Hétvégi szerelmi horoszkóp: Utazzon szerelmével a Bak

Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk szeptember 6-tól 8-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Minden jól sikerül, csak ne ess egyik végletből a másikba! Meglehet, nagy hévvel próbálod megszerezni kiválasztottad, ám egyszer csak feladva, hagysz csapot – papot, s még ha magától jönne, akkor sem tudsz mit kezdeni vele! Találd meg azt a közepet, mely nem akar, de tudja, mire vágyik, tesz érte, de nem erőlteti! Ugyanez a végletesség vonatkozik már meglévő szerelmedre, vagy régóta együtt élt párodra is.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A szerelem körül forog minden, nem hiányzik belőle semmi - se izgalom, se szenvedély, se nagy beszélgetések, nagy találkozások. Hangulatingadozásaidnak azonban ne hagyd, hogy túl magasra korbácsolják az érzelmeket - zuhanni a mélybe nem boldogságos! Pont olyan érzést hoz, mint mikor egy hullámvasúton utazol – isteni az egész, de jó a végén kiszállni. Aggódásaidat sportold ki magadból, ne terhelj vele másokat!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Meglehet, szerelmedet most viszed először otthonodba. Bulit is szervezhetsz, ahová megérkezik a „nagy Ő”, amitől te természetesen azon nyomban elájulsz. Nem véletlenül, hisz előző életekben akár még együtt is élhettetek, karmátok, rendeznivalótok van - keresitek is egymás társaságát. Hangulatingadozásaid, túlzásaid nem segítik a kapcsolat kialakulását, már meglévő szerelmeddel, régóta együtt élt pároddal sem.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Annak ellenére, hogy akár komolyabb vitákba is kerülhetsz szerelmeddel vagy kiválasztottaddal, mégis minden helyére kerül – minden jó, ha jó a vége! Leginkább ez nem rajtad, hanem kedvesed bölcsességén és angyali szeretetén múlik, akinek fontosabb az összetartozás, mint a győzelem. Régóta együtt élt pároddal még a szerelem is újra lángra lobbanhat, ahol a szenvedélyességnek jelentős szerep juthat.

.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Nem érdemes anyagiak miatt tönkretenni a szépnek megélhető szerelmes hétvégédet, kár a pénzen vitatkozni szerelmeddel! Tartsd minden területen a mértéket, ne ess egyik végletből a másikba, úgy elmaradhatnak a bosszankodások, vádaskodások a túlzott költekezés miatt! Ez akkor is igaz, ha még keresésben vagy - ne pénzzel akarj szerelmet vásárolni, hisz az lélek szinten működik, az anyagi síkon nem fog menni!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Utazz el valahova szerelmeddel, régóta együtt élt pároddal, ne hagyd, hogy a család, a szülök rátok telepedve tönkretegyék csodás hétvégéteket! Ha még keresésben vagy, akkor sem célszerű otthon ülni, hisz nem fog senki sem bekopogtatni - pedig valaki vár rád, akivel talán már többször éltél együtt előző életekben. Egy hirdetésre is érkezhet válasz, mely felforgatja életedet, akivel hosszú távon mehetsz majd együtt az úton.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ha sikerül megtartanod a tudatosan meghozott „hallgatási fogadalmadat”, akkor semmi sem akadályozza annak a szenvedélyekben és érzékiségben gazdag szerelmes hétvégének a kialakulását, melyet egyébként az érzelmi hullámzásokkal teli, kritikus mondataid megvétózhatnak. Titkok, titkos szerelem is megkörnyékezhet, csak vigyázz, ne ess túlzásokba - ott is főleg a beszéddel lehet probléma!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ha ügyesen kommunikálsz, figyelsz mondaidra, s elkerülsz minden pénzzel kapcsolatos területet, szerelmeddel stabilizálhatjátok kapcsolatotokat. Még hosszútávban is elkezdhettek gondolkozni, melyben a te bölcsességednek és elfogadó képességednek jelentős szerepe van. Ha régóta együtt élt párod túlzásokba esik, még inkább próbálj középpontodban maradni, nyugodtságodra nagy szükség van!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ne köss bele szerelmedbe, hódolóidba, de még régóta együtt élt párodba se, hacsak nem szeretnéd egyedül tölteni a hétvégét, ahol álmaidba menekülve nagyon sajnálhatod magad! Legjobb, ha elmész szenthelyedre, ahol belső középpontodra hamarabb rátalálsz, vagy egy kiadós sportolásba kezdesz. Ha semmi nem segít, válassz egy csöpögős filmet, amire ráfogva kisírhatod magad – utána minden jobb lesz!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Bármilyen utazást, kirándulást talál ki szerelmed, ne mondj neki ellent, nagyon jól sikerülhet, új környezetben, más oldalról nézve a dolgokat minden problémádat el is felejtheted! Ne csodálkozz, ha titkos szerelem is be akar kúszni életedbe, amit persze te vonzol be az izgalmak, titkok utáni vágyaddal! Ragyogsz, mint egy napsugár, persze, hogy párra találsz, még sportolás közben is felfedezhet valaki.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ha úgy érzed, hogy most legjobb lenne otthon maradnod, saját környezetedben élvezni a szerelem minden csodáját, hát ne szervezz utazást, tegyél meg mindent, hogy szerelmed vagy kiválasztottad jól érezze magát nálad! Arra számíthatsz, hogy szenvedélyesen túlzásokba esnek - bármelyikükről is legyen szó - de még régóta együtt élt párodat sem lehet kiszámítani, mely egyszerre vonzó és bosszantó is.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Ha nem vársz semmit, még az is előfordulhat, hogy minden jóra fordul, s egy csodálatos, szerelmes hétvége lesz a jutalmad. Talán munkád, főnököd, az emberi butaság készít ki, s amíg nem töltöd fel magad, addig nehéz a szerelemre gondolni. Egy kitartó hódolód azonban minden akadályt átugorva meglehet, megváltoztat benned mindent, szeretete, szerelme feloldja azt a falat, melyet védelemként húzol magad körül.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!