Lifestyle

Heti horoszkóp: Vissza a megszokott kerékvágásba - 2020.06.08. - 2020.06.14.

Nézd meg, hogy mit tartogat számodra a hét! Horoszkópunk június 08-tól június 14-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

A mostani idõszak váratlan, de a jövõd szempontjából fontos ismeretségekkel segíthet egy magasabb szintre lépni. Légy nyitott és együttmûködõ,, bízz magadban és a tudásodban. Most érzékenyebb lehetsz a héten, mint általában. Valószínûleg a mútból feltörõ fájdalmas emlékek, csalódások újból elõkerülhetnek, ne állj ellen ezeknek az érzéseknek, mert csak is így tudsz tovább lépni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Most minden idõ és energia többszörösen megtérül, amit a lelki és testi egészségedre fordítasz. A nagytakarítással belülrõl kifelé haladj, gondold végig az elmúlt idõszak történéseit, vedd számításba mit tettél magadért, a testi-lelki egészségedért. Próbáld felhozni magadban, hogy mi az igazi álmod, vágyad, amelyért kész vagy harcolni és közdeni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A héten mindenki igyekszik a kedvedben járni és ezt kisssé furcsának találhatod. Most remekül múködnek az ösztöneid, hallgass a megérzéseidre. Most pontosan ráérzel, hogy ki az, akiben feltétel nálkül megbízhatsz. Próbálj meg a héten a pozitív dolgokra koncentrálni, kerüld ki azokat, akik csak leszívják az életerõdet és hátráltatnak a céljaid megvalósításában.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

A héten változások következnek be családi életedben, amelyek miatt most héttérbe szorul a munkád. Ez egy olyan idõszak, amikor arra van szükséged, hogy az érzelmeiddel foglalkozz, különösen azért, mert a múltban történt dolgok a felszínre kerülhetnek éés bonyodalmakat idézhetnek elõ az életedben. Próbáld meg rendezni és lezárni, hogy tovább tudj lépni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Nem tudod utolérni magad, újabb és újabb elfelejtett találkozó, megbeszélés, elfelejtett kötelezettség nehezítik a hetedet. Ha így folytatod veszélybe kerül megbízhatóságod. Próbálj meg a káoszból rendet teremteni, kezd a rendrakást környezeted rendbetételével. Hidd el utána sokkal jobban fogod érezni magad és a munka is olajozottabban halad.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szûz

A pénz körül forognak a gondolataid, ha éppen munkakeresésben vagy, akkor igazán nem panaszkodhatsz a szerencsédre. A pénzügyeidben is pozitív fordulat várható, ha vannak kintlevõségeid, amelyekrõl talán már rég lemondtál, most váratlanul megtérülhetnek. A magánéletedben is nagy változások elõtt állsz, a dolgok kimenetele csak is rajtad múlik.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Rejtett feszültségek kerülhetnek felszínre a közvetlen környezetedben. Érzelmi kitörések és kisebb-nagyobb félreértések nehezíthetik a kommunikációt. Tudnod kell azonban, hogy az ilyen feszültségek vagy konfliktusok nem mindig azok, amiknek látszanak. Le kellene ásnod a problémák gyökeréig és feltárni a felszín alatti valódi mozgatórúgókat. Figyeld magad és tanulj belõlük, mert fejlõdhetsz általuk.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

A hét egy izgalmas találkozást hozhat számodra, amely akár a jövõdre is nagy hatással lehet. Most új élményekre vágysz, arra hogy új dolgokat próbálj ki, mielõtt azonban drasztikus lépésekre szánnád el magad, mérlegelj, mennyit kockáztatsz, mennyit ér meg neked az újdonság varázsa. Ne úgy akarj változásokat elérni az életedben, hogy lerombolsz mindent, ami régi.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Olyan feladatot kapsz a héten a munkahelyeden, amelynek hatására kiapadó félben lévõ pénztárcád ismét feltöltõdhet. Nagyon jókor jön számodra a segítség, mert a közeljövõben sok kiadásra számíthatsz. Ha valamin változtatni szeretnél, akkor ne halogass tovább, hajtsd végre mielõbb. Bármit is teszel, gyõzödj meg róla, hogy nem a túlzott lelkesedés vezérel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

A héten az aktív ténykedés, az erõs becsvágy , a vezetni akarás jellemez. Fontos célodnak tekinted az anyagi javak megszerzését. Próbálj meg a héten kissé lelassítani, mert a hét végére teljesen kimerülhetsz. Ami fõleg visszahúzódásban, negatív gondolkodásban, pesszimizmusban nyilvánulhat meg. Ne hagyd, hogy a türelmetlenséged depressziós hangulatba kergessen.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntõ

A héten ne foglalkozz azzal, aki folyamatosan meg akakr gyõzni az igazáról. Ne keveredj vele vitába, nem értené meg az érveidet. Ha fontos neked az illetõ, igyekezz más irányba terelni a beszélgetést. Türelmetlenségeddel lehet egy értékes emberi kapcsolatodat veszítenéd el és ezzel megkímélheted magad egy kényelmetlen helyzettõl.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

A héten egy váratlan probléma megoldását rád bízhatják, amitõl kissé megijedhetsz, valószínûleg úgy érzed, hogy egyedül nem vagy képes megbirkózni vele. Bízz magadban, meg van hozzá a tehetséged és az erõd is, hogy sikeresen túljuss ezen a megméretettésen. A héten nem igazán jut idõ a családi életedre, most a munkádra koncentrálj minden erõddel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Mikes Anna és Krausz Gábor hamarosan visszatérnek Magyarországra az Ázsia expressz forgatásáról. Remélhetőleg csak pozitív élményekkel gazdagodtak odakint.
Sztárok
Rengeteg legendás csókjelenetnek lehettünk már tanúi a filmvásznon, de gondoltad volna, hogy akadnak köztük olyanok is, melyeket a színészek belülről teljesen másként éltek meg, mint azt...
Sztárok
A Buckingham-palota újra és újra azt kommunikálja, hogy Károly király jól van, kezelése pedig remekül halad, ugyanakkor mintha maga az uralkodó egyre inkább aggódna.