Lifestyle

Heti horoszkóp: A Mérleg váratlanul fel akar majd mondani a munkahelyén. - 2022.09.12. - 2022.09.18.

A Skorpió a munkája mellett kiegészítő jövedelemre tehet szert. Heti horoszkóp.

III.21. - IVI.20.

Kos

A hét első felében úgy érzed, hogy mindennel elbírsz, legyőzhetetlen vagy, és a hited hajt előre. A hét második felében aztán kicsit befelé fordulhatsz. Azt gondolod, korlátoznak a körülötted zajló események, emberek, szinte minden törekvésed kudarcba fullad. Mielőtt elkezdenéd a külvilágot hibáztatni mindezért, figyeld magadat, hátha rájössz honnan ered ennek a gyökere!


IV.21. - V.20.

Bika

A héten a munkádban egyfajta visszafogottságot érezhetsz, korántsem úgy mennek a dolgok, ahogy eddig. Ez az időszak a visszatekintésnek kedvez, amikor átértékelheted az elmúlt időszakban történteket, és levonhatod a tanulságokat. Mindeközben próbáld meg élvezni az életet a körülmények ellenére, és ne felejts el hálát adni, mindazért amid van!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A héten egy régi problémát sikerül megoldanod, ez azonban minden energiádat felemészti. Amennyiben úgy érzed, képtelen vagy több kihívással szembenézni, akkor ne erőltesd a dolgokat! Adj magadnak egy kis pihenőt, éppen eleget dolgoztál eddig. Senki nem fogja felróni neked, ha pihenéssel zárod ezt a hetet!

VI.22. - VII.22

Rák

Ne vigyél túlzásba semmit se, inkább legyél óvatos, mert nem fogod tudni teljesíteni, ha túl sokat vállalsz vagy ígérsz. A Halak jegyében járó Nap és a Jupiter a végletekig fokozhatja a lelkesedésedet és túlzásokra hajlamosíthat. Tele vagy energiával, úgy érzed, semmi sem lehetetlen számodra. A hét végén azonban a Szaturnusz lehozhat a földre, ekkor már képes leszel racionálisan szemlélni a céljaidat.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Érdekesen alakul számodra ez a hét. Az előző hetekben elindult lelki folyamatok tovább erősödnek. Átértékeled az életedet, és könnyen rádöbbenhetsz, hogy a szabadságvágyad mellett mennyire fontosak számodra az érzelmek és a mély, lelki kötődések. Viszont a munkahelyeden uralkodó légkörrel egyre elégedetlenebb vagy, de addig semmiképpen se válts, amíg nincs egy másik biztos helyed!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Óriási szabadságvágy munkál benned, nehezen viseled, ha a munkahelyeden dirigálnak, utasítgatnak. Különösen akkor bosszant, ha értelmetlennek is találod a szabályokat. Rájöhetsz arra, hogy sokkal jobban meg tudnád szervezni a munkát, ha nagyobb szabadságot biztosítanának számodra. A magánéletedben koncentráljatok az örömökre, ilyen lehet egy finom vacsora vagy egy kellemes séta.


IX.24. - X.23.

Mérleg

A héten többször is előfordulhat, hogy elgondolkozhatsz azon: vajon megéri-e neked a jelenlegi helyeden dolgozni. Lehet, a pénzzel vagy elégedetlen vagy talán úgy érzed, nem fejlődsz már tovább szakmailag. Ne siesd el a felmondást vagy a változtatások kivitelezését, mivel előbb látnod kellene, milyen lehetőségeid vannak!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Több pénzt szeretnél keresni, de még nem tudod, hogy miből fogod összehozni azt az összeget, amellyel már meg lennél elégedve. Mivel tanácstalan vagy érdemes egy kicsit körülnézned: keress olyan lehetőségeket, amelyek akár arra is jók, hogy az állandó munkád mellett egy kisebb kiegészítő jövedelemre tehess szert.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A legjobb, amit a munkahelyi boldogulásod érdekében tehetsz, hogy rendezed egy kicsit a gondolataidat. Tisztázd önmagad előtt, hogy milyen hosszabb távú jövőbe mutató tervekben gondolkozhatsz. Ha sikerül a megfelelő információkat beszerezned és végiggondolnod a céljaidat, akkor biztos támpontokat szerezhetsz, így könnyebb lesz kijelölni a céljaidhoz vezető lépéseket.


XII.22. - I.20.

Bak

Hangulatod a hét elején igencsak hullámzóan alakul. Úgy érezheted, hogy szinte semmi sem sikerül, vagy csak komoly nehézségek árán. A jegyedben haladó Plútó kissé megnehezíti a dolgodat, így akar új utakra terelni téged, hisz a régi dolgok már nem jelentenek számodra sem örömöt, sem pedig fejlődést. A hét közepétől egy váratlan történés hatására csak meg kell álmodnod a sikert, a többi már magától alakul.


I.21. - II.20.

Vízöntő

A jegyedben járó Szaturnusz kemény leckéket osztogat számodra, ennek köszönhetően folyamatosan tettekre és döntésekre kényszerít. Most nincs idő pihenni, halogatni a dolgokat! Az áldozat, amit most hozol önmagadért, a boldogulásodért az meg fog térülni. Szinte egész héten le leszel terhelve, de mindennek meglesz a maga haszna, és sok érdekes tapasztalatot szerezhetsz.


II.21. - III.20.

Halak

Apró félreértések nehezíthetik a hetedet, bármi is történjen, te csak tarts ki a terveid mellett. Hiszen az elmúlt időszakban a legtöbb vitád abból eredt, hogy mások megpróbáltak eltéríteni azoktól a céljaidtól, amelyek számodra mindennél fontosabbak. A hét végétől már sokat javul a helyzet, ekkortól már nem kell senkivel sem hadakoznod, vitatkoznod.


Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Jeremy Irons kisebbik fia, Max pont olyan megnyerő és sármos, mint világhírű édesapja.
Fashion&Beauty
Mióta a brit királyi család tagja, Katalin hercegnének rengeteg szabályt kell betartania – a lista pedig nemrég egy újabb kiegészítéssel bővült.
Sztárok
Nem is akármilyen alkalomból posztolta az eddig sosem látott képet, gyermekei ugyanis betöltötték a 18. életévüket.