Lifestyle

Heti horoszkóp: A Rák nyereményre, potyapénzre tehet szert a héten - 2022.08.15. - 2022.08.21.

A Bak addig üsse a vasat, amíg meleg, és elsöprő sikerrel számolhat! Heti horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

Sokkal figyelmetlenebb leszel a munkahelyeden, és hajlamosabb lehetsz arra, hogy elmenekülj a hétköznapi problémák elől. Ha úgy érzed, hogy nem vagy képes a tőled megszokott precizitással ellátni a feladataidat, akkor vegyél ki pár nap szabadságot. A kapcsolatodban is itt az ideje, hogy megbeszéljétek a problémákat és közös célokat tűzzetek ki, ami még jobban összekovácsol benneteket.


IV.21. - V.20.

Bika

Sajnos a héten a munkádban és a pénzügyeid kapcsán feszültségek alakulhatnak ki. Tovább tetézi a gondjaidat, hogy feszültebb vagy, mint általában, minden apróság kihoz a béketűrésből. Az otthoni légkör is fagyosabb lehet. Ha a párod állandóan csak az elégedetlenségeddel szembesül, akkor nem szabadna csodálkoznod azon,hogy idáig fajultak a dolgok. Itt az ideje őszintén szembenézned a feszültséged igazi okával.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Könnyű ezt tanácsolni, de szükségszerű lenne, hogy higgadtan kezeld a felmerülő problémáidat, mert a türelmetlenséged, kapkodásod most csak gyarapíthatja a családi és anyagi gondjaidat. Ne húzz most ujjat az ellenségeiddel,hivatalos szervekkel, mert jelenleg ők az erősebbek. Számíthatsz viszont az idősebb rokonaid, főleg a nők segítségére, még akkor is, ha kezdetben nem értenek veled egyet!

VI.22. - VII.22

Rák

Kisebb nyereségre tehetsz szert a héten és ez megmozgatja a fantáziádat. Fejben azonnal el is költöd az egészet, pedig az lenne a leghasznosabb a számodra, ha megmaradnál a gyakorlatias ötletek szintjén és nem kockáztatnál. Inkább örülj annak, amit eddig elértél, ha belegondolsz az sem kevés! Ha a továbbiakban is mindenáron nyerni akarsz, játssz kis tételekben, még akkor is, ha barátaid épp az ellenkezőjére csábítanak.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Váratlan helyzetekkel kell megküzdened a munkahelyi és üzleti ügyeiddel kapcsolatban. Ha észreveszed a változásokból származó előnyöket, akkor könnyedén átléphetsz minden nehézségen. Viszont segítséget most nem várhatsz, még a szeretteidtől sem. Fogadd el, hogy most egyedül sokkal jobban boldogulsz. A szerencsés végkifejlet hatalmas erőt ad majd neked a jövőben!


Szűz

A héten jogi ügyek kerülhetnek az életed fókuszába, akár még hatósági ellenőrzésre is számíthatsz. Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy kellőképpen felkészült legyél. A hét kedvez minden banki, tőzsdei, biztosítási ügynek vagy akár a kintlevőségek behajtásának. Eseménydús hétre számíthatsz, ezért nagyon fontos, hogy elég időt fordíts a pihenésre, feltöltődésre.


Mérleg

Bizonyos barátaid arra intenek, hogy legyél okos és szerény, amikor munkahelyi ajánlatok között kell válogatnod. De ehhez most egy cseppet sincs kedved, és úgy gondolod, hogy miért is ne kockáztathatnád meg egy nagyravágyó álmodat. Még akkor is, ha ez olyan veszélyekkel járhat, hogy esetleg a két szék közé esel. Ne hallgass másokra, bátorságod számodra új és szerencsés utakra vezet téged!


Skorpió

Érdemes lenne erőt gyűjtened, mert hamarosan megszaporodhatnak a gondjaid és bizony a munkán kívül alig marad majd időd a szerelemre. A hét második felében keményen meg kell küzdened az igazadért és ebben az ügyben nem számíthatsz a kollégáidra. Ne keseredj el, egyedül is képes vagy megbirkózni ezzel a helyzettel, sőt olyan győzelmet arathatsz, amely azonnal visszaadja az életbe vetett hitedet.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Régi ügyek kerülhetnek újra elő a héten, pedig azt hitted, hogy végre magad mögött tudhatod a múlt problémáit. Párodra most nem számíthatsz, sőt tovább provokálhat, amitől elvesztheted a türelmedet. Ha hagyod, hogy eluralkodjon rajtad ez a feszült hangulat, akkor elhúzódó veszekedésre számíthatsz, és közben az aktuális problémákra sem tudsz koncentrálni.


XII.22. - I.20.

Bak

Az elkövetkezendő időszakban látványos siker bontakozhat ki, amennyiben képes vagy a megfelelő döntéseket meghozni. Ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor kérd ki egy szakértő tanácsát, most nagyon sok múlhat ezen. Amennyiben lehetőséged adódik tanulásra, továbbképzésre, nyelvtanulásra akkor gondolkodás nélkül vágj bele! A jegyedben járó Plútótól megkapod mindazt a támogatást, amelyre szükséged van.


Vízöntő

A hét legfontosabb feladata az lenne, hogy elkerülj minden vitás helyzetet, és ne hagyd magad provokálni! Ne foglalkozz azokkal, akik a hatalmukat fitogtatják és folyamatosan szeretnének az igazukról, véleményükről meggyőzni. A munkahelyedre nem barátkozni jársz, hanem azért hogy elvégezd a rád bízott feladataidat. Ha erre koncentrálsz akkor nem fog veszteség érni!


II.21. - III.20.

Halak

Ne pánikolj, ha a környezetedben néhány dolgot drasztikusan meg kell változtatnod. Tedd meg a kezdő lépéseket, és ne várd meg, amíg az élet kikényszeríti a változást! Vagy legalábbis készülj fel arra, hogy esetleg új munkakörülményekkel kell megismerkedned. Családtagjaid, szeretteid rendkívül segítőkészek, de csak akkor, ha azt érzik, hogy őszinte vagy velük.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle