Hirdetés

A Vízöntők összes vágya teljesül, a Skorpióknak tovább kell lépniük - Hétvégi szerelmi horoszkóp

Jön a hétvége, ami azt jelenti, hogy ismét mutatjuk, mi vár rád a szívügyek terén - ess neki előrejelzésünknek! Hétvégi szerelmi horoszkópunk március 18-tól 20-ig szól.


III.21. - IV.20.

Kos

Még mindig lehetnek akadályok, számodra érthetetlen fordulatok a szerelemben, vágyaidban, de az elmúlt időszak bezártságának vége. Újra lendületben, tudod, hogy amit szeretnél, azt meg tudod szerezni, és meg is fogod. A szíved is megérinthetik a nagy érzések. Igaz, hogy ezek csak átmenetiek, bár úgy tűnhet, hogy egy életre szól. Akivel most vagy, ahhoz hűséges lehetsz ezen a hétvégén.

Kíváncsi vagy az éves szerelmi horoszkópra is? Kattints ide és olvasd el, mit ígér a Kosoknak!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Minden lehetőség itt van, és ráadásul végletesen. A nagy szerelem, melyet oly rég vártál, amiről mindig, mindenki álmodik, és emellett a szakítás, a félszegség, a bezárkózás, az álmodozás is. Legjobb, ha megfogalmazod, hogy mit szeretnél, és megoldásban gondolkozol. Amit tenni kell, tedd meg, és hagyd, hogy „legyen úgy, ahogy lenni kell”. A „felső erők” a segítségedre vannak, nagyon gyönyörű hétvégéd lehet, ha így teszel.

Kíváncsi vagy az éves szerelmi horoszkópra is? Kattints ide és olvasd el, mit ígér a Bikáknak!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

V.21. - VI.21.

Ikrek

A türelmetlenséged és az álmodozásos ábrándozásod miatt nem biztos, hogy minden úgy lesz, ahogy szeretnéd, ahogy eltervezted. Bár lehet, hogy nem is vágysz most semmire, hisz meglehet, hogy becsapva érzed magad, csalódtál valakiben, és könnyeid nem is engednek nyitni senki felé. Sokáig ez nem tarthat, hisz a bezárkózás oly távol áll tőled. Ám azért érdemes elgondolkodnod, hogy mit is, és miért nem láttál tisztán?

Kíváncsi vagy az éves szerelmi horoszkópra is? Kattints ide és olvasd el, mit ígér az Ikreknek!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22.

Rák

Nagy szerelem, nagy boldogság, mély érzések, amikre mindig is vágytál, tele testiséggel, csodával. Egyetlen titka van, hogy ez ilyen tökéletes legyen, mégpedig az, hogy tudjál engedni, a másikat ne kösd meg, ne zárd be, hagyd, hogy a saját tempójában közeledjen, legyen veled, mert különben megszökik. Igaz, ez fordítva is igaz, mert te sem engednéd, hogy uralkodjanak rajtad, hogy birtokolva szeressenek.

Kíváncsi vagy az éves szerelmi horoszkópra is? Kattints ide és olvasd el, mit ígér a Rákoknak!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Kiszámíthatatlan ez a hétvégéd. A legnagyobb bőség és szűkösség - mindkét lehetőség itt van. Hogy mi lesz? Amit szeretnél, amit teremtesz. Tudd, fogalmazd meg, tegyél érte, és engedd meg, hogy legyen. A meglepetés benne van, nem tudsz igazán felkészülni semmire sem. Legyél középpontodban, ne vigyenek a félelmeid, hangulataid, és akkor bármi is történik, nem „halsz bele”.

Kíváncsi vagy az éves szerelmi horoszkópra is? Kattints ide és olvasd el, mit ígér az Oroszlánoknak!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Még mindig itt van a nagy szerelem, vagy ha nincs, akkor itt lehet. Rajtad múlik, azon, hogy mit szeretnél. Igaz, a próbák is itt lehetnek, hisz a szabadságra is szükséged van. Ha okosan engeditek egymást szabadon is, nem minden percet akartok a másikkal tölteni, akkor az - az igazi mély, egymást már ezer éve ismerő, testi - lelki szerelem tölthet el, mely segít a munkából, a biztonságteremtés problémáiból kimozdítani.

Kíváncsi vagy az éves szerelmi horoszkópra is? Kattints ide és olvasd el, mit ígér a Szüzeknek!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Mindig is te vágysz a legjobban a békére, a szépre, a harmóniára, az egyensúlyra – mégis, a szerelemben lehet ez a hétvége egy szenvedélyes, „mennyországgal és pokollal” teli. Behúzhatnak a játszmákba, ha nem figyelsz, besértődhetsz, amit persze később korrigálni szeretnél, hisz oly távol áll tőled a harc. Legyél te csak önmagad, az a kedves, bájos, aki diplomatikusan tudja megvédeni határait szeretete közben.

Kíváncsi vagy az éves szerelmi horoszkópra is? Kattints ide és olvasd el, mit ígér a Mérlegeknek!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ha csalódásod van, akkor engedd meg, hogy fájjon. Sírd ki magad, tudatosítsd, hogy nem csaptak be, csak nem akartad látni a másik hibáit, és most kiderült, hogy ő mégsem tökéletes. De hát tegnap is ilyen volt, ma is ilyen, és holnap is ilyen lesz! Ha már elfogytak a könnyeid, akkor lépj tovább, ne ragadj bele az önsajnálatba, és a benned levő hatalmas kisugárzással nézz körbe. Várnak már rád.

Kíváncsi vagy az éves szerelmi horoszkópra is? Kattints ide és olvasd el, mit ígér a Skorpióknak!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Szenvedélyes vagy, amit el is várnak egy tűz elemtől. Ám a higgadt, nyugodt, nagy bölcsességgel való szemlélődésed is itt lehet, mely a türelmetlenségedet, túlzott szabadságvágyadat helyre tudja tenni, hisz hirtelenségedben most talán azt is kidobnád, amire még később szükséged lehet. Próbáld meg csak „leporolgatni”, ami nem jó, csendesedj el, és lehet, hogy ismét ráébredsz, hogy az neked fontos.

Kíváncsi vagy az éves szerelmi horoszkópra is? Kattints ide és olvasd el, mit ígér a Nyilasoknak!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Még mindig nem ez a hétvége lesz az, melyet később emlegetni szeretnél. Meglehet, hogy nem is kívánsz találkozni senkivel sem, úgy elvagy a bánatoddal. Az is lehet, hogy türelmetlen vagy, nagyon erősen akarod, amit akarsz, és pont attól nem tudod elérni. Tegyél rendet magadban, lépjél ki az önsajnálatból. Ismerd fel, hogy ami van, ahhoz neked is van közöd – de ezt neked nem is kell mondani, hisz általában a földön jársz.

Kíváncsi vagy az éves szerelmi horoszkópra is? Kattints ide és olvasd el, mit ígér a Bakoknak!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Lendületeddel, különleges ötleteiddel, ugyanakkor, emellett egy nagy bölcsességgel, határaid érzékelésével fantasztikus hétvégéd lehet! Ha hűséges szeretnél lenni párodhoz, akkor az is leszel. Ha új kapcsolatot szeretnél, akkor annak sincs akadálya. Igaz, elképzelhető, hogy sok pénzbe kerül, de azt meg is tudod teremteni. Minden vágyad rád találhat, csak meg kell fogalmaznod.

Kíváncsi vagy az éves szerelmi horoszkópra is? Kattints ide és olvasd el, mit ígér a Vízöntőknek!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Nincs olyan, amit kitalálnál, és ne valósulna meg, oly nagy teremtőerő van most benned, ami téged is meglephet. Szíved- lelked bele is teszed mindenbe, a szerelembe is - meg is lesz a jutalmad. Rólad is gondoskodhatnak, de te is gondolkodhatsz a másikról. Egy utazás is benne lehet ezen a hétvégén, akár külföldre is, tengerre is mehettek – ami viszont álmaid netovábbja.

Kíváncsi vagy az éves szerelmi horoszkópra is? Kattints ide és olvasd el, mit ígér a Halaknak!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Szólj hozzá Te is!