Heti horoszkóp: Küzdjük le a ránk nehezedő rosszkedvet - 2020.05.18. - 2020.05.24.

Nézd meg, hogy mit tartogat számodra a hét! Horoszkópunk május 18-tól május 24-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

A héten vezetõ szerepet kaphatsz munkahelyeden, hallgatnak rád a munkatársaid. Még akkor is te vezényelheted a munkát, ha nem te vagy a fõnök. Lelkesítõleg hat rád, hogy most te diktálhatod a munkatempót. Magánéletedben több szabadságra vágysz, szívesen találkoznál rég látott barátaiddal. Biztosíts magadnak legalább a héten egy napot, amikor csak azt csinálod, amit szeretnél.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A héten lehetõséged adódhat arra, hogy beleszólhass abba, hogy mi és hogyan történjék a munkahelyeden. Munkatársaid tisztelnek és hallgatnak rád, kikérhetik a véleményedet. Használd ki ezt a remek idõszakot és mutasd meg, hogy mire vagy képes. Szerelmi életedre jellemzõ lehet, hogy tanácstalan vagy, elbizonytalanodtál, hogy valóban azt nyújtod-e kedvesednek, amire õ vágyik.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A héten rendkívül makacs vagy, ezért ne csodálkozz, ha nem úgy mennek a dolgaid, ahogy szeretnéd, ez fõképpen a munkhelyeden élezõdhet ki. Nehezen fogadod el munkatársaid véleményét, makacsul ragaszkodsz a saját véleményedhez. Szinte képtelen vagy most a kompromisszumra. Kedvesedet jó ötlet lenne meglepni egy apró kedvességgel, így tudtára adhatod, hogy fontos neked.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Fáradtnak érezheted magad, lassabban és kevesebbet tudsz dolgozni. Ez azért zavar, mert meglehetõsen sok a teendõd a munkahelyeden. Nem csoda, hogy a a nap végén úgy érzed, hogy szinte semmit nem haladtál. Aggódalomra azonban nincs okod, lesz elég erõd hozzá, hogy megbirkózz a feladataiddal. A hétvégére minden a helyére kerül ettõl az energiád is visszatér.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A héten a meggyõzõ erõd óriási, most még a munkatársaid is kikérik a véleményedet, sõt vezetõ szerepbe is kerülhetsz hamarosan. Érdemes felvállalnod ezt a felelõsséget, hiszen elõre juthatsz általa. Fogadd el, hogy a többiek igényt tartanak a segítségedre, ne ijedj meg a megmérettetéstõl. Magánéletedre most nem jut annyi energiád, mint szeretnéd, de most azzal törõdj csak, ami téged boldoggá tesz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szûz

A héten jó érzékkel találsz rá a legjobb lehetõségekre, amelyek segítenek az elõrejutásodban. Adj teret az érzékenységednek is, most nyugodtan bevetheted a megérzéseidet, mert nagyon ötleteket súghatnak neked. Magánéletedre is szánj egy kis idõt, minden szerettedhez legyen egy-két kedves szavad, éreztesd velük, hogy mennyire szereted õket, hiszen nekik is nagy szerepük van a sikereidben.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A héten kialakuló feszült helyzetek igen csak próbára teszik a türelmedet. Tanácsos lenne még egy kicsit várnod egy fontos döntés meghozatalával. Próbálj meg higgadt maradni, még a lényegtelen történések is olyan váratlan feszültségeket válthatnak ki belõled, amelyeket most nem leszel képes kontrollálni. Ne hagyd, hogy bárki is elbizonytalanítson, próbáld meg határozottan képviselni az érdekeidet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

A héten megszaporodnak a feladataid, annyi munkád lesz, hogy néha úgy érezheted, hogy képtelen vagy teljesíteni, szinte soha nem érsz a végére. A merészség és a kezdeményezõ hozzáállás most sokkal közelebb vihet az álmaid és a céljaid megvalósításához, ezáltal a problémáidnak is gyorsan a végére járhatsz. Engedd el azokat a helyzeteket, ahol nem lehetsz önmagad.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A héten úgy érezheted, hogy szinte egy helybe toporogsz, szinte semmi nem halad elõre körülötted. Ne veszítsd el a türelmedet, mert ez csak a látszat, a háttérben már olyan dolgok alakulnak, amirõl igaz, hogy még nem tudsz, de általuk hamarosan sokkal szebb színben látod a világot. A dolgok akkor is változnak, amikor nincs róla tudomásod, ez a helyzet megtaníthat téged arra, hogy higgy a gondviselésben.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Ötletesen oldod meg a feladataidat, de szükséged is lesz az ügyességedre. Jobban be kell osztanod az idõdet, nagyobb hatékonyságot követelnek meg tõled a munkahelyeden. Nem most van itt az ideje annak, hogy beszélgetéssel és kávézással töltsétek el a napot. Magánéletedben most arra vágysz leginkább, hogy sok közös, önfeledt percet oszthass meg szeretteiddel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntõ

Általában optimista vagy, élvezed az életet, most azonban kénytelen leszel visszafogni a vágyaidat és nem tehetsz mást, mint hogy korlátozd a szabadságodat, mozgásteredet. Ezt nagyon nehezen viseled, kivéve, ha egy kreatív munka vagy idõtöltés lleköti a figyelmed. Használd fel ezt az idõt olyan tevékenységekre, amelyeket már régóta szerettél volna kipróbálni és örömet okoznak neked.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Sok munkád akadhat, de ez nem jelent gondot számodra, hiszen tevékeny hangulatban vagy. Tudod, hogy értékes munkaerõ vagy és ettõl jókedved kerekedik és nagyobb motivációval látsz neki a feladataidnak. Szükséged van a pozitív visszajelzésekre, amelyeket fönõködtõl adhat meg neked. A szerelemben csendes napok következnek, szinte alig találkoztok kedveseddel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!