Lifestyle

Heti horoszkóp: A Nyilas idegei felmondhatják a szolgálatot a héten - 2022.05.02. - 2022.05.08.

Az Oroszlánnak nagyobb árat kell fizetnie a sikerért. Heti horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

Érdekes hétre számíthatsz, szinte minden másképp történik, mint ahogyan azt te előre eltervezted. Arról nem is beszélve, hogy valahogy más színben látod a történéseket, a környezetedet. Talán most érkezett el az a pillanat, amikor fellebben a rózsaszín felhő, ami eddig másképp láttatta veled a valóságot. Hogy ezután hogyan tovább? Az azon is múlik, hogy milyen mértékben változtatja meg ez a történés a jövőbeli terveidet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A pénz meghatározhatja a napjaidat, sokat gondolkozol azon, milyen módon tehetnél szert több jövedelemre. Az jegyedben járó Uránusz folyamatosan hozza a lehetőségeket, amelyek anyagi előrelépést biztosíthatnának számodra, ám te az utolsó pillanatban meghátrálsz. El kell engedned ezt a görcsös biztonságra való törekvéseidet. Ahhoz, hogy elérj valamit, néha kockáztatni kell!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Kisebb jogi bonyodalmak nehezíthetik az életedet, de ezek csak akkor hozhatnak magukkal kellemetlenségeket és veszteségeket, ha felesleges időt, illetve energiát pazarolsz rájuk, és közben nem veszed észre a legegyszerűbb megoldásokat. A héten jó lehetőségek mutatkoznak arra, hogy felettesedtől egy kategóriával magasabb fizetést eszközölj ki, de ehhez magabiztosnak és kitartónak kell lenned.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Türelmetlenebb lehetsz a munkatársaiddal, ennek oka talán a fáradtságodban keresendő. Valószínűleg annyit dolgoztál az elmúlt időszakban, hogy az még neked is sok volt. Ha a magánéletedben nem bonyolódsz hatalmi harcokba, akkor szép napokat élhettek meg. Vedd a kezedbe a dolgok irányítását, ne hagyd, hogy az események elszenvedője legyél.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A napokban egészen biztosan megtérülnek a befektetéseid, legyen szó anyagi jellegűről, a munkával kapcsolatosak, esetleg szellemi tőkéről. Viszont nagyobb áldozatokat kell hoznod a sikerért. Emiatt úgy érezheted, hogy az ár, amit fizetsz érte túl magas. Nem szabad feladnod a harcot, hosszú távon jó eredményekkel kecsegtetnek a csillagok. Még akkor is, ha a mostani előjelek nem túl biztatóak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Szűz

A napokban hegyeket tudnál megmozgatni, annyi az energiád. Ez egy szerencsés időszak lehet, ha ezt a megnövekedett energiát a munkádba vagy egy előrelépést biztosító projektbe tudnád fektetni. Ám, ha nem tudsz mit kezdeni magaddal, és ezt a fölös energiát a párod vagy környezeted kritizálására fordítod, ne csodálkozz azon, ha nem úgy zárul a heted, ahogy eltervezted.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Mérleg

Jó formában vagy a héten, és ez remélhetőleg képessé tesz arra, hogy teljes mértékben kihasználd a kínálkozó alkalmakat. A felbukkanó lehetőségek nem feltétlenül látványosak, azaz egyáltalán nem biztos, hogy épp most kérnek fel valamilyen jól jövedelmező vezető szerepre. Szerényebb lehetőségekre számíts, ám ne becsüld le a kisebb sikereket, és ne utasítsd el azokat, akik nem tartoznak az élvonalba.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Skorpió

Bármennyire is nem szeretnéd, kénytelen leszel foglalkozni a pénzügyeiddel. Ne bosszankodj, ha nem úgy alakulnak a dolgaid, ahogyan azt eltervezted. Fogadd el, hogy nem mindig úgy történnek a dolgok, ahogyan azt elképzelted. Ha átvergődsz ezen a megoldhatatlannak tűnő problémán akkor engedélyezz magadnak egy kis szabadságot, hogy felvértezd magad az újabb kihívásokra.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A héten egyszerre több életterületeddel kapcsolatban is rendkívül türelmetlenné válhatsz. Nem szereted, ha korlátoznak, még akkor sem, ha józan megfontolások erre intenek. A munkahelyeden mindenáron be akarod bizonyítani, hogy értékesebb vagy, mint néhány kollégád. Intellektuálisan nagyon nyugtalan vagy és ez az idegkimerülés veszélyét is magában hordozhatja.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Maximalista vagy, te mindig kifogástalanul dolgozol. Nemcsak másokkal, de magaddal szemben is rendkívül kritikus vagy. A munkatársaidról már nem mondható el ez, nem is bírod szó nélkül hagyni, ezért keményen szóvá teszed munkamoráljukat. Próbálj meg finomabban fogalmazni, a nyers, szókimondó természeted nem tesz túlságosan népszerűvé. A magánéletedben is kissé feszültebbé válhatsz, igyekezz ezt oldani kiadós beszélgetésekkel, örömteli programokkal.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Vízöntő

A héten előfordulhatnak apróbb sértődések és most ezeket kell elsimítanod. Minden esetben régi problémákról van szó, ezekről eddig alig beszéltetek. Így már az is nagy segítség lenne, ha végre kimondanátok azt, ami a szíveteket nyomja. A munkahelyeden vedd komolyan a közvetítői szerepet, örömmel fogod tapasztalni, hogy mennyire adnak a véleményedre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

A héten energikus és fáradhatatlan vagy, de sajnos hajlamos arra, hogy tetszetős, de értéktelen dolgokra fecséreld el az energiádat. Sajnos ebben az időszakban nem a legkézenfekvőbb tervek és elképzelések kötik le az energiádat, illetve a figyelmedet. Ha nem vagy elég óvatos, akkor könnyen rászedhetnek ebben az időszakban szépnek tűnő, üres ígéretekkel, nagyon könnyen csalók áldozatává válhatsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Ma a DJ és producer világsztár, Kygo bejelentette 2024-es világkörüli turnéjának észak-amerikai és európai állomásait. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között...
Lifestyle
A bűnözők magánszemélyeket próbálnak meg rávenni arra, hogy egy „MNB által támogatott” víruskezelő programot töltsenek le.
Egészség
Bár sokan egyből kidobják a banán héját, miután megették a gyümölcsöt, rosszul teszik, ugyanis sokféleképpen felhasználhatjuk a banán külsejét - még a bőrünkkel is csodát tehet.