Hétvégi szerelmi horoszkóp: Titkos kapcsolat vár a Mérlegre

Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk augusztus 30-tól szeptember 1-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Használd ki a nyár utolsó napjait, fergeteges sikerben lehet részed! Minden csodádat megmutathatod - szép, divatos és elegáns vagy, beragyogva környezeted, az egész világot - nem csoda, hogy nincs, aki ellenálljon kedvességednek, érzelmekkel teli szavaidnak! Igaz, a túlzások csapdájába is beleeshetsz - ha nem sikerül valami, ne veszítsd lendületed, meglehet, már csak egy kevés kitartásra van szükség, hogy elérd, amit akarsz!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Dúl a szerelem, minden túlzásával - a nagy beszélgetésektől, elegáns éttermektől kezdve a csodát hozó érzékiségig. Figyelj határaidra, belső hangod erősen jelez, különben a mennyország mellett a mélység is megjelenhet! Külfölddel is kapcsolódhat valamilyen formában a szerelem - bár nehézségek is jöhetnek idegen tájakon - azonban zseniális ötleteiddel nincs olyan, amit ne tudnál megoldani.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Meglehet, most viszed először szerelmedet otthonodba, s talán izgulsz kicsit, annak ellenére, hogy minden lehetőségre felkészülsz. Nem kell aggódnod, hisz különlegességével, rejtett eleganciájával, ízléseddel elkápráztatod választottad! Ha már van szerelmed, otthonotok szépítése napirenden lehet, még úgy is, ha elutaztok valahová - csodás, művészi tárgyakra találhattok. Régóta együtt élt pároddal a pénz miatt feszültségek lehetnek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Megállíthatatlan vagy, hatalmas a lendület benned. Szép és kedves mosolyod mindenkit levesz a lábáról. Divatos ruháid, a szépségápolásra költött pénz is megteszi hatását. Nagyon jó néven veszed, ha nem neked kell a konyhába sürögni, forogni, hanem egy elegáns étteremben kiszolgálásban van részed. Régóta együtt élt párod talán meg is lep ennek lehetőségével, melyet vissza is adsz neki érzékiségeddel, kacérságoddal.

.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A különleges ötleteknek, programoknak legtöbbször nagy ára van, úgyhogy ne csodálkozz, hogy sokba kerül, ha ilyennel próbálsz kedveskedni szerelmednek! Teremtőerődben bízva legyél nagystílű, ne feszülj rá az anyagiakra, elrontva vele csodaszépnek ígérkező hétvégédet! Egy utazás nagyon jó hátteret ad kikapcsolódásodhoz, régóta együtt élt pároddal is kerekedjetek fel, megújulhat kapcsolatotok!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Színes vagy, sok ötlettel lepve meg környezetedet, nem is lesz senki, aki ellenálljon neked, kiszemelted szinte a lábad előtt hever. Mindezek mellett nagyon szép és divatos is vagy, ízlésesen összeválogatva ruháidat, ékszereidet. Különlegességed mellett komolyságod is sugárzik, „biztos nyerő” vagy! A titkok utolérhetnek - egy titkos szerelmi kapcsolatot is megtapasztalhatsz, annak ellenére, hogy ezt próbálod távol tartani magadtól.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Nem kerülheted el azt a titkos kapcsolatot, mely vadászik rád, aminek talán igyekszel ellenállni, de van egy pont, amikor fejest kell ugrani. A meglepetések, a titkok külfölddel is kapcsolatban lehetnek, de egy titkos elvonuláson, az ezotéria területén is találkozhatsz valakivel, aki megdobbantja a szíved. Régóta együtt élt pároddal teljes az összhang, neki is adod érzékiségedet, mennyországba repítve őt.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Legyél barátaiddal, akik meglehet a „nagy Ő – t” hozzák, egyből ráérezve, hogy ezer éve ismeritek egymást! Rendkívül szép vagy, érzékiséggel átitatva, teremtőerőd teljében. Szerelmeddel stabilizálhatod kapcsolatodat, esküvőről beszélgetve. Régóta együtt élt pároddal teljes az összhang, mindketten tele vagytok ötletekkel, még olyan dolgokat is meg tudtok most beszélni, amit máskor igyekszel a szőnyeg alá söpörni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Tedd le munkád, ne vidd bele a hétvégébe, könnyen összefeszülhetsz miatta szerelmeddel, avagy nem marad időd és erőd megtalálni a „nagy Ő- t”, akit keresel! Lehet, hogy egy munkatársaddal hoz össze a Sors, aki ki tud mozdítani munkamániádból, talán még titkos kapcsolatba is beletud húzni. Régóta együtt élt párod ötleteivel meglephet, ne mondj rájuk nemet, csodás hétvégében lehet részetek!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Váratlan lehetőségek, váratlan fordulatok - mindez nagyon pozitívan, téged segítve, támogatva, nagy szerelmet hozva. Ha már van párod, vele élhetsz meg különleges helyzeteket, leginkább utazásotok, kirándulásotok közben, de az sincs kizárva, hogy egy ezotériával kapcsolatos tanfolyam hoz meglepetéseket. Szereteted, higgadtságod, nyugodtságod régóta együtt élt párod hullámzásait csendesíti – jó veled lenni!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Élvezd ki a nyár utolsó napjainak minden adományát! Színes egyéniséged igazán meg tud mutatkozni, nincs olyan helyzet, ahol ne tudnál pozitív, teremtőerővel és tudással rendelkező választ adni, meghódítva környezetedet, a másik nemet. Napsugár vagy, aki mindenhova melegséget visz - érzékiséged is ki tud bontakozni, mely már csak hab a tortán. Mindez régóta együtt élt pároddal való kapcsolatodra is vonatkozik.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Különleges emberekkel találkozhatsz – akár csak az utcán is – legyél éber és figyelmes, főleg, ha keresésben vagy! Hódolóid között lehetnek, akikkel már többször éltél együtt előző életeidben, belül ráérezve erre. Túlzásaidat próbáld kordában tartani, belső hangod adja hozzá a jelzéseit! Főleg régóta együtt élt párod felé, akit szintén elkaphat a nagy végletesség - ki tudja mi születik, ha nem vigyáztok!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!