Lifestyle

Heti horoszkóp: A héten rengeteg új lehetőséget kapunk - 2020.07.13. - 2020.07.19.

Nézd meg, hogy mit tartogat számodra a hét! Horoszkópunk július 13-tól július 19-ig tart!

III.21. - IV.20.

Kos

Még nem késő, hogy változtass eddigi hozzáállásodon, amennyibben ezt megteszed, olyan új élet lehetősége tárulhat ki előtted, amire mindig is vágytál. Most lehetőséged lesz megtalálni azt a harmóniát, amelyre régóta álmodozol, erre most nagy szükséged is lesz, hiszen nem kevés kihívással találkozol az elkövetkezendő időszakban.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Anyagi és munkahelyi problémák okozhatnak álmatlan éjszakákat a héten. Nem kell egyedül megbirkóznod az összes problémával, hiszen a szeretteid mindenben támogatnak téged, csak kérned kell a segítségüket. Az elkövetkezendő időszak több lehetőséget is kínál arra, hogy fejlődj, de keményen meg kell dolgoznod a sikerért.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A héten szembesülni fogsz a múltban elkövetett tetteid következményeivel, mind anyagi és érzelmi téren egyaránt. Most a sors rákényszeríthet, hogy átértékeld a helyzetedet, ideje végiggondolnod a múltad egyes történéseit és levonni belőlük a megfelelő következtetést. Tanulj a hibáidból és próbálkozz többször, ha valami nem sikerül elsőre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Most nehezedre eshet túllépni azon, aminek már rég lejárt az ideje, a héten előkerülhetnek olyan dolgok, amelyek nagyon érzékenyen érinthetnek téged. Most légy nagyon körültekintő, ami most elveszni látszik, annak lejárt az ideje, ne próbáld meg mindenáron megtartani, ideje elengedni. A héten semmiképpen ne hagyd, hogy kibillentsenek a lelki nyugalmadból.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A héten rengeteg dolgot kell elintézned, általában beleesel abba a hibába, hogy erődön felül próbálsz teljesíteni. De neked az adja a legnagyobb örömöt, ha mások elismerik tudásodat, képességeidet. A hét második felében kommunikációs problémák adódhatnak partnereddel vagy gyermekeddel, ha nem akarsz vitát, próbáld meg nem elveszíteni a türelmed.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ezen a héten komoly sikereket könyvelhetsz el a hivatásod területén, emiatt akadhatnak rosszakaróid. A legfontosabb most az, hogy milyen módon kommunikálsz a környezeteddel, ezen most nagyon sok múlhat. Nagy árat fizethetsz azért, ha nem fejezed ki magad elég diplomatikusan vagy olyan információt adsz ki magadról, amit esetleg a jövőben ellened fordíthatnak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A legutolsó pillanatban eléd kerül egy terv, amelyet úgy érzel nem szabad kihagynod. Mielőtt fontos lépésre szánod el magad érdemes lenne alaposan átgondolni. Jobban jársz most, ha a lelkesedésedet arra fordítod, hogy alaposan átgondold mivel vagy elégedett az életedben, és mi az, amin változtatni szeretnél. Ez a számvetés sokkal fontosabb lenne számodra, mivel fontos felismeréshez juthatsz általa.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

A héten a jelen gondjaival kellene foglalkoznod, annak érdekében, hogy a jövődet olyanná alakíthasd, amilyenre szeretnéd. Most bízz a sajár megérzéseidben, nyugodtan hagyatkozz az ösztöneidre és kevesebbet hallgass mások tanácsaira. Gondolkozz el azon, hogyan tudnád az életedet új, impulzív, életteli energiákkal megtölteni, bátran keress új utakat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A héten olyan ötleteket hallhatsz vagy esetleg olyan hírek jutnak el hozzád, amivel sokkal könnyebbé teheted az életedet. A héten sokat segíthet a nehézségek leküzdésében a múltbeli csalódások feldolgozása, most új szokásokat alakíthatsz ki. Törődj többet a saját igényeiddel, tűzz ki új célokat, csinálj olyan dolgokat, amelyekre mindig is vágytál.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

A jövőben több türelemre és önfegyelemre lesz szükséged, főképpen a pénzügyeiddel és a munkáddal kapcsolatban. Most az lenne a legfontosabb, hogy kissé lenyugodj, ne ess kétségbe, ha éppen úgy érzed, hogy nem azon az úton haladsz, amelyen szeretnél, a jövőbeni siker érdekében változtass az értékrendeden.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Pénzügyekben pozitív hét köszönt rád, azért ne kezdj azonnal meggondolatlan költekezésbe, inkább gondolj a nehezebb időkre is. A héten komolyabb lelki és fizikai megterhelésnek lehetsz kitéve, ezért jobban figyelj od a az egészségügyi állapotodra és a pihenésről se feledkezz meg. A siker érdekében nem ártana az önbizalmadat is erősíteni, hogy határozottabban tud képviselni az érdekeidet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Kellemes hétre számíthatsz és ezt főképpen saját magadnak köszönheted. Sikeresen túljuthatsz végre múltad démonain, amelyek jó pár álmatlan éjszakát okoztak neked az elmúlt időszakban. Jó hangulatodat szinte semmi sem ronthatja el, most minden sikerülhet, amibe csak belefogsz, ezért használd ki a hét minden pillanatát.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A kígyóuborka fogyasztásának élettani hatása számos pozitívumot rejt magában, azonban sok olyan folyamatot is eredményez a szervezetünkben, amire a legtöbben talán nem is gondolnak.
Sztárok
Erzsébet királynő nem sokkal 2022 szeptemberében bekövetkezett halála előtt találkozott utoljára Harry két gyermekével, akiket unokájának bizony véleményezett is.
Sztárok
Horváth Lajos Ottó a Petőfi filmben is nagy szerepet vállalt be, és most kiderült az is, hogy mi lesz a sorsa A mi kis falunk című RTL-es sorozatban.