Lifestyle

Heti horoszkóp: A Rák vigyázzon, hogy ne lépje át a törvényesség határát - 2021.12.06. - 2021.12.12.

A Nyilasnál előtérbe kerül a harmónia megteremtése. Heti horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

Nehezen viseled, ha nem a te elképzeléseid szerint alakulnak az események. A héten kénytelen leszel beletörődni, hogy vannak bizony olyan dolgok, amelyeket nem te irányítasz. Csüggedés helyett a jövődre koncentrálj, ez az időszak hozhat számodra olyan új lehetőségeket, amelyekkel igazán boldog lehetsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Még mindig nagy hangsúlyt kap az életedben a biztonságkeresés és egyelőre úgy látod, hogy ezt a munkádban találhatod meg. A napi rendszerességgel végzett teendőid kötik le minden figyelmedet és ezzel hozzásegítenek ahhoz, hogy az önbizalmad helyreálljon és megerősödjön. Amennyiben meg mered élni a benned rejlő teremtő erőt, akkor az életed minden területén új távlatok nyílhatnak meg előtted.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Az események felpörögnek és úgy érezheted, hogy nehéz követned a változásokat. Feszültségek és érzelmi hullámvasút jellemezheti ezt a hetedet. Ezért fontos, hogy találj egy olyan helyet vagy tevékenységet, ami feltölt és örömet okoz számodra. Minden időszaknak megvannak a maga tanulságai, neked most ezekre kell rátalálnod. Arra figyelj, hogy mindig csak a következő lépésre fókuszálj, így meglesz az eredménye az "utazásodnak".

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Tele vagy lendülettel, akarással és mintha az égiek is támogatnának mindenben. Arra viszont ügyelj, hogy a törvényesség határát ne lépd át - bármennyire is lelkes vagy, bármennyire is biztosnak és csodálatosnak tűnő lehetőségek kopogtatnak az ajtódon. A céljaidat tekintve fontos lenne kicsit elgondolkodnod, hogy mi az, amit igazán értékesnek tartasz és mi az, amit csak azért akarsz, hogy felnézzenek rád mások.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Úgy érzed, minden áldott nap ugyanazokat a köröket futod, semmi említésre méltó nem történik az életedben, eredményeket sem tudsz felmutatni. A maradék motivációd is eltűnni látszik. Egykedvűséged a környezetednek is feltűnik, amit szóvá is tesznek. Itt az idő, hogy kitörj ebből a nyomasztó állapotból és alkoss valamit, amitől újra visszanyered az életbe vetett hitedet. Keress olyan kihívásokat, amelyek visszaterelnek a saját utadra!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Szűz

A pénzügyeidben még érhetnek meglepetések, ötletességeddel azonban hamar túljuthatsz a nehézségeken, csak bíznod kell magadban. A hét közepén megélheted a családod körében azt az elfogadást és szeretetet, amire minden ember vágyik. Vállalkozás, szerelem, gyermekek területén bekövetkező változások hosszú időre szóló biztonságot hozhatnak számodra.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Mérleg

A héten legszívesebben elmenekülnél és itt hagynál minden gondot és nyomasztó problémát. Amennyiben megteheted, utazz el pár napra - utána úgy érzed majd, mintha kicseréltek volna. Ha erre nincs lehetőséged, keress olyan társas vagy kulturális programokat, amelyek feltöltenek energiával és örömet okoznak neked.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Skorpió

A hét elején úgy érezheted, hogy igazságtalanság történt veled, de szerencsére az égiek a segítségedre sietnek és elegendő hittel és erővel ruháznak fel ahhoz, hogy egy teljesen másfajta szemszögből lásd a veled történt eseményeket. Ez a nézőpont váltás új dimenziókat nyit meg számodra, általuk egy csapásra megoldhatod az összes problémádat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A harmónia megteremtése legyen a legfontosabb a héten. Most nemcsak a saját, hanem mások lelkében is békét kell teremtened. Legyél megértő és toleráns a környezeteddel ezekben a napokban. Bár nem vagy önző, most mégis jobban figyelj arra, hogy megoszd másokkal lehetőségeidet és szeretetedet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Mindent igyekszel stabilan kézben tartani az életedben, hogy még véletlenül se érjenek meglepetések. Azonban a hét közepén pont a hirtelen és a meglepő véletlenek alakíthatják át az életedet. Ezek újdonságokat hozhatnak belső világodba - leginkább a párkapcsolatod területén számíthatsz újdonságokra, de az otthonodban is jelentős változások történhetnek. Mások feszültségét, rosszindulatát próbáld meg nem magadra venni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Vízöntő

A héten nagyobb jelentőséget tulajdonítasz valaminek, ami nem is jelent akkora problémát, mint amennyire tartasz tőle. Ne görcsölj, egyszerűen csak arra koncentrálj, hogy a legjobb tudásod szerint old meg az adott feladatot. Jupiter, a hit és a szerencse bolygója még a jegyedben jár, használd ki áldásos hatását. Higgy magadban és menni fog minden.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

A héten erős nyugtalanság és szorongás nehezítheti a napjaidat, úgy érzed, megrekedt az életed. Ha változtatni szeretnél, most jött el a legmegfelelőbb pillanat. Gondold át, mitől kell megszabadulnod, mire van szükséged a jövőben. Lehet, hogy ennek nem mindenki fog örülni a környezetedben, de te csak tedd azt, ami neked a legjobb.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...