Hétvégi szerelmi horoszkóp: Engedje el a külsőségeket a Rák

Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk október 11-től 13-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

A közeledő Telihold nagyon felerősíti benned az érzelmeket. Sajnos, akaratodat is, mely akár játszmázásokba, érzelmi zsarolásokba is bocsátkozhat, hisz nem tud lemondani vágyairól, álmairól, nem akarja megérteni, hogy mindenki más, mindenki másképp gondolkozik. A benned levő diplomáciai érzéket használd régóta együtt élt párod felé, ami nélkül meglehet komoly összecsapásokat is át kell élnetek – azt akarod?

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Bármelyik nyilvános helyen rád találhat a szerelem, úgyhogy ne hagyd el magad, legyél csinos és vonzó! Igaz, egyszerűségedben vagy a legszebb, mely most különleges, újszerű dolgokban is megmutatkozhat. Legvonzóbb talán az a szabadságvágy, mely sugárzik belőled, ami még meglévő párkapcsolatodban sem engedi meg, hogy birtokba vegyenek, uralkodhassanak rajtad. Régóta együtt élt párod pedig lehet, ezt megtenné.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Komoly próbáknak van kitéve párkapcsolatod, melynek végét nem lehet kiszámítani. Főleg akkor nem, ha mindketten ragaszkodtok nézetetekhez, egyikőtök sem tud engedni igazából – akár még törésre is kerülhet a sor. Hódítani sem lehet ilyen nagy akarattal - muszáj, hogy változtass elképzeléseiden, ami nem biztos, hogy olyan nehezen megy, hisz bölcsességed is veled van. Régóta együtt élt párod nagyon igényli szereteted.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Kár hiúságodnak megengedni, hogy uralkodóvá váljon, amivel el is rontanod ezt a csodálatosnak is megélhető hétvégét! Engedd el a külsőségek látszatgyönyörét, befelé, lefelé nézz, s ne viselkedj úgy, amit te sem szeretnél, hogy mások adjanak neked! Egy fontos és nagyon jó beszélgetés minden sötét hullámot távol tud tartani - talán még régóta együtt élt párodnál is használ, aki pedig kötheti az ebet a karóhoz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Nem marad melletted senki addig, amíg nem figyelsz a másikra, uralkodni és birtokolni akarsz, talán még attól sem megriadva, hogy bezárd, féltékenységeddel, akaratoddal terheld. Te sem viselsz el ilyen viselkedést, miért gondolod, hogy ez másnak jó, ezzel szeretetet lehet teremteni? Ha egyedül akarsz lenni, mondd ki, nem kell hozzá elüldözni a másikat – még párkapcsolatban is lehet szabadság, ott is jár az ilyen!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ha még keresésben vagy, s nem találod párod, adj fel egy hirdetést! Meglehet, valaki már nagyon jönne feléd, de nem tudja, hogyan találjon rád. Könnyen lehet, hogy már előző életekben éltetek együtt, így azonnal egymásra ismertek, ha már megvan az első randi – megoldásban gondolkozz! Régóta együtt élt pároddal utazzatok el valahová, hagyjátok családotokat, szüleiteket magatok mögött – ezzel védve ki a veszekedéseket!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Tedd le terheidet, mert nagy zsákokkal a hátadon nem tudsz sem hódítani, sem megtartani szerelmedet! Ha érzed, hogy egy nagy belső rendrakásra van szükséged, akkor teremtsd meg annak a lehetőségét! Utazz el, de ne vigyél magaddal senkit, hagyd, hogy ráérezz arra, amit már el kell engedned, meg kell haladnod! A Teliholdtól is kérhetsz segítséget, régóta együtt élt párod partnered lesz ebben.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Végletességedet nagyon felerősítheti a Telihold, nem kevés tudatosságra van szükség, hogy kézben tudd tartani magad. Ha valamikor, most kerüld a titkos szerelmet, nagy a lebukás veszély, nem kevés árat kell fizetned - nem biztos, hogy megéri! Hiúságod nagyon rossz tanácsadó, bár a káprázatok vonzásának nehéz ellenállni. Igazi próbatételekből áll a mostani hétvégéd, tulajdonképpen egy „vizsgabizottság” előtt állsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Szerencsére hódolóidat oly mértékben támogatja a Telihold, hogy nem hagynak álomvilágodban, kimozdítanak, s élővé varázsolnak. Bár, az sincs kizárva, hogy már neked túl sok az az akarat, mellyel rángatni próbálnak jobbra, balra – hát védd meg magad, ne bújj „anyukád szoknyája mögé”, melyre most titokban vágysz! Régóta együtt élt párod ismer, tudja, mi zajlik benned, meg is nyugtat a jelenléte.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Különleges hódolóid csak addig repdesnek körülötted, míg nem gurulsz be, s egy hatalmas és erőteljes jelzéssel nem húzod meg a határokat. Ám ne csodálkozz, ha utána egyedül maradsz, pláne, ha nem figyelsz közben az ő lelkivilágukra! A sznob világ hatása nagyon erőteljesen hat rád, ami miatt talán olyan dolgokba is beleugrasz, melyekbe máskor nem – ne csinálj olyant, melyeket később nem mersz elmesélni!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Kellemes feszültség lehet közted és szerelmed között, mely nemhogy eltávolítana benneteket, de inkább izgalmassá teszi kapcsolatotokat, felpezsdítve a már – már ellaposodott összetartozást. Régóta együtt élt pároddal nem ilyen egyszerű a helyzet, pláne ha beleragad nagyon erős akaratába, melyek mögött félelmei vannak – azokat kellene oldanod. Igaz, amíg hadonászik, meg sem lehet közelíteni, így kicsit várnod kell.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Ha azt érzed, hogy szerelmed rád telepszik, döntsd el, hogy ez jó - e neked vagy sem! Meglehet, mindez még jól is elsülhet, hisz ha épp abban a hullámban vagy, mely nem akar mozdulni, ő rendesen lendületet ad. Túlzásaid nem kevés feladatot rónak hódolóidra, de még régóta együtt élt párodra is, aki bölcs nyugalmával, ismerve téged, türelmesen megvárja egy – egy ilyen hullám elmúlását, már tud koordinálni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!