Hétvégi szerelmi horoszkóp: Legyen figyelmes a Rák

Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk április 19-től 21-ig szól.

III.21. - IV.20.

Kos

Ahogy mindenben, a szerelem területén is váratlan fordulatokra számíts, hisz nem férsz a bőrödbe. Hogy ez hogyan hat kapcsolataidra, az rajtad múlik! Ha szabad akarsz lenni, akkor úgy viselkedsz, hogy szabaddá válj, ha különleges szerelmet szeretnél bevonzani, akkor egy különleges, izgalmakkal teli szerelem érkezik - meglehet egy utazás közben. Mindezek mellett nagyon szép és divatos vagy, ám minden túlzásra is hajlamos.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Fogalmazd meg, mit szeretnél, mert azt fogod teremteni! Ha szabadságra vágysz, úgy viselkedsz, hogy szabad leszel. Ha nagy érzéki örömökre, az érkezik, mely lehet akár egy gyorsan jövő, gyorsan menő kapcsolat része. Ha igaz szerelemre vágysz, képes leszel az egyensúlyt megtalálni a sok és kevés között, s még az előző életekből érkező nehézségeket is tudod kezelni. Testi, lelki boldogság koronázza félelmeid, akaratod legyőzését.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Nagyon szép vagy, divatos és felettébb kacér, flörtölő, megbabonázva a körülötted levőket. Ám, ha nem figyelsz, egyik végletből a másikba esel. Túlzásaiddal hódolóidat megijesztheted, akik épp ilyen nagy szélsőségek között ingáznak, mely alól régóta együtt élt párod sem kivétel. A Telihold hatása is benne lehet ebben, na meg abban a türelmetlenségben is, mellyel most küzdesz az élet minden területén.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Vidd ágyba szerelmednek a reggelit, kényeztesd el, ami talán ellensúlyozza a benned levő türelmetlenséget, akaratot! Ne csodálkozz, ha sok pénzed elmegy a hétvégén, mellyel kényezteteted kedvesed/ magadat, legyen ez bár csak elegáns holmik vásárlása, avagy programok. Régóta együtt élt pároddal, ha tehetitek, utazzatok el, egy tengerpart enyhíteni tudja a feszültségeket - a templom csendje, az egymásra való odafigyelés is.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ne bonyolódj bele szerelmeddel vagy épp meghódítani kívánt valakivel elvi-, hitbéli vitákba, melyek tönkretehetik azt a csodát, melyet a Telihold energiája is támogat, mely hozza számodra az érzékenységet, együttérzést, talán még azt a gondoskodó szeretetet is, mely ágyba viszi a másiknak a reggelit. Régóta együtt élt pároddal a munkát, a munkáról való beszélgetést kerüljétek - ott van egy nyomógomb, mely robbant mindent!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Aggódásaidat ne nagyítsd fel! Félelmeiddel nézz szembe, ne tedd szerelmedre, aki meglehet, besokall, még szakításra is sor kerülhet! Ha még keresésben vagy, előző életekből már ismert valaki kerülhet közeledbe – meglehet még munkád révén - akivel érzitek, hogy ezer éve ismeritek egymást, bár még sosem találkoztatok. Régóta együtt élt párodra úgy vigyázhattok egymásra a legjobban, ha némasági fogadalmat tesztek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Legyél éber, figyeld a netet, adj fel egy hirdetést, mely lehetőséget ad a szerelemre rátalálni! Persze, mindezt csak akkor, ha valóban szeretnéd! Meglehet, hogy most nem vágysz senkire. Talán egy kapcsolatból épp kifelé tartasz, még provokálod is kedvesed, próbára téve kapcsolatotokat. Középpontodat megtalálva nagyobb esélyed van egy szép szerelmes hétvégére, amihez érdemes egy nagyot sportolnod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Végletességed felerősödhet, különösen a szerelemben – próbáld megtalálni a közepet, mely egyébként is életfeladatod! Ne vidd kedvesednek ágyba a reggelit, ha utána türelmetlenségeddel mindazt visszaveszed, úgy gondolva, hogy a jóból is megárt a sok! Különösen szavaidra figyelj, melyek bántóak lehetnek, nem csak régóta együtt élt párod, de akár még friss szerelmed vagy kiválasztottad is megijedhet tőle!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ha keresésben vagy, érdemes feladnod egy hirdetést, de bárhová utazol, bárhol nyüzsögsz, az is hozhatja a vágyott kedvest. Nagyon szép vagy, ne csodálkozz, ha megnéznek, de azon se, ha most több pénzt költesz a divatos holmikra, szerelmes programokra. Régóta együtt élt párodat újra felfedezheted. Kedves és szép mosolya ellenállhatatlan, még úgy is, hogy nem mindenben ért veled egyet, akár még össze is vitatkozhattok.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Hiúságod és türelmetlenséged mindent tönkretehet. Kötelező a sport, amit ha lehet, minél nagyobb lendülettel tegyél! Még így sem tudod kimozogni magadból az összes feszültéséget, fog maradni valamennyi, melyet tudnod kell kezelni, ha egy szép, szerelmes hétvégét szeretnél teremteni! Régóta együtt élt párod igazi tükörképet tarthat most neked, pont úgy működik, ahogy te – hívd magaddal sportolni!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Hódolóid ügyesen elrendeznek minden olyan dolgot, mely akadályt képezhet a benned levő szerelem kibontakozása előtt. Ne ragaszkodj semmilyen félelmedhez! Ne akard a múltat áthozni a Jelenbe, melyet már meg kellene haladnod, tudj elengedni! Hiúságod is a listán lehet, mely sosem jó tanácsadó - miért is ragaszkodsz hozzá? Régóta együtt élt pároddal ne vegyétek túl komolyan a dolgokat, keressétek barátaitokat!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Próbáld megtalálni középpontodat, szélsőséges érzelmeiddel akár még el is ijesztheted hódolóidat! Ne beszélj se túl sokat, se túl keveset, ne akarj senkinek sem megfelelni, hisz úgysem lehet! Egy utazás nagy kerítő lehet, mely lehet országhatáron túl is. Egy tanfolyam, egy templom, szenthelyed is lehet a háttere a meglévő vagy kialakuló szerelmednek. Régóta együtt élt pároddal a pénzről ne beszéljetek!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!