Heti horoszkóp: Ez a felismerések hete lesz - 2020.07.27. - 2020.08.02.

Nézd meg, hogy mit tartogat számodra a hét! Horoszkópunk július 27-tól augusztus 02-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

A nagy felismerések és a megértések hete következik számodra, az elmúlt időszak megpróbáltatásai után rátalálsz arra az útra, amely közelebb visz a céljaidhoz. Merj kockáztatni, fedezzd fel az eddig számodra ismeretlen területeket, legyen szó munkáról vagy magánéletről, ne félj kilépni a megszokottból. Minden vágyad valóra válhat, ha továbbra sem félsz a kihívásoktól.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Most nagy az alkalmazkodóképességed és ez most különösen az előnyödre válik a munkahelyeden. Új területen is kipróbálhatod magad, különösen sokat segít neked, hogy most nyitott vagy a munkatársaid problémáira és ez közkedveltté és rokoszenvessé tesz a többiek körében. A munkahelyeden megcsillogtathatod tudásodat, tapasztalatodat és mindezt a kollégáiddal vállvetve.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ügyelj arra, hogy átgondoltabban dolgozz, túlságosan gyorsan akarsz a feladataid végére érni, de a kapkodásban túl nagy a hibázás esélye,. Sokkal messzebbre jutsz, ha megfontoltabban, apró lépésekben haladsz. A magánéletedben feszültebbé válhatsz , próbálj meg türelmes maradni és ne a párodon vezesd le a hétköznapok bosszúságát, a higgadtság most nagyon fontos.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

A családi életedben sok munka és elintéznivaló szakadhat a nyakadba, igencsak megszaporodtak az apró hétköznapi teendők. Próbáld megosztani pároddal a feladatokat, mert ennek kimerülés lesz a vége. Jól teszed, ha kiveszel pár napot és teret engedsz a pihenésnek. A Pároddal rátok férne már némi változás , kikapcsolódás csináljatok közös programot.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Pontosan tudod, hogy mit kellene tenned annak érdekében , hogy elégedetek legyenek veled a munkahelyeden, de úgy érzed ez neked már túl sok terhet jelent. Ha szeretnél most változtatni, akkor jó lehetőségekkel találkozhatsz a héten, ne félj a változástól. Most lehetőséged van megtalálni azt a munkát, ahol megbecsülik a tudásodat, hűségedet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A héten felébred benned a vágy, hogy elutazz egy olyan helyre, ahol még soha nem jártál. Amennyibben hosszú ideje nem voltál szabadságon, akkor itt az ideje, megérdemled és jót fog tenni neked egy kis kikapcsolódás,így lesz alkalmad rendezni a gondolataidat. Az utazás közelebb hohatz benneteket a pároddal. Régóta nem volt alkalmatok arra, hogy a hétköznapi problémákat levetve csak egymásra figyeljetek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Légy spontán és kezdeményező, vállald a kihívásokat és az új helyzeteket. Próbálj meg új színt vinni nemcsak a magánéletedbe, hanem a munkádba is. A szabadidődben keresd a különleges emberek társaságát és használj ki minden alkalmat arra, hogy új dolgokat próbálj ki. Minél eredetibb vagy nem megszokott egy ötlet vagy akár egy találkozás, annál többet profitálhatsz belőle.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ez a te időszakod, minden pillanatát élvezd ki, így a kisugárzásod még ellenállhatatlanabb lesz. Legyél büszke magadra, élvezd a népszerűségedet, fogadd a bókokat és hidd el, hogy ez neked jár. Tele vagy ambicíóval, most egyfolytában csak úton lennél és szívnád magadba az új impulzusokat, de a te energiád is véges. Néha azért állj meg értékeld, amid van, és legyél hálás érte.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ha megfogadod a családod tanácsait, akkor nagyon jól alakulhatnak az anyagi ügyeid. Most a saját ítéleteid, benyomásaid nem elég racionálisak, ezért a másoktól kapott biztonságérzet és bizalom, szakértői segítség sokat számíthat. Gyorsaságod és merészséged most az előnyödre válhat, azonnal csapj le a lehetőségekre, persze közben ne feledkezz meg a jó tanácsokról.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Egy olyan hét következik, amikor akkor profitálhatsz a legtöbbet, ha egy kicsit konzervatívabb vagy, mint általában. Erőd teljében vagy és az erőfeszítéseid beérnek és gyümölcsözőek lesznek még akkor is, ha gyorsan és merészen kell döntened. Üzleti kapcsolataid várakozásaidon felül alakulnak, mivel új és kedvező kapcsolatokat találnak meg.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Minden bizonnyal elfáradtál az elmúlt időszak megpróbáltatásaiban. Itt az ideje egy kicsit megállapodni, rendet tenni a fejedben, környezetedben, kapcsolataidban. Ha van rá affinitásod és lehetőséged kezdj el tanulni valamit, iratkozz be egy tanfolyamra vagy a saját tudásodat, tapasztalatodat oszd meg másokkal. Anyagi dolgaidban viszont legyél résen, minden nagyobb kiadást alaposan fontolj meg.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Egy kicsit könnyebb időszak jön az életedbe, nem biztos, hogy kevesebb lesz a feladat, de már kezdesz megedződni és sokat jelent számodra, hogy végre elismerik a munkádat. A munkán kívül is van élet, keressd a lehetőséget a közösségi élményekre, beszélgetésekre, ha van párod akkor mozduljatok ki, sétáljatok nagyokat és próbáld meg a legtöbbet kihozni a jelen helyzetből.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!