úgy ne csodálkozz, hogy annyira nem keresik a társaságod, pláne, ha még vastag falat is emelsz magad köré, még a bátrakat, merészeket is távol tartva! Ha egyedül szeretnél lenni, használd ki egy alapos rendrakásra, keresd meg határaidat, fogalmazd meg vágyaidat! Régóta együtt élt párod már ismer, mindent tud rólad, engedd neki, hogy szeressen!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

A szerelem talán segít abban, hogy a benned levő nagy türelmetlenséget, akaratot elengedd, pláne, ha már korán reggel hajlandó vagy egy kiadósat sportolni. Ettől kezdve minden álmod, vágyad teljesül, hisz angyalaid ott vannak mögötted, talán ki sem kell mondanod, mit szeretnél, már előtted is van. Régóta együtt élt pároddal a közös munka ki tudja hozni azt a szeretetet, mely köztetek van, a közös siker biztos út a szerelemhez.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Gondoskodó szereteteddel leveszed lábáról szerelmedet, vagy akit kinéztél magadnak - akár még csak ígéret, akár már valóság, hogy ágyba viszed neki a reggelit – hatásos. Ehhez még hozzájön az a kedvesség, szépség, csábító mosoly is, melynek nem csak ő, de senki nem tud ellenállni, s még a konyhában is brillírozhatsz, az illatok nagy hatással vannak mindenkire. A titkos szerelmeket kerüld, az most rossz ómen!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Váratlan fordulatok jöhetnek akár „vadászásban” vagy, akár van már párkapcsolatod - ezekre nem lehet felkészülni, csak meg lehet élni. Ha türelmetlen és akaratos vagy, akkor ennek hatása is pont ilyen lesz – gyorsan jön, gyorsan megy a kapcsolat. Ha a benned levő gondoskodó szeretet ad lendületet, akkor viszont csodákat élhetsz meg, akár még régóta együtt élt pároddal is, akivel újra lángra lobbanhat a régi láng.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Az érkező milliók vagy egy nagyobb összeg minden lehetőséget megad, hogy a legjobb körülményeket teremtsd meg egy szerelem kibontakozására, de jó kedvet is kapsz általa, mely messze sugárzik. Hódolóidtól vagy kedvesedtől nem szabadulsz, de nem is akarsz, elkényeztetnek, ágyba viszik a reggelit - add át magad a mennyországnak! Érzékiséged felerősödhet, élvezed az élet minden csodáját.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Nem csak szép és szerelemre hívó vagy, de tele energiával is, ami a szerelemben teremteni akar. Gondoskodó szereteted ágyba viszi kedvesének a reggelit, melynek jutalma az az ölelés, amire vágysz, amit semmire el nem cserélnél. Ha mindezt egy utazással is össze tudod kötni, nálad boldogabb ember nincs a világon, s még az sincs kizárva, hogy kedvesed vagy régóta együtt élt párod mindezt megteremti.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!