Hétvégi szerelmi horoszkóp: Heverje ki csalódását az Ikrek

Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk április 26-tól 28-ig szól.

III.21. - IV.20.

Kos

Bevonzód hódolóidat, avagy ha te akarsz hódítani, bárkit sikerül levenned a lábáról, szépségeddel, divatos cuccaiddal, nagy szövegeddel. Legnagyobb dilemmád talán az, hogy te sem tudod, mit szeretnél - amennyire vágysz az érintésre, ölelésre, annyira visszatarthat egy csalódás, egy illúzió. Egy jó film megoldást hozhat, nézd bár egyedül vagy szerelmeddel. Régóta együtt élt pároddal minden ok, kilengéseidet jól tudja kezelni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Hangulatingadozásaid megnehezítik, hogy kitarts egy irány mellett, hol vágysz az ölelésre, összetartozásra, hol meg robbantgatsz, elüldözve akár meglévő párodat, akár egy épp kialakulni készülő kapcsolatot. Hódolóidnál legyél résen, figyeld tetteiket, meglehet, „egy pohár vizet nem hoznak, bár a csillagokat igen”, akármilyen messze vannak! Régóta együtt élt párod, ha magányra vágyik, add meg neki, meglesz a jutalmad!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Nagyon szép vagy és csábító, adva a divatra, harmóniára. Mégis lehet, hogy most semmi másra nem vágysz, csak jól kisírni magad - egy csalódásnak, egy illózónak az elengedése feladatot ró rád, kéri figyelmed. Tegyél be egy csöpögős filmet, menj el egy fürdőbe, ezekkel felgyorsítva a folyamatot, utána már tiszta szívvel tudsz hódítani, rád találhat a szerelem! Régóta együtt élt párod megértő, rábízhatod magad!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Talán türelmetlenséged az oka, hogy szigorú vagy szerelmeddel, még a kákán is csomót keresel, s persze aki keres, az talál! Sportold ki magadból a benned levő feszültséget, melyet könnyen lehet, hogy egy hiúsági kérdés okoz! Hódolóid nagyon jó tükröt tartanak eléd, érdemes belenézned! Régóta együtt élt pároddal egy utazás segítségetekre van, mely oldani tudja a benne levő magányutáni vágyat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Körbevesznek hódolóid. Még se higgy el nekik mindent, lukat beszélnek a hasadba, lehozzák a csillagokat, de ha kérsz egy „pohár vizet”, az már gondot okoz! Türelmetlenséged, nagy szabadságvágyad és érzelmi hullámzásaid nem segítik a szerelem kibontakozását, ha sportolsz egy nagyot, egy lépéssel előrébb vagy. Régóta együtt élt pároddal még nehezebb a helyzet, bár borúra derű, a végére jó is lehet!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Nagyon szép vagy, árasztod magadból a harmóniát. Ez jó alapokat teremt egy csodálatos, szerelmes hétvége megteremtéséhez. Összhang is van közted és szerelmed között, s ha még keresésben vagy, nem fognak tudni ellenállni neked! Régóta együtt élt pároddal való kapcsolatodat az angyalok segítik, még az is lehet, hogy újra lángra lobban a régi szerelem, persze egy magasabb szinten, melynek értéke még nagyobb.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ne hagyd, hogy az aggodalmak, a rossz gondolatok megakadályozzák annak a csodának az érkezését, melyet meg tudsz teremteni szépségeddel, kedves mosolyoddal, csacsogásoddal! Szíved – lelked beleteszed a szerelembe, hisz szerelemre születtél, azonban most muszáj lebontani falaidat, avagy a szerelmed, régóta együtt élt párod által épített falakat, melyek félelemből készültek, melyek akadályt jelentenek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Tedd le munkádat, ne cipeld magaddal a hétvégére, elveszi a lehetőségét annak, hogy felszabadulva tudj ölelni, szeretni! Aggódásaiddal sem támogatod szerelmeddel való kapcsolatodat, türelmetlenségeddel meg elijeszted az épp feléd tartókat. Régóta együtt élt párod jól ismer, tud kezelni - ha a család, szüleid vagy akár te, nem bosszantjátok fel - csacsogása, szeretete át tudja hidalni az akadályokat, bízd rá magad!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Szíved – lelked beletéve a szerelembe meghozza annak gyümölcsét. Akár internetes oldalon, hirdetésen keresztül is találhatsz kedvesedre, de testvéreid, szomszédjaid is bemutathatnak valakit, akire ráismersz, hogy épp őt keresed. Régóta együtt élt párod felé, ha csalódást érzel, tedd helyre a dolgokat, meglehet, csak álmaidat kell elengedned, melyek mindent széppé varázsolnak. Elfogadva őt olyannak amilyen, már nem is olyan nehéz!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Vidd fel szerelmedet otthonodba, kiránduljatok, utazzatok, csak a pénzről ne beszéljetek, mely könnyen közétek állhat, másként értékelve a dolgokat! Ha még keresésben vagy, engedd meg magadnak a változást, melynek, ha eddig ellent is álltál, sokáig már nem teheted - végtelen szeretettel érkező hódolóid segítenek. Régóta együtt élt pároddal nem ilyen egyszerű a helyzet, viharokra, villámlásokra készülj!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Érzelmi hullámzásaid kiszámíthatatlanná tesznek, néha még az is teher, ha ágyba viszed szerelmednek a reggelit, mert nem tudni, mikor veszed azt vissza. Arra is figyelj, hogy becsapható vagy - talán hiúságod az oka - még azt is elhiszed, hogy lehozzák neked a csillagokat, oly jól esnek a bókok, ígéretek. Ha régóta együtt élt pároddal hadiállapotok alakulnak ki, ne csodálkozz, egykezes taps nincs, te is hozzáteszed a részed!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Türelmetlenséggel nem lehet szerelmes érzelmeket se kiváltani, se érezni – hova szaladsz? Sportold ki magadból a feszültségeket, melyeket lehet, hogy családod gerjeszt, avagy vívd meg velük a harcod, mely szintén megnyugvást, rendet teremt! Régóta együtt élt párod most oly szép, oly divatos, ami kilendíthet ebből a mindent akaró, „már tegnap késő volt” energiából, akár újra belészerelmesedhetsz – miért is ne?

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!