Lifestyle

Heti horoszkóp: A Szűznek meggyűlhet a baja az igazságszolgáltatással - 2021.10.18. - 2021.10.24.

A Halak legyen úrrá a pánikon. Heti horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

Sokkal figyelmetlenebb leszel a munkahelyeden, hajlamosabb lehetsz arra, hogy elmenekülj a hétköznapi problémák elől. Ha úgy érzed, hogy nem vagy képes a tőled megszokott precizitással ellátni a feladataidat, akkor vegyél ki pár nap szabadságot. A kapcsolatodban is itt az ideje, hogy megbeszéljétek a problémákat és közös célokat tűzzetek ki, ami még jobban összekovácsol benneteket.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A héten meggondolatlanabb lehetsz, mint máskor, ez most komoly bajba sodorhat. Óvakodj a túl hízelgő kollégáktól, ügyelj rá, hogy bizalmas információkról ne beszélj. A magánéletedben a gyengédségé lesz a főszerep. Most minden törődésért, gondoskodásért hálás leszel, amivel kedvesed halmoz el. Ha vannak gyermekeid, akkor olyan programokat szervezzetek, amelyben a család összes tagja részt vehet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Könnyű azt tanácsolni, de sokkal nehezebb lesz megfogadni, hogy higgadtan kezeld a felmerülő problémáidat, mert a türelmetlenséged, kapkodásod most csak gyarapíthatja a családi és anyagi gondjaidat. Ne húzz most újat az ellenségeiddel, illetve hivatalos szervekkel, mert jelenleg ők az erősebbek. Számíthatsz viszont az idősebb rokonaid, főleg a nők segítségére, még akkor is, ha kezdetben nem értenek veled egyet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Kisebb nyereségre tehetsz szert a héten és ez megmozgatja a fantáziádat. Fejben azonnal el is költöd az egészet, az lenne a leghasznosabb a számodra, ha megmaradnál a gyakorlatias ötletek szintjén és nem kockáztatnál. Inkább örülj annak, amit eddig elértél, ha belegondolsz ez sem kevés. Ha a továbbiakban is mindenáron nyerni akarsz, játssz kis tételekben, még akkor is, ha barátaid óva intenek ettől.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Folyamatosan változó helyzetekkel küzdve intézed a munkahelyi és üzleti ügyeidet. Ha észreveszed a változékonyságból eredő előnyöket, akkor könnyedén átléphetsz minden nehézségen. Viszont segítséget most nem várhatsz, még a szeretteidtől sem. Fogadd el, hogy most egyedül sokkal jobban boldogulhatsz, a szerencsés végkifejlet hatalmas erőt ad majd neked a jövőben.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Szűz

A héten jogi ügyek kerülhetnek az életed fókuszába, akár még hatósági ellenőrzésre is számíthatsz. Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy kellőképpen felkészült legyél. A hét kedvez minden banki, tőzsdei, biztosítási ügynek vagy akár a kintlevőségek behajtásának. Eseménydús hétre számíthatsz, ezért nagyon fontos, hogy elég időt fordíts a pihenésre, alvásra.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Mérleg

Bizonyos barátaid arra intenek, hogy legyél okos és szerény, amikor munkahelyi ajánlatok között kell válogatnod. De ehhez most egy cseppet sincs kedved és úgy gondolod, hogy miért is ne kockáztatnál meg egy nagyravágyó álmodat. Még akkor is, ha ez olyan veszélyekkel járhat, hogy esetleg a két szék közül a pad alá esel. Ne hallgass másokra, bátorságod új és szerencsés utakra vezet téged.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Skorpió

Érdemes lenne erőt gyűjtened, mert hamarosan megszaporodhatnak a gondjaid és bizony a munkán kívül alig marad majd időd a szerelemre. A hét második felében keményen meg kell küzdened az igazadért és ebben az ügyben nem számíthatsz a kollégáidra. Ne keseredj el, egyedül is képes vagy megbirkózni ezzel a helyzettel, sőt, olyan győzelmet aratsz, amely azonnal visszaadja az életbe vetett hitedet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Régi ügyek kerülhetnek újra elő a héten, pedig azt hitted, hogy végre magad mögött tudhatod a múlt problémáit. Párodra most nem számíthatsz ebben az ügyben, sőt, tovább provokálhat, amitől elveszítheted a türelmedet. Ha hagyod, hogy eluralkodjon rajtad ez a feszült hangulat, akkor elhúzódó veszekedésre számíthatsz és közben az aktuális problémákra sem tudsz koncentrálni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Az elkövetkezendő időszakban látványos siker bontakozhat ki, amennyiben képes vagy a megfelelő döntéseket meghozni. Ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor kérd ki egy szakértő tanácsát, most nagyon sok múlhat ezen. Ha lehetőséged adódik tanulásra, továbbképzésre, nyelvtanulásra, akkor gondolkodás nélkül vágj bele. A jegyedben járó Plútótól megkapod mindazt a támogatást, amelyre szükséged van.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Vízöntő

A hét legfontosabb feladata az lenne, hogy elkerülj minden vitás helyzetet, ne hagyd magad provokálni. Ne foglalkozz azokkal, akik a hatalmukat fitogtatják és folyamatosan szeretnének az igazukról, véleményükről meggyőzni. A munkahelyedre nem barátkozni jársz, hanem azért, hogy dolgozz és pénzt keress - ha erre koncentrálsz akkor nem fog csalódás érni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Ne pánikolj, ha a környezetedben néhány dolgot drasztikusan meg kell változtatnod. Tedd meg a kezdő lépéseket, ne várd meg, amíg az élet kikényszeríti a változást. Vagy legalábbis készülj fel arra, hogy esetleg új munkakörülményekkel kell megismerkedned. Családtagjaid, szeretteid rendkívül segítőkészek, de csak akkor, ha azt érzik, hogy őszinte vagy velük.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A sminkrajongók jól ismerik a legfőbb szabályt: mindig mossuk meg az arcunkat és távolítsuk el a sminket lefekvés előtt. Az viszont egyáltalán nem mindegy, milyen terméket is használsz ehhez.
Lifestyle
Ki mondta, hogy ennek a testrésznek az izgatása csak a hölgyeket hozza lázba?
Lifestyle
Március utolsó vasárnapján ismét óraátállításra kerül sor - a változáshoz pedig sokszor nem olyan könnyű alkalmazkodni.