Lifestyle

Heti horoszkóp, 2023.05.08. - 2023.05.14.: A Halakat nagyon csúnyán átverhetik a héten!

Az Ikrek zsíros fizetésemelést kaphat! Heti horoszkóp.

III.21. - IVI.20.

Kos

Érdekes hétre számíthatsz, szinte minden másképp történik, mint ahogyan azt te előre eltervezted. Arról nem is beszélve, hogy valahogy más színben látod a történéseket, a környezetedet. Talán most érkezett el az a pillanat, amikor eltűnik a rózsaszín felhő, ami eddig másképp láttatta veled a valóságot. Ám ezután hogyan tovább? Az azon is múlik, hogy milyen mértékben változtatja meg ez a történés a jövőbeli terveidet.


IV.21. - V.20.

Bika

A pénz meghatározhatja a napjaidat, sokat gondolkozol azon, milyen módon tehetnél szert több jövedelemre. Az jegyedben járó Uránusz folyamatosan hozza a lehetőségeket, amelyek anyagi előrelépést biztosíthatnának számodra, ám te az utolsó pillanatban meghátrálsz. El kell engedned ezt a görcsös biztonságra való törekvéseidet, ahhoz, hogy elérj valamit, néha kockáztatni kell!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Kisebb jogi bonyodalmak nehezíthetik az életedet, de ezek csak akkor hozhatnak magukkal kellemetlenségeket és veszteségeket, ha felesleges időt és energiát pazarolsz rájuk, közben nem veszed észre a legegyszerűbb megoldásokat. A héten jó lehetőségek mutatkoznak arra, hogy felettesedtől egy kategóriával magasabb fizetést eszközölj ki, de ehhez magabiztosnak és kitartónak kell lenned.

VI.22. - VII.22

Rák

Türelmetlenebb lehetsz a munkatársaiddal. Ennek oka talán a fáradságodban és türelmetlenségedben keresendő. Valószínűleg annyit dolgoztál az elmúlt időszakban, hogy az még neked is sok volt. Ha a magánéletedben nem bonyolódsz hatalmi harcokba, akkor szép napokat élhettek meg. Vedd a kezedbe a dolgok irányítását, ne hagyd, hogy az események elszenvedője legyél!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A napokban egészen biztosan megtérülnek a befektetéseid, legyen szó anyagi jellegű befektetésekről, munkáról, esetleg szellemi tőkéről. Nagyobb áldozatokat kell hoznod a sikerért. Emiatt úgy érezheted, hogy az ár, amit fizetsz érte túl magas. Nem szabad feladnod a harcot, hosszú távon jó eredményekkel kecsegtetnek a csillagok. Még akkor is, ha a mostani előjelek nem túl biztatóak.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A napokban hegyeket tudnál mozgatni, annyi az energiád. Ez egy szerencsés időszak lehet, ha ezt a megnövekedett energiát a munkádba vagy egy előrelépést biztosító projektbe tudnád fektetni. Ám, ha nem tudsz mit kezdeni magaddal, és ezt a fölös energiát a párod vagy környezeted kritizálására fordítod, ne csodálkozz azon, ha nem úgy zárul a heted, ahogy eltervezted.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Jó formában vagy a héten, és ez remélhetőleg képessé tesz arra, hogy teljes mértékben kihasználd a kínálkozó alkalmakat. A felbukkanó lehetőségek nem feltétlenül látványosak, azaz egyáltalán nem biztos, hogy épp most kérnek fel valamilyen jól jövedelmező vezető szerepre. Szerényebb lehetőségekre számíts, ám ne becsüld le a kisebb sikereket, és ne utasítsd el azokat, akik nem tartoznak az élvonalba.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Bármennyire is nem szeretnéd, kénytelen leszel foglalkozni a pénzügyeiddel. Ne bosszankodj, ha nem úgy alakulnak a dolgaid, ahogyan azt eltervezted. Ha átvergődsz ezen a megoldhatatlannak tűnő problémán, akkor engedélyezz magadnak egy kis szabadságot, hogy felvértezd magad az újabb kihívásokra!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A héten egyszerre több életterületeddel kapcsolatban is rendkívül türelmetlenné válhatsz. Nem szereted, ha korlátoznak, még akkor sem, ha józan megfontolások erre intenek. A munkahelyeden mindenáron be akarod bizonyítani, hogy értékesebb vagy, mint néhány kollégád. Intellektuálisan nagyon nyugtalan vagy, és ez az idegkimerülés veszélyét is magában hordozhatja.


XII.22. - I.20.

Bak

Maximalista vagy. Te mindig kifogástalanul dolgozol, nem csak másoktól, de magaddal szemben is rendkívül kritikus vagy. A munkatársaidról már nem mondható el ezt, nem is bírod szó nélkül hagyni, és keményen szóvá teszed a munkamoráljukat. Próbálj meg finomabban fogalmazni, a nyers, szókimondó természeted nem tesz túlságosan népszerűvé. A magánéletedben is kissé feszültebbé válhatsz, ezért igyekezz ezt oldani egy kiadós beszélgetésekkel, és örömteli programokkal.


I.21. - II.20.

Vízöntő

A héten előfordulhatnak apróbb sértődések és most ezeket kell elsimítanod. Minden esetben régi problémákról van szó, amikről alig beszéltetek. Így már az is nagy segítség lenne, ha végre kimondanátok azt, ami a szíveteket nyomja. A munkahelyeden vedd komolyan a közvetítői szerepet, örömmel fogod tapasztalni, hogy mennyire adnak a véleményedre!


II.21. - III.20.

Halak

A héten energikus és fáradhatatlan vagy, de sajnos hajlamos arra, hogy tetszetős, de értéktelen dolgokra fecséreld el az energiádat. Sajnos ebben az időszakban nem a legkézenfekvőbb tervek és elképzelések kötik le az energiádat, valamint a figyelmedet. Ha nem vagy elég óvatos, akkor könnyen rászedhetnek ebben az időszakban szépnek tűnő, üres ígéretekkel. Nagyon könnyen csalók áldozatává válhatsz!

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Bizony, vannak olyan ruhadarabok, amelyeket egyenesen cikinek tart az emberek többsége. Ilyen a Crocs papucs, vagy a lábmelegítő, és az ejtőernyős nadrág is.
Lifestyle
A Bak napját váratlanul feldobja egy jó hír. Napi horoszkóp!
Lifestyle
Talán nem is gondolnád, de hatalmas hibát követsz el, ha nem fogyasztod ezt a szervezet számára nagyon fontos élelmiszert a fogyókúra alatt.