Heti horoszkóp: A Bikának nehéz lesz kivédenie az akadályokat - 2022.01.24. - 2022.01.30.

A Vízöntő életében mozgásba kerülnek a dolgok. Heti horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

A héten úgy érezheted, hogy egy végeláthatatlan rohanássá vált az életed. A munkahelyeden és a családi életedben egyaránt a legjelentéktelenebb ügyekben is tőled várják az útmutatást és a megoldást. Ezért most a családi és szerelmi kapcsolatodban feszültebbé válhat a légkör. Hétköznapi kis nézeteltérések adódhatnak, ezért most nagyon sok múlhat a jó kommunikáción és a másikra való odafigyelésen.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Nehéz lesz kivédened a héten az utadba kerülő akadályokat. A csillagok nem igazán kényeztetnek el túl sok lehetőséggel. Talán ennek oka abban keresendő, hogy nagyratörő ambícióid türelmetlenné tesznek téged. Próbáld meg egy kicsit visszafogni magad, előfordulhat, hogy csak arra van szükség, hogy egy kis időre elengedd az elvárásaidat. A magánéleted most sokkal több örömöt tartogat, vedd észre ezeket a pillanatokat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A munkádban és az anyagi helyzetedben sikert sikerre halmozhatsz. Még az is könnyen előfordulhat, hogy te leszel az a személy, akit a főnököd a bizalmába fogad. Ebben a kiváltságos helyzetben akár több mindent is megengedhetsz magadnak. Az biztos, hogy olyan ajtók nyílhatnak meg előtted, amelyekről eddig remélni sem mertél. Ráadásul a magánéletedben is úgy alakulnak a dolgok, hogy örömödben fülig ér a szád.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

A héten a kommunikáción van a hangsúly, szinte nincs olyan dolog, amit ne tudnál megbeszélni és elintézni. Sorra aratod le a babérokat, ennek ellenére a pénzügyeid mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnéd. Talán türelmesebbnek kellene lenned, ne legyél telhetetlen, de az is előfordulhat, hogy tovább nyújtózkodtál, mint ameddig a takaród ér. Próbálj ráhangolódni a párodra, nagyon elveszettnek érzi magát. Igazán megérdemli a törődést, bármennyire sok is a dolgod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Annyi munkád lesz a napokban, hogy segítségre lehet szükséged, esetleg neked kell átvállalnod valamennyit a többiek munkájából. A legjobb, ha közösen, csapatmunkában oldjátok meg a feladatokat. A kreativitásod hozzásegíthet a gördülékenyebb munkavégzéshez, bár nincs túl sok kedved az unalmas feladatokhoz. A magánéletedben nagyobb odafigyelésre vágysz, de egyelőre nem tudod, miképpen adhatnád ezt a párod tudomására.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Szűz

Mozgalmas hét elé nézel, de a kemény munkáért bőségesen kárpótolnak majd a megnövekedett bevételek. A hét közepén fennáll annak a veszélye, hogy elhanyagolod a szeretteidet a sok munka miatt. Párod nagyon megharagudhat rád és akár ennek komolyabb következményei is lehetnek, mint gondolnád. Ennek ellenére úgy érzed, hogy a most jelentkező lehetőségek túl jók ahhoz, hogy csak úgy elmenj mellettük.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Mérleg

Minden fontos elintéznivalót próbálj meg a hét elejére időzíteni, mert a hét második felében feszültséggel teli napoknak nézel elébe. Most próbálj meg minden idegszáladdal a munkádra koncentrálni, mert hosszú távú hatásai lehetnek a most vétett hibáknak. Ez a stresszes időszak igencsak megviseli az egészségedet, nem ártana odafigyelned a táplálkozásodra és a megfelelő mennyiségű pihenésre, hogy nagyobb baj nélkül átvészeld ezt a hetet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Skorpió

A hét remekül alakul számodra, feladataid nagy részét sikerül befejezned, így nem kell komolyabb kudarcoktól tartanod. Sőt a hét közepén olyan információk birtokába juthatsz, amelyeket a magad javára tudsz fordítani. Ha a most adódó lehetőségeknek csupán a felét valósítod is meg, akkor is bőven túlteljesíted a héttel szembeni elvárásaidat. Népszerű leszel, sokan keresik a társaságodat - megérdemled, keményen megdolgoztál érte.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Váratlan, de pozitív, örömteli események zajlanak körülötted a héten. A legjobb, amit tehetsz, hogy egyszerűen csak hagyod, hogy a dolgok megtörténjenek. Bátran sodródj az árral, hidd el, nem fogod megbánni. A görcsös akarás és ragaszkodás viszont letéríthet most az utadról. Hidd el, pont ott fogsz kikötni, ahol számodra minden körülmény a lehető legkedvezőbb lesz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Ha úgy érzed, hogy már régóta küzdesz egy ötlet megvalósításával, akkor figyelj jól a hét közepén, mert egy felismerésnek köszönhetően elérhető közelségbe kerülhet a megoldás. A szokottnál kissé önzőbb hangulatban lehetsz és a saját érdekeiden kívül nem igazán érdekel más. Ezzel meglepheted a környezetedben élőket, ugyanakkor rendkívül eredményessé válhatsz a céljaid elérésében. Néha belefér egy kis önzés, ne legyen bűntudatod miatta.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Vízöntő

Végre mozgásba lendülnek körülötted azok a dolgok, amelyek miatt eddig nem tudtál bizonyos lépéseket megtenni. Most már tisztábban látod az eseményeket, nyugodtabban tervezhetsz a jövőre vonatkozóan. A hét közepén előnyös üzleti ajánlatot is kaphatsz, ám nem árt azt óvatosan kezelned. Könnyen megeshet, hogy bizonyos részletek félre informálhatnak vagy te siklasz át egy fontos információ felett.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

A héten felélénkülsz és visszanyered azt a motivációdat és lelkesedésedet, amelyet az utóbbi időben elvesztettél. Lépj hát a tettek mezejére és ugorj fejest a feladataidba! Csak közben arra figyelj, hogy ne feszítsd túl a húrt, máskülönben jövő hétre lebetegszel és akkor többet léptél hátra, mint előre. A hét közepe izgalmas találkozásokat jelez - ha nem akarsz elköteleződni, akkor vigyázz a szívedre, mert valaki célba veheti.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak