Hétvégi szerelmi horoszkóp: Boldog hétvégére számíthat a Halak

Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk július 12-től 14-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Szerelmeddel való utazásod megsokszorozza azt a csodát, melyet át tudtok élni. Ha nincs lehetőség messzire menni, akkor legalább kiránduljatok, hisz nagyon sok érdekes, lélekre ható információ, élmény vár rátok, melyek egész különleges hatással vannak kapcsolatotokra! Ha még keresésben vagy, nagyon jó kommunikációs képességeddel bárkit meghódítasz, bár szabadságvágyad még mindig tombol, ki tudja, mennyire akarod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Le lehet venni lábadról egy finom süteménnyel, egy éttermi meghívással, még úgy is, hogy még mindig tombol benned a szabadságvágy, semmilyen kötöttséget nem akarsz, nem tudsz elviselni. Ha rátalálsz egy különleges receptre, az annyira fel tud villanyozni, hogy hódolóidnak otthonod egy csodálatos, hívogató virággá válik - nem is unatkozol, sokan vannak körülötted, akik szórakoztatnak. Régóta együtt élt párod egy angyal.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Lelkileg szétszakadsz, ha mindent egyszerre akarsz. Szabadnak lenni, élvezni az izgalmakat, a futó kalandokat, ugyanakkor összebújni valakivel vagy már meglévő szerelmeddel, akivel most mindent meg tudtok beszélni, s nagyon jók vagytok együtt akár a konyhában is. Egyiket engedd el, hisz így erőd szétforgácsolódik! Szervezz izgalmas túrákat, programokat, amihez még sok pénz sem kell, hisz nem a hely a legfontosabb!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Akár te mozgatod szerelmedet, akár ő szervez különleges és izgalmas programokat, teljes harmóniában vagytok, árad köztetek a szeretet. Ha még keresésben vagy, biztosan rátalálsz párodra, hisz felhívod magadra a figyelmet kedves csacsogásoddal, mozgékonyságoddal, még az sincs kizárva, hogy nagy, filozofikus gondolataiddal. Régóta együtt élt pároddal még mindig tombolhatnak a szerelmes érzések.

.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ha összeszedett vagy, bármit meg tudsz teremteni, csak meg kell álmodnod, mit szeretnél. Nagyon jó szövegeddel, kiállásoddal, teremtő erőddel és érzékenységeddel kilépve a világ elé, nincsenek akadályok. Ahhoz viszont, hogy középpontodat megtaláld sportolnod kell, vagy összes bölcsességedet összeszedni, mert a türelmetlenség és erős akarat mindenáron le akar téríteni a boldogságot hozó útról.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Hova rohansz? Mi az a feszültség, melyet nehéz elviselni, ami elöl menekülni, próbálsz? Tegyél rendet magadban, hisz ezek a robbanó energiák szerelmi életedre is kihatnak, akár úgy, hogy csak gyorsan jövő, gyorsan menő kapcsolatot tudsz létesíteni, akár úgy, hogy meglévő pároddal a viták sorozata tönkreteszi a boldogság lehetőségét. Ne keresd a titkos kapcsolatokat, melyeknek árát meg kell fizetni - lehet, hogy sokba kerül!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Angyali szeretettel közeledő hódolóidat ne ijeszd el túlzott komolyságoddal, szigorúságoddal, valóban adni akarnak, fogadd el nagy szeretetüket, ajándékaikat! A benned megbúvó gondoskodó szeretettel várd őket süti illatokkal, amitől neked is megjön a kedved, hangulatod! Ugyanez érvényes már meglévő, régóta együtt élt párodra, szerelmedre, akinek az odaadásodra van szüksége, hogy kicsit lassítson, meg tudjon állni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ha épp külföldön nyaralsz, szinte elkerülhetetlen, hogy ne találj rá egy nagy szerelemre. Ha itthon vagy, akkor is megtalálnak, nagy eséllyel egy nem hazánk fia, aki különlegességével, áradásával elszédít, levesz a lábadról. Már meglévő szerelmeddel ne menj vásárolni, ott könnyen összetűzésbe kerülhettek, még akkor is, ha egy csodálatos nyaralás kellős közepén vagytok! Régóta együtt élt pároddal több probléma is lehet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Minden probléma, baj megoldódik, csalódottságod szélnek eresztheted, ha valahol utazol, nem itthon, külföldön vagy, ha igaz, egy tengerpart mellett. Ha erre nincs lehetőség, akkor is kirándulj, törd meg a hétköznapokat azzal, hogy máshol vagy, ami nyitottá tesz, s olyan új információkkal szolgál, mely egy másik vágányra tud tenni! Régóta együtt élt pároddal kétesélyes a dolog – lehettek nagy boldogságban is.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Csodálatos beszédeddel, meséket mondó kommunikációddal bárkit meg tudsz hódítani, csak ne élj vissza mások hiszékenységével, helyzeteddel! Régóta együtt élt párod is hasra esik előtted, pedig ő már nagyon ismer, elvarázsolod, talán még a benne levő nagy türelmetlenséget, belső feszültséget is oldani tudod. Szavaidnak nem csak tartalma, de mélysége is van, olyan vagy mostanában, mint egy jó pszichológus.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ne tervezz semmit, ne várj semmit, úgy nem lesz benned csalódás akkor sem, ha ez a hétvége a „kukába” megy, legalábbis ami a nagy szerelmet illeti! A gyorsan jövő, gyorsan menő kapcsolatoknak van esélyük, hisz szabadságvágyad még fokozottabb, mint máskor, pedig sosem mondható kevésnek. Szerelmeddel való kapcsolatodnak – aki szinte a tükörképed - sok próbát kell kiállni, régóta együtt élt párod viszont egy angyal.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Boldogságos hétvégére számíthatsz, akár van már valakid, akár nincs. Ha még keresésben vagy, rád talál, akit vársz. Ha már van szerelmed, avagy régóta együtt élt pároddal - aki most nagyon türelmetlen tud lenni - szervezzetek közös munkát, mely fontos, összetartozó érzést hoz, nyitva egymás felé szíveteket! Családotokat, szüleiteket kerüljétek, okos tanácsaikat nem biztos, hogy bölcsen tudjátok fogadni!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!