Lifestyle

Heti horoszkóp: A Bak nem dughatja tovább homokba a fejét - 2021.07.19. - 2021.07.25.

A Vízöntő számára eljöhet a munkahelyváltás ideje. Heti horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

Intenzív időszakra számíthatsz, sok olyan helyzettel, ami ugyancsak kibillenthet a lelki nyugalmadból. Ez a hét azzal az oldaladdal szembesít, amit mélyen elrejtesz magadban. Most mindez az elfojtott energia hatalmas erővel törhet a felszínre - minden érzés, gondolat, amit már nem bírsz tovább magadban hurcolni, most kikívánkozik. Most határozottságra van szükséged, hogy rendet teremts az életedben.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A héten új feladatok jönnek, de vele együtt új lehetőségek is, amelyek megoldásához idő, türelem és kitartás, legfőképpen pedig céltudatosság szükségeltetik. A most zajló energiák segítenek megérteni, mi miért történt az elmúlt időszakban és felruháznak jókora adag önbizalommal és plusz energiával. A hét közepe hozhat tanulási lehetőséget, de akár a jövődet érintő komolyabb változást is.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Az elmúlt időszak megtaníthatott arra, hogy egy dolog biztos, a változás. Ha meg akarod őrizni az életedben a biztonságot, akkor lépést kell tartanod a világgal, meg kell tanulnod megbarátkozni az új élethelyzetekkel. Komoly változásokra számíthatsz, olyanokra, ahol megmérettetik az erőd, kitartásod és a hited is. Kevés ilyen lehetőség van egy ember életében, ezért vesd be minden energiádat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Elfogadni azt, amin már nem tudsz változtatni és elég bátornak lenni ahhoz, hogy megváltoztasd, azt amit még lehet - most ezek a legnagyobb kihívások számodra a héten. Rengeteg váratlan helyzetet hozhat ez a hét, ezeket fogadd kellő nyitottsággal, még akkor is, ha csalódással vagy kényelmetlenséggel járnak. Főleg a munkádat érintően jöhetnek új dolgok, amik egy teljesn új irányt jelölnek ki számodra.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A héten az égiektől olyan erőt kapsz, amely segítségedre lesz abban, hogy megvívd a csatákat és segít rálépni a továbblépéshez szükséges útra. Eljött az idő, hogy tovább lépj - vállald a kihívásokat, küzdj, harcolj és minden erőddel azon legyél, hogy rátalálj a saját utadra. Most a kapcsolataidat is tudod rendezni, elsősorban kompromisszumra és szeretetre lesz szükséged.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Szűz

Most jött el az ideje annak, hogy a terveidet, elképzeléseidet a gyakorlatban is megvalósítsd, most már csak az a kérdés, hogy hogyan. A hét első fele az aktívabb, ekkor tudsz nagyobb erőbedobással dolgozni, új dolgokat elindítani. Ehhez persze nem árt tudatosítanod, hogy mit is akarsz és utána azt megpróbálni határozottan képviselni. A héten az új vagy akár a régebbi kapcsolataid is nagy segítségedre lehetnek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Mérleg

Még mindig sok bolygó jár visszafelé, ami nem igazán kedvez számodra az új dolgok elindítására, sokkal inkább a meglévők megtartására, újra gondolására, illetve áttervezésére kell koncentrálnod - vagyis arra, ami számodra most igazán fontos. A sérelmeket, a sebek begyógyítását is érdemes a múltban, akár a családi mintákban keresned, most sikerülhet felszínre hozni azokat az érzelmeket, amelyek leblokkolnak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Skorpió

Az elmúlt időszak igencsak eseménydús volt számodra, ideje egy kicsit megállni, rendet tenni a fejedben, gondolataidban és az emberi kapcsolataidban is. Gondold végig hideg fejjel, mik azok a legfontosabb lépések, és főképpen kikkel kell együtt haladnod, hogyan kell kommunikálnod ahhoz, hogy sokkal hatékonyabb legyél. Nyugodtan hagyd hátra azokat a dolgokat, embereket az életedből, akik hátráltatnak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Az elmúlt időszak igencsak próbára tette az erődet, kitartásodat, tűrőképességedet és bizonyára nagyon sok változást is hozott magával. A hét még tartogat egy kis "tanulnivalót", ami jó lehetőséget teremt arra, hogy átgondold az elmúlt időszakot. Próbálj meg szembenézni a félelmeiddel, próbáld megérteni az életed célját, aktuális feladataidat és azt, kik azok, akik társaid tudnak lenni ezen az úton.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Elérkezett az az idő, amikor nem dughatod tovább homokba a fejed, muszáj lesz foglalkoznod olyan kérdésekkel, amikkel eddig nem akartál vagy nem mertél. A Bakban járó bolygók felelősségvállalásra, megbízhatóságra tanítanak. Kihívásokon, feladatokon keresztül kell megtanulnod, hogy nem mindig az a megoldás, hogy probléma esetén kilépsz a helyzetből, hanem kitartóan megpróbálod megoldani.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Vízöntő

Ha aktuális számodra a munkahelyváltás, akkor érdemes erre a hétre időzíteni. Komoly lehetőség mutatkozik a fejlődésre, tanulásra vagy akár a továbbképzésre, akár még hivatást is válthatsz. A héten a legfontosabb, hogy lelkileg stabil maradj - hogy ezt meg tudd valósítani, muszáj lesz közel engedni magadhoz olyan érzéseket, amelyeket eddig talán tudattalanul kerültél.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

A nyár mindig ad lehetőséget arra, hogy feltöltődj energiával, kívül-belül teljesen meg tudj újulni. Vedd a kezedbe a sorsod alakulását és kezdd el azt, amit már régóta terveztél vagy csak álmodoztál róla, de eddig nem volt kedved vagy alkalmad rá. Próbálj reális célokat kitűzni, a most meghozott döntések hosszú távú következményekkel járnak, ezért alaposan gondold át, merre szeretnéd folytatni az életed.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A walesi hercegné március végén, a közösségi médiában jelentette be, hogy rákot diagnosztizáltak az orvosok. A legfrissebb fejlemények arra engednek következtetni, hogy súlyosbodott Katalin állapota.
Lifestyle
Egyetlen dologra érdemes fókuszálnod, amiből rögtön leszűrhető, ha a beszélgetőpartnered épp megpróbál átverni téged.
Utazás