Lifestyle

Heti horoszkóp: A Kos igazán szórakozottá válhat a napokban - 2022.03.28. - 2022.04.03.

A Nyilas megérző képessége remek formában lesz. Heti horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

Igazán szórakozottá válhatsz a napokban, talán a tavaszi fáradtság hat rád erősen. Most szétszórtabb lehetsz, előfordulhat, hogy nem tudod, hogy hová tetted a fontos tárgyaidat, sőt akár elfelejthetsz fontos időpontokat is. Természetesen ez az állapot nem igazán használ a munkádnak, hiszen nagyon fontos, hogy összeszedetten dolgozz. Próbáld meg nagyobb veszteségek nélkül megúszni ezt a hetet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A héten rendkívül makacs vagy, ezért ne is csodálkozz, ha nem úgy haladnak a dolgaid, ahogyan azt szeretnéd. Főképpen a munkádban nyomasztanak megoldatlan problémák, talán túl vállaltad magad megint. Ne hagyd, hogy a munkatársaid visszaéljenek a segítőkészségeddel, kihasználva a felelősségérzetedet és nagy teherbírásodat. Ráadásul ez a fáradt életunt lelkiállapot a magánéletedre is rányomja a bélyegét.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A héten végre mozgásba lendülnek körülötted azok a dolgok amelyek miatt eddig nem tudtál olyan lépéseket megtenni, amelyek a jövőd szempontjából rendkívül fontosak lennének. Most vége fordul a kocka és tisztán látod a kijelölt utat, amelyen haladnod kell tovább. Viszont a kommunikációra fordíts nagyobb figyelmet, mert ezen a területen akadhatnak nehézségek és könnyen félreértésbe keveredhetsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

A héten tehernek érezheted a másokkal való kommunikációt és a kapcsolattartást. A környezetednek is feltűnik, hogy nem vagy túl beszédes hangulatban. A magánéletedben sem vagy túl közlékeny, pedig a friss tavasz hangulata jó alkalmat ad a társas összejövetelekre és kirándulásokra. Mielőtt félreértenék viselkedésedet, érdemes lenne a környezeted tudtára adni, hogy egy kis pihenésre van szükséged, nehogy félreértsék mostani viselkedésedet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Annyi munkád lesz a héten, hogy talán segítséget kell kérned, de az is előfordulhat, hogy neked kell átvállalnod mások feladataiból. Mielőtt úgy érzed, hogy teljesen beborítanak a teendők, gondold át miképpen dolgozhatnál csapatban úgy, hogy egyenlő legyen a teherviselés. Szenvedélyes természeted és kreativitásod sokat segíthet, hogy gördülékenyen és veszteségek nélkül túl legyél ezen az időszakon.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Szűz

Több pihenésre lenne szükséged és ezt különösen a munkád területére lehet igaz. Fáradtnak érezheted magad, csak akkor mész be dolgozni, ha nincs más választásod. A legjobb az lenne, kivennél pár nap szabadságot, így végre kipihenhetnéd magadat. Arra vágysz leginkább a magánéletedben, hogy egy kis szín költözzön az életedbe, ezért viszont neked is tenni kell.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Mérleg

A hét remekül alakul számodra, feladataid nagy részét sikerül befejezned. Így nem kell komolyabb veszteségekkel számolnod. A hétvége felé olyan információ juthat el hozzád, amelyet a későbbiekben talán a magad javára tudsz fordítani. Magánéletedben is pozitív történések várhatók, népszerűséged csúcson jár, ezáltal sokan keresik a társaságodat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Skorpió

Akadnak még lezáratlan dolgaid az elmúlt időszakból, ezeknek érdemes lenne nagyobb figyelmet szentelned. Amíg ezek kísértenek téged a múltból, addig csak gátolnak abban, hogy elindulj a jövőd felé. Ne ragadj bele ezekbe a visszahúzó élethelyzetekbe. Jelenleg minden erő birtokában vagy ahhoz, hogy kilépj ezekből a fojtogató helyzetekből.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A héten megérző képességed remek formában lesz. A szokottnál jobban belelátsz környezeted gondolataiba és ez most nagy segítségedre lesz, hogy egy nagyobb vitát megelőzhess. Egy régi ismerősödről felkavaró hírt kaphatsz, de mielőtt kétségbe esnél, győződj meg az információ valódiságáról. Ellenkező esetben csak félreértésekbe keveredhetsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Vidám hangulatban kezdődik számodra a hét, és ez a folytatásra is rányomja a bélyegét. Amennyiben ki sem látsz a munkából, akkor sem érzed magad fáradnak, sőt inkább sikerélményt és kihívást érzel. Viszont bármilyen sikeres is leszel a héten, ez az időszak nem alkalmas arra, hogy új dolgokba kezdj bele. Ezt a hetet inkább használd arra, hogy lezáratlan ügyeidet magad mögött hagyod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Vízöntő

Tele vagy energiával, a jegyedben haladó Mars sok szempontból pozitív hatást gyakorol rád. Minden lehetőséged meg van arra, hogy energikusan és kitartóan törekedj a megfogalmazott céljaid felé. Erőfeszítéseid hamarosan beérnek, de vigyázz arra, hogy a siker ne szálljon a fejedben. Ne feledkezz meg azokról sem, akik végig melletted álltak és segítettek neked.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Ezen a héten pihenésre és kikapcsolódásra lesz leginkább szükséged. Az elmúlt időszak nem volt túl könnyű számodra, ami miatt fáradt és motiválatlan lehetsz. Testednek sok alvásra és feltöltődésre van szüksége, már alig vártad a hét végét. Ez az időszak a testi-lelki újjászületés ideje, fel kell töltődnöd, mielőtt újra szembenézel a következő kihívásokkal.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Lifestyle
Utazás
A ritkaságszámba menő leletekre Kecskemét-Hetényegyháza határában bukkantak rá a régészek.
Utazás
Szó szerint bearanyozhatjuk a napunkat a közelmúltban megnyílt szarvasi Újváros Bisztróban, ahol nemcsak a márványpadlóba kerültek 24 karátos aranybetétek, de arannyal szórt kávékülönlegességet is...