Hétvégi szerelmi horoszkóp: Tökéletes lesz az Ikrek hétvégéje

Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk október 18-tól 20-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Teljes a béke és a harmónia benned, melyet a szerelemnek is köszönhetsz. Ha még keresésben vagy, adj fel egy hirdetést, de az utcán, nyilvános helyen is találkozhatsz valakivel, aki megdobbantja a szíved. Szomszédjaid, barátaid által is összejöhetsz valakivel, akikkel amúgy is találkozz, már meglévő párkapcsolatodnak is jót tesznek ismerőseid! Régóta együtt élt pároddal itt az ideje egy nagy beszélgetésnek, ne hagyjátok ki!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Angyali szeretettel veszed körbe szerelmedet vagy régóta együtt élt párodat, nincs is olyan dolog, amit meg ne tennének érted. Ha még keresésben vagy, barátaid által is rátalálhatsz álmaid „csodájára”, de egy művészeti- vagy ezoterikus tanfolyam, tábor is megfelelő hátteret biztosíthat. Nincs előtted akadály, hisz angyalaid mindent elvesznek, kivétel ez alól régóta együtt élt párod, akihez több angyalra is szükség lenne.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Nem csoda, hogy ez a hétvége a mennyországba repít, ha mindent odaadva kényezteted szerelmedet, ágyba viszed neki a reggelit. Igaz, lehet, hogy ezt meg kell előzze egy nagyobb összecsapás, s ha a próbát kiálljátok, akkor tud itt lenni a vihar utáni tiszta levegő, a megújulás. Régóta együtt élt pároddal más feladatod van, őt az álomvilágából kell kihozni - angyalaid segítségedre vannak, pláne, ha jól csűröd a szavakat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Gyönyörű szép vagy, ugyanakkor nagyon kiegyensúlyozott is, nem csoda, hogy szerelmed mindenével elkényeztet! Ezt visszakapja kedves mosolyodtól, odaadásodtól, s nagyon finom főztjeidtől. Ha még keresésben vagy, csak angyalaiddal kell beszélned, akik pont azt hozzák, amit kérsz – jól fogalmazz, nehogy bosszankodj a végén, nehéz utólag javítani! Régóta együtt élt párodra mindez a csoda nem vonatkozik.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ébresztő! Lépj ki álmaidból, hisz így nem lehet rátalálni a szerelemre, legalábbis arra, mely kézzel fogható, mely szenvedélyes, s mely nem hullámzik oly nagy amplitúdóval, mint most te! Engedj maximalizmusodból, lépj ki a tökéletesség eszméjéből! Nem kell semmit sem tenned, csak nem akarni, hagyni, hogy hódolóid vezessenek, akik nagyon jó ráérzéssel tudják, mire van szükséged.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Kár a pénzügyi dolgokat a szerelem területére vinni! Kivéve, ha nem egy rendeznivaló dolgot kell kedveseddel megbeszélni, ami után vége a bizonytalanságnak - tisztázzátok, hol vannak a határok! Angyali szereteted tudni fogja, mit mondj, mit nem, s ki tudsz lépni a kritizálás vonzásából, melyet egyébként szeretettel használsz. Régóta együtt élt pároddal teljes az összhang, fél szavakból értitek egymást – jó együtt lennetek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Mondj le a szerelemről, ha nem tudsz engedni akaratodból, ha féltékenykedsz, be akarod zárni a másikat! Ha veled próbálják mindezt megtenni, te is húzd meg a határaidat, neked és mindenkinek alanyi jogon jár a szabadság! Egy nagy, rendező beszélgetés és történés után minden a helyére kerül, bár nincs kizárva, hogy kedveseddel vagy régóta együtt élt pároddal egy időre búcsút mondtok egymásnak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Angyalok vigyázzák szerelmedet, még akkor is, ha esetleg hiúságod miatt olyan helyzeteket teremtesz, mely próbára teszi kapcsolatotokat. Ha rá tudsz állni egy másik vágányra, te is angyallá változol, s csodálatos hétvégében lehet részetek kedveseddel. Ha még keresésben vagy, meglehet, csak körbe kell nézned, sokan szeretnének veled lenni, de az is lehet, hogy egy hirdetést kell feladnod, valaki várja a lehetőséget.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Megijeszthetnek hódolóid, akik talán nem érzékelik, hogy most ne akarattal jöjjenek, csak szeretetre és odafigyelésre vágysz. Mégse húzd fel vastag falad, mely kizár mindent - a rosszat, de az életet is - inkább nézz bátran szembe azokkal a dolgokkal, melyekkel feladatod van, gyakorold megvédeni határaidat! Régóta együtt élt párod egy angyal, ő minden bánatodat oldani tudja.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Ha sikerül letenni munkahelyi problémáidat, meghaladni az onnan érkező hiúsági kérdéseket, csak angyalaiddal kell beszélned, megsúgni nekik, mit szeretnél! Mindent tálcán hoznak, a szerelem szinte ringat. Még régóta együtt élt párod is kényeztet, s nagyon jó tanácsokkal lát el. Szerelemre lelhetsz úgy is, ha barátaiddal találkozol – köztük is felfedezhetsz valakit, akit most más szemmel nézel, de be is mutathatják a keresett „csodát”.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Egy tanfolyam, utazás nagyon jó hátteret adhat egy szerelem kibontakozásának, vagy valaki megtalálásának. Hódolóidnak azonban ne higgy el mindent, akik talán még a csillagokat is megígérik, hogy lehozzák neked! Kérj csak „egy pohár vizet”, amivel könnyen tesztelheted mindennek az igaz voltát! Régóta együtt élt párodból nehéz kihozni az angyalit, de azért ne add fel, próbáld meg!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Szenvedélyes szerelemmel, testiséggel teli hétvégére számíthatsz. Meg is teszel érte mindent, csodálatosan szép és divatos vagy, mosolyodról nem is beszélve. Mindezt még kedves csacsogásoddal is felturbózhatod, nincs, aki ellenállna neked, élvezd a lehetőségeket! Egy utazás is lehet mindennek a háttere, ami még szebbé teszi a csodákat. Régóta együtt élt pároddal teljes az összhang, egymást megértve, szeretve.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak