Lifestyle

Heti horoszkóp: A Szűz egyik szerette komoly aggodalmakat okoz. - 2023.01.09. - 2023.01.15.

A Bak óriási sikereket ér el a munkahelyén. Heti horoszkóp.

III.21. - IVI.20.

Kos

Több pihenésre lenne szükséged, hiszen az elmúlt időszakban rendesen kizsákmányoltad az erőforrásaidat. Nagyon fáradtnak érzed magad. Így képtelen vagy azt a teljesítményt hozni,amit eddig megszoktak tőled. Talán jó ötlet lenne, ha néhány napot pihennél, ezáltal eredményesebben oldanád meg a feladataidat. A párkapcsolatodban lehet néhány vita, amelyek az anyagiak miatt robbanhatnak ki.


IV.21. - V.20.

Bika

Sokat agyalsz a pénzügyi helyzeteden és arra a megállapításra juthatsz, hogy a jövedelmed nem áll arányban a munkád értékével. Túlságosan is stresszesnek érzed a mindennapjaidat. Ha munkahelyet szeretnél váltani, akkor érdemes várnod még egy kicsit. Hamarosan rátalálsz arra a lehetőségre, amelyre vágytál! A magánéletedben kisebb viták mérgezhetik a harmóniát, ezek félreértésekből és sértődésekből adódhatnak.


V.21. - VI.21.

Ikrek

A héten a csillagok a tanulás és az ismeret vágyadra lesznek a legnagyobb hatással. Ezért érdemes lenne ezt az időszakot főként a tanulásra, és az új ismeretek elsajátítására fordítanod. Hidd el, a későbbiekben nagy hasznát veszed majd a most tanultaknak. Ha túlságosan feszültnek érzed magad, akkor a legegyszerűbben úgy szabadulhatsz meg a stressztől, ha egy romantikus estét töltesz a pároddal vagy a barátaid társaságában kikapcsolódsz kicsit.

VI.22. - VII.22

Rák

Több munkát vállalsz el, mint amit képes vagy teljesíteni, így szeretnéd kivívni a feletteseid bizalmát. Már régóta tudod azt is, hogy a jó munkakapcsolatok megkönnyítik a közös munkát és megnövelik a hatékonyságot. Ha tudod, tedd kellemesebbé a munkahelyi légkört! A magánéletedben csendes napokra vágysz, amikor semmi nem zavarja meg a családi harmóniát, legszívesebben a telefonodat is kikapcsolnád.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Álmodozó hangulatban lehetsz, ez nem segíti elő, hogy pontosságot igénylő feladatokkal foglalkozz. Azt tapasztalhatod, hogy még a fontos találkozókat, elintéznivalókat is elfelejted. Ha nem jegyzel fel mindent, akkor nagyon kínos helyzetbe kerülhetsz. A magánéletedben örömteli időszak várható, Talán ez annak köszönhető, hogy eleve romantikusabb hangulatban vagy, mint általában. Nagyon szép pillanatokban lehet részetek!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ha valamilyen probléma gyötör, akkor jó, ha kellő távolságot tartasz másoktól ebben az időszakban. Mivel ez a saját küzdelmed, ezzel neked kell egyedül megbirkóznod. Miután túl leszel rajta, sokkal erősebbé válik az önbizalmad. Egy hozzád közel álló személy alapos fejtörést okozhat vagy aggasztó hírek érkezhetnek róla. Bármi történjen is, ne ess kétségbe, győződj a hírek valódiságáról!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Lassabban haladhatsz a munkáiddal, és ezt nagyon bosszantónak éled meg. Érdemes türelmesnek lenni, hiszen kapkodással nem mész semmire. Adj időt magadnak azokhoz a feladatokhoz, amelyek nagyobb odafigyelést igényelnek. A magánéletedben arra kellene koncentrálnod, hogy hétköznapi örömökben tudj osztozni a szeretteiddel. Ehhez viszont elkerülhetetlen, hogy több időt tölts velük.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Az lenne a legjobb a számodra, ha egyedül dolgozhatnál. Nehezedre esik a munkatársaiddal együttműködni. Fáradtabb vagy, így nem is tudod felvenni a többiek tempóját. Előfordulhat, hogy még a kommunikáció is nehézkessé válik, így fontos információkról maradhatsz le. Gyakoribbá válhatnak a hangulatingadozásaid is, ez egyaránt megjelenhet a munkádban és a magánéletedben is. Talán nem ártana egy alapos kivizsgálás, hogy fáradságod mögött nem betegség húzódik-e meg!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Sokkal kreatívabb vagy a héten, mint általában, ezért most hajlandó lehetsz arra is, hogy segíts a feladatok megszervezésében. Ha valóban felvállalod a szervező szerepet, akkor olyan feladatokkal is megbízhatnak, amelyek nagyon fognak neked tetszeni és kiélheted bennük kreativitásodat. A héten megmutatod kedvesednek, hogy igazi örömöt jelent számodra a vele töltött idő.


XII.22. - I.20.

Bak

A héten a párkapcsolatodra helyeződik a hangsúly. Az eddig halogatott és nem tisztázott problémák most elemi erővel törhetnek a felszínre. A magánéleti gondjaidba ne engedj beleszólást senkinek, ez csak kettőtökre tartozik. A munkádban viszont sorozatos sikereket könyvelhetsz el, és minden mesésen alakul. Ha esetleg munkahelyváltáson gondolkodsz, bátran vágj neki, mert itt is sikereket könyvelhetsz el!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A munkahelyeden azt tapasztalhatod, hogy a többiek téged találnak meg az összes bánatukkal. Ha van türelmed meghallgatni és érzelmileg támogatni őket, akkor ezért nagyon hálásak lesznek, ráadásul egyszer még neked is szükséged lehet a bátorításukra. A magánéletedre már nem jut elegendő türelmed és energiád mikor esténként kimerülten hazaérsz. Arra azért ügyelj, hogy ne hagyd magad kihasználni, mert előbb vagy utóbb te szorulsz majd vigasztalásra!


II.21. - III.20.

Halak

Mindig határozottan kezeled a feladataidat, de most még inkább kézben tartod a számodra fontos ügyeidet. Ez a céltudatosság adhatja meg neked az igazi sikert. Ügyelj arra, hogy határozottságod ellenére tekintettel tudj lenni munkatársaid érzelmeire, ne bántsd meg őket akaratlanul. A magánéletedben nyitottan viselkedsz, ezért jó időszak arra, hogy kedveseddel kimozduljatok, és tervezzetek pár közös programot.

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Claudette Colbert egyike volt az elmúlt száz év száz legnagyobb hollywoodi filmsztárjainak. A díva nézők millióit hódította meg a vásznon, szépségéért pedig bolondultak a férfiak, ám romantikus...
Sztárok
Pár nappal ezelőtt röppent fel a hír, hogy a 82 éves legendás színész ismét apa lesz, azonban nem kellett sok idő, hogy kiderüljön, nem éppen felhőtlen apai boldogság övezi ezt az eseményt A...
Lifestyle
A csalók kreativitása végtelen, a banki adataink után most az e-mail fiókokon keresztül támadnak, méghozzá nem is akárhogyan.