Lifestyle

Heti horoszkóp, 2023.03.27. - 2023.04.02.: A Nyilas felkavaró hírt kap egy régi ismerőséről.

A Skorpiót kísérti a múlt. Heti horoszkóp.

III.21. - IVI.20.

Kos

Igazán szórakozottá válhatsz a napokban, talán a tavaszi fáradtság hat rád így. Most szétszórtabb lehetsz, és előfordulhat, hogy nem tudod, hová tetted a fontos tárgyaidat, sőt akár elfelejthetsz fontos időpontokat is. Természetesen ez az állapot nem igazán használ a munkádnak, hiszen nagyon fontos, hogy összeszedetten dolgozz. Próbáld meg nagyobb veszteségek nélkül megúszni ezt a hetet.


IV.21. - V.20.

Bika

A héten rendkívül makacs vagy, ezért ne is csodálkozz, ha nem úgy haladnak a dolgaid, ahogyan azt szeretnéd. Főképpen a munkádban nyomasztanak megoldatlan problémák, talán túl vállaltad magad. Ne hagyd, hogy a munkatársaid visszaéljenek a segítőkészségeddel, kihasználva a felelősségérzetedet és nagy teherbírásodat. Ráadásul ez a fáradt, életunt lelkiállapot a magánéletedre is rányomja a bélyegét.


V.21. - VI.21.

Ikrek

A héten végre mozgásba lendülnek körülötted azok a dolgok amelyek miatt eddig nem tudtál olyan lépéseket megtenni, amika jövőd szempontjából rendkívül fontosak lennének. Most vége fordul a kocka és tisztán látod a kijelölt utat, amelyen haladnod kell tovább. Viszont a kommunikációra fordíts nagyobb figyelmet, mert ezen a területen akadhatnak nehézségek és könnyen félreértésbe keveredhetsz.

VI.22. - VII.22

Rák

A héten tehernek érezheted a másokkal való kommunikációt és a kapcsolattartást. A környezetednek is feltűnik, hogy nem vagy túl beszédes hangulatban. A magánéletedben sem vagy valami közlékeny, pedig a tavasz jó alkalmat ad a társas összejövetelekre és kirándulásokra. Mielőtt félreértenék viselkedésedet, érdemes lenne a környezeted tudtára adni, hogy egy kis pihenésre van szükséged, különben félreérthetik a mostani viselkedésedet.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Annyi munkád lesz a héten, hogy talán segítséget kell kérned, de az is előfordulhat, hogy neked kell átvállalnod mások feladataiból. Mielőtt teljesen beborítanak a teendők, gondold át miképpen dolgozhatnál csapatban úgy, hogy egyenlő legyen a teherviselés. Szenvedélyes természeted és kreativitásod sokat segíthet, hogy gördülékenyen és veszteségek nélkül legyél túl ezen az időszakon.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Több pihenésre lenne szükséged és ezt különösen a munkád területére lehet igaz. Nagyon fáradtnak érezheted magad, ezért csak akkor menj be dolgozni, ha nincs más választásod. A legjobb az lenne, kivennél pár nap szabadságot, így végre kipihenhetnéd magadat. Arra vágysz leginkább a magánéletedben, hogy egy kis szín költözzön az életedbe, ezért viszont neked is tenni kell.


IX.24. - X.23.

Mérleg

A hét remekül alakul számodra, feladataid nagy részét sikerül befejezned. Így nem kell komolyabb veszteségekkel számolnod. A hétvége felé olyan információ juthat el hozzád, amelyet a későbbiekben talán a magad javára tudsz fordítani. Magánéletedben is pozitív történések várhatók, népszerűséged csúcson jár, ezáltal sokan keresik a társaságodat.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Akadnak még lezáratlan dolgaid az elmúlt időszakból, ezeknek érdemes lenne nagyobb figyelmet szentelned Amíg ezek kísértenek téged a múltból, addig csak gátolnak abban, hogy elindulj a jövőd felé. Ne ragadj bele ezekbe a visszahúzó élethelyzetekbe. Jelenleg minden adott ahhoz, hogy kilépj ezekből a fojtogató helyzetekből.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A héten a megérző képességed rendkívül éles lesz. A szokottnál jobban belelátsz környezeted gondolataiba, és ez most nagy segítségedre lesz abban, hogy egy nagyobb vitát megelőzhess. Egy régi ismerősödről felkavaró hírt kaphatsz, de mielőtt kétségbe esnél, győződj meg az információ valódiságáról. Ellenkező esetben csak félreértésekbe keveredhetsz.


XII.22. - I.20.

Bak

Vidám hangulatban kezdődik számodra a hét és ez a folytatásra is rányomja a bélyegét. Amennyiben ki sem látsz a munkából, akkor sem érzed magad fáradnak, sőt inkább sikerélményt és kihívást érzel. Viszont bármilyen sikeres is leszel a héten, ez az időszak nem alkalmas arra, hogy új dolgokba kezdj bele. Ezt a hetet inkább használd arra, hogy a lezáratlan ügyeidet magad mögött hagyd.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Tele vagy energiával, a Rák jegyében haladó Mars sok szempontból pozitív hatást gyakorol rád. Minden lehetőséged megvan ahhoz, hogy energikusan és kitartóan törekedj a megfogalmazott céljaid felé. Erőfeszítéseid hamarosan beérnek, de vigyázz arra, hogy a siker ne szálljon a fejedbe. Ne feledkezz meg azokról sem, akik végig melletted álltak és segítettek neked.


II.21. - III.20.

Halak

Ezen a héten pihenésre és kikapcsolódásra lesz leginkább szükséged. Az elmúlt időszak nem volt túl könnyű számodra, ami miatt fáradt és motiválatlan lehetsz. Testednek sok alvásra és feltöltődésre van szüksége, szóval már alig várod a hétvégét. Ez az időszak a testi-lelki újjászületés ideje, fel kell töltődnöd, mielőtt újra szembenézel a következő kihívásokkal.

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.