Hétvégi szerelmi horoszkóp: üldözik a szerelmet a Skorpiók

Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot: előrejelzésünk január 11-től január 13-ig szól.

III.21. - IV.20.

Kos

Meglehet, a munkahelyi gondok nehezebben engedik kibontakozni a benned dúló szerelemiránti vágyat, de ha beindulsz, akkor már nincs megállás! Teremtőerőd teljében vagy, melyhez hozzátartoznak a divatos ruháid, szépséged, sportosságod, s minden előnyös tulajdonságod megmutatása – nyersz is! Akár szerelmeddel, akár régóta együtt élt pároddal utazol valahova, talán messze – csodákban lehet részetek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A titkok körülötted vannak, a szerelemben is. Izgalomakkal, meglepetésekkel, különleges helyzeteket teremtve mozgásban tart. Nagy lendületeddel, mellyel azt érsz el, amit csak szeretnél, nagy hatással vagy a másik nemre. Akár sportolás közben is találkozhatsz egy számodra nagyon vonzó személlyel, mosolyod visszautasíthatatlan. Régóta együtt élt párod olyan, mint egy napsugár, te is melegedsz az ő áradásában.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Egyszerre vagy lendületes és visszafogott, ki mit hoz ki belőled. Ne legyél szigorú hódolóidhoz, akik meglehet, pont ezért nem mernek mindent megtenni érted, kicsit háttérbe vonulnak, s csak félve ajánlanak programokat, hoznak meglepetéseket. Régóta együtt élt párod újra felhívhatja magára valamivel a figyelmed, a régi emlékeket visszahozva, ami oldja a felé érzett csalódásod, hogy mégsem olyan tökéletes.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Fogalmazd meg, mit szeretnél, most minden úgy történik, ahogy szeretnéd! Vágyva a szerelemre, akár még az utcán is összefuthatsz a nagy „Ő” - vel, akivel a Sors nem engedi, hogy elmenjetek egymás mellett. Ha már van szerelmed, talán hosszútávban is el kezdesz gondolkodni, érzed, hogy kiállta a próbákat. Régóta együtt élt pároddal ismét lángra lobbanhat a szerelem, felüdül testetek, lelketek az átélt csodákban.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ne terheld aggódásaiddal, félelmeiddel szerelmedet, mellyel nem elmélyíted kapcsolatotokat, de visszalépésre kényszeríted! Ha csalódást érzel felé, döntsd el, hogy mész – e vagy maradsz, s ha az utóbbit választod, engedd áradni szíved, ne keress a kákán is csomót! Ha keresésben vagy, lépj a tettek mezejére az álmodozás helyett! Régóta együtt élt pároddal utazzatok, de egy jó film is feldob bennetek!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Kiszámíthatatlan vagy szerelmednek, de még magadnak is, nehéz most hozzád alkalmazkodni. Egyik pillanatban a türelmetlenség, a másikban a félelmek, az önbizalomhiány keríthet hatalmába, ember legyen a talpán, aki tud követni! Sportolj! Hívd párod is! Ha még egyedül vagy, edzés közben is felfedezhetsz valakit, vagy benned látják meg az igazit. Régóta együtt élt párod pont úgy hullámzik, mint te – na, ebből mi lesz?

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Gyönyörű szép, kedves, lendületes, s most nagyon szószátyár is vagy, lukat beszélve nem csak kiszemelted, de mindenki hasába. Meg is teremted, amit szeretnél, mosolyoddal leveszel minden embert a lábáról. Régóta együtt élt pároddal oly fontos és nagy volumenű beszélgetések alakulhatnak ki, melyek ismét összehoznak benneteket, a szerelem fellángolhat, újra átélve a régi idők csodáit.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Apait, anyait bedobsz, hogy megéld a szerelmet minden szinten, s ha te odateszed magad, akkor az dübörög, nem tudsz félárboccal csinálni semmit sem. Elkápráztatod szerelmedet, avagy a még csak kiszemelt párod, de ez alól most régóta együtt élt kedvesed sem kivétel, megmutatod, hogy kell szeretni, szerelmeskedni. Az anyagaikat próbáld nem belekeverni az érzelmekbe, azok más szinten vannak, el is ronthatod vele az egészet!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ha úgy érzed, hogy most legszívesebben nem mennél sehova sem - bezárkóznál, elsírnád a könnyeid a múlt miatt, vagy álmodoznál a jövőről – ne tedd! Egy kiadós rendrakással többet érsz el, ahol felelősséget vállalsz tetteidért, a történtekért! Ha már rend van, akkor tettre készen állj ki céljaidért, megfogalmazott vágyaidért! Attól kezdve azt teremtesz, amit akarsz, csodás szerelem vehet körbe ismét.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Egyik pillanatban türelmetlen vagy, másikban a félelmektől, önbizalomhiánytól fékezel - ebből nem lesz teremtés, nem lesz szerelem! Próbáld megtalálni hited, a középpontod, hisz itt ólálkodik körülötted a szerelem, csak arra vár, hogy figyelj rá, s engedd be! Egy titkos szerelem is hozhat meglepetéseket, ahol a lebukás veszélye fennáll, de hát épp attól olyan izgalmas. Régóta együtt élt párod egy angyal.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Miért vagy türelmetlen? Mit szeretnél? Ha igaz kapcsolatot, akkor ne rohanj, hisz nem lehet szerelmet teremteni két futás között! Sportolj, s utána indulj hódító utadra, bár könnyen lehet, hogy a sportpályán fedezel fel valakit, aki épp úgy működik, ahogy te. Titkos szerelem is beléphet életedbe, melynek izgalma nagyon vonz, s ami mellett szabadságod is meg tudod tartani, hisz nincs semmi elköteleződés.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Szerelmes szívedet mindenki látja, mindenki érzékeli, lesz, aki rácuppan, aki ölelni szeretne. Gondoskodó szeretettel veszed körbe azt a szerencsést, akinek igent mondasz, el van kényeztetve, tejben – vajban fürdik melletted. Igaz, a másik végletből is kaphat, mikor már nagyon kimerülsz, de ha szeret, mindent elnéz, s egyensúly lesz. Régóta együtt élt párod lehet nagyon türelmetlen, amit próbálj szeretettel oldani!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!