Lifestyle

Heti horoszkóp: Az Oroszlán zárkózott hangulatban lehet - 2021.12.27. - 2022.01.02.

A Halak adja át végre magát a pihenésnek. Heti horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

Igazán szórakozottá válhatsz a napokban, talán a karácsony hangulata ragadott magával. Most szétszórtabb lehetsz, előfordulhat, hogy nem tudod, hogy hová tetted a fontos tárgyaidat, sőt akár elfelejthetsz fontos időpontokat is. Természetesen ez az állapot ne igazán használ a munkádnak, hiszen nagyon fontos, hogy összeszedetten dolgozz. Próbáld meg nagyobb veszteségek nélkül zárni az évet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Környezetednek úgy tűnhet, hogy lehangoltabb vagy, pedig valójában nincs rosszkedved, csak nagyon elfáradtál az elmúlt időszakban. Egyszerűen nincs energiád arra, hogy mások igényeire figyelj. Inkább csak csendes elmélyülésre vágysz, az év végi ünnepek szellemének megfelelően. Sokat javíthatsz a helyzeten, ha találsz magadnak elfoglaltságot, amely pihentet és kikapcsol.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Az ünnepi forgatagban és a rokonlátogatások során az időhiány nyomhatja rá a bélyegét a napjaidra. Önmagadra már nem sok időd marad, pedig vágynál egy kis csendes elvonulásra, pihengetésre. Az sem mindegy, hogy mennyi időt tölthetsz el a családod társaságában. Ha van rá lehetőséged, vegyél ki néhány nap szabadságot.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

A héten tehernek érezheted a másokkal való kommunikációt és a kapcsolattartást. A környezetednek is feltűnik, hogy nem vagy túl beszédes hangulatban. A magánéletedben sem vagy túl közlékeny, pedig az ünnepek, az év vége hangulata arra is jó, hogy nagy beszélgetéseket folytassatok. Egyszerűbb lenne, ha párodnak elmondanád, hogy fáradt vagy és pihenésre van szükséged, mielőtt végképp félreértené a viselkedésedet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Zárkózott hangulatban vagy, ugyanakkor sok kihasználatlan energiád van. Érdemes lenne mozognod, sportolnod, hiszen az még az erőnlétednek is jót tenne. A szilveszteri bulihoz nincs túl sok kedved, pedig sok szép pillanatot tartogat számodra. Jobban teszed, ha népes társaságban búcsúztatod az évet - hidd el, nem fogod megbánni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Szűz

Több pihenésre lenne szükséged és ez különösen a munkád területére lehet igaz. Fáradtnak érezheted magad, csak akkor mész be dolgozni, ha nincs más választásod. A legjobb az lenne, ha csak az új évben dolgoznál legközelebb, így végre kipihenhetnéd magad. Magánéletedben leginkább egy kis pezsgésre vágynál, ehhez viszont neked is tenni kell.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Mérleg

Félreértések nehezíthetik a magánéletedet, valójában nem is vágysz arra, hogy nagy beszélgetések legyenek köztetek, így könnyen jönnek a félreértések. Legalább az ünnepek során vedd elő kompromisszumra törekvő énedet - add meg a lehetőséget a párodnak, hogy közelebb kerülhessen hozzád. Az új év során lesz mit tanulnod a kapcsolatokról.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Skorpió

A két ünnep között nem annyira a vendégeskedés vagy a jövő évi tervezgetés kerül előtérbe, mint inkább az önismeret. Ez kissé zárkózottabbá tehet téged, de akik igazán fontosak az életedben, azokat átengeded ezen a bizonyos falon. Ennek az időszaknak a legfontosabb üzenete számodra az, hogy aki önmagát ismeri, az a sorsát is uralja. Ennek jegyében egy örömökben gazdag új esztendő kezdődik számodra.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A két ünnep között adódhat egy utazás, esetleg egy rokonlátogatás lehetősége, amihez azonban most nem érzel túl sok kedvet. Ennek ellenére nagyon jól fogod magad érezni. A szilveszterre viszont lelkesen készülődsz, úgy érzed, hogy ez a vidám éjszaka nemcsak egy küzdelmekkel és nehézségekkel teli év lezárása, hanem egy sikeres időszak kezdete is.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Energiád leginkább a két ünnep között lesz a csúcspontján. Ezt most a szeretteidre fordítod, örülsz az emberek közelségének, még az olyan váratlanul betoppanó vendégeknek is, akiknek máskor nem. Nem is csoda, hogy a szilvesztert sok vidám emberrel töltöd és ismét örömödet leled abban, hogy népes társaság vesz körül.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Vízöntő

Tele vagy energiával, a Mars sok szempontból pozitív hatást gyakorol rád. Minden lehetőséged megvan arra, hogy energikusan és kitartóan haladj az új évre megfogalmazott céljaid felé. Erőfeszítéseid hamarosan beérnek, de vigyázz arra, hogy a siker ne szálljon a fejedbe. Minden esetre az új esztendőbe friss, sikerre ítélt ötletekkel fogsz belépni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Ezen a héten pihenésre és kikapcsolódásra lesz leginkább szükséged. Az elmúlt év nem volt túl könnyű számodra, ami miatt fáradt és motiválatlan lehetsz. Testednek sok alvásra és feltöltődésre van szüksége, már alig vártad az év végét. Ez az időszak a testi-lelki újjászületés ideje - fel kell töltődnöd, mielőtt újra elkezdenél ragyogni az új évben.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Mikes Anna és Krausz Gábor hamarosan visszatérnek Magyarországra az Ázsia expressz forgatásáról. Remélhetőleg csak pozitív élményekkel gazdagodtak odakint.
Sztárok
Rengeteg legendás csókjelenetnek lehettünk már tanúi a filmvásznon, de gondoltad volna, hogy akadnak köztük olyanok is, melyeket a színészek belülről teljesen másként éltek meg, mint azt...
Sztárok
A Buckingham-palota újra és újra azt kommunikálja, hogy Károly király jól van, kezelése pedig remekül halad, ugyanakkor mintha maga az uralkodó egyre inkább aggódna.