Heti horoszkóp: a Vízöntők figyeljenek a szavaikra - 2018.01.21. - 01.27.

Mi már tudjuk, mit tartogat az előttünk álló borongós januári hét. Olvasd el a heti horoszkópod: előrejelzésünk január 21-től január 27-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

A Telihold felerősíti félelmeidet, mely befékez, elveszi teremtőképességedet. A türelmetlenségednek nem árt, de a másik végletbe se ess! Egy belső rendrakást követve ki tud bontakozni születésedtől hozott erőd, vezetőképességed, akár egy távoli tájra való utazást is teremve, szerelmed legnagyobb boldogságára, aki részesévé válhat. Családoddal, szüleiddel legyél türelmes, nem is tudnak róla, mennyire képesek provokálni!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Gyors és lendületes vagy, csak ne rohanj az utakon, nem hiányzik semmi probléma, melyet azzal teremtesz! Figyelmed összpontosítsd arra, amit teszel, hisz most vihetnek álmaid, illúzióid, esetleg egy csalódás fájdalma, mely önsajnálatodat felturbózza, azzal is akadályokat gyártva. Kényeztesd magad fürdőkkel, érzelmes filmekkel, de bármilyen művészetekkel kapcsolatos alkotásba fogsz, minden jól esik, összeszedetté tesz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Vigyázz pénzedre, értékeidre, ne veszítsd el, ne herdáld el! Ne hozz hirtelen döntéseket utazással, tanulmányaiddal kapcsolatban, át sem gondolva, de már befizetve a költségeket - később ezeket megbánhatod, bosszúságot okozva magadnak. Ha félelmeid felerősödnének, menj el szenthelyedre, vagy oda, ahol nagyon jól érzed magad, megnyugvást találsz, hiteddel képes vagy ellensúlyozni az aggódó gondolatokat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Ne hagyd, hogy a Telihold még inkább felerősítse türelmetlenségedet, de még gondoskodó szereteteddel is vigyáznod kell, mely rá akarja erőltetni magát másra, s mindenáron segíteni próbál! Tereld erődet mozgásba, sportba, melytől nem csak egészséges, de szép is leszel! Így megúszhatod az összecsattanást főnököddel vagy pároddal, aminek akár még hosszú távon is lehet jelentősége. Aggódásaid engedd el, a háttérben azok is dolgoznak!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Előző életből érkező nehézségek állíthatnak akadályokat, melyek régi elszámolások, s amikre nem lehet felkészülni, csak megoldásban gondolkozni. Munkatársaidnak add meg a tiszteletet, hisz te is arra vágysz, csak úgy kaphatod vissza, s úgy tudtok hatékonyan dolgozni! Egész különleges emberekkel találkozhatsz, akár még az utcán is, ne törj felettük pálcát, ki tudja hogyan váltak olyanná, s forgandó az élet!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Lassíts! Állj meg, mely most nem is egyszerű feladat… csak nézz, legyél, adj magadnak időt átgondolni dolgaidat! A boltokat kerüld el, hirtelen döntéseiddel olyan dolgokat veszel, melyeknek máskor talán közelébe se mész. Most vonzanak a különleges, akár még polgárpukkasztó holmik is - próbálsz a keretek közül kilépni, melybe te magad teszed bele magad. Szabadságvágyad hatalmas, de a mérték szó ott is legyen előtted!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Váratlan fordulatok, meglepetések érhetnek munkáddal, céljaiddal kapcsolatban. Olyan dolgot találhatsz ki, melyen még te magad is elcsodálkozol, talán még irreálisnak is tartod. Ne rohanj, ne kapkodj, becsapható, megvezethető vagy! Illúziókat kergethetsz, mintha kihúzták volna a talajt a lábad alól, s kapkodsz összevissza. Párod figyel rád, fogja kezed, engedd magadhoz közel! Még az utcán is találkozhatsz segítőkkel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Váratlan nehézségek érkezhetnek tanulmányaiddal, jogi ügyeiddel, külfölddel kapcsolatban, melyekre nem lehet felkészülni, melyeket csak meg lehet oldani. Ám amíg rohansz, kapkodsz, türelmetlen vagy, addig csak még több akadályt teremtesz, nem hogy közelednél a megoldáshoz, de távolodsz tőle! A pletykálkodás, kíváncsiskodás csapdái is leselkednek rád, egy perc nyugalmad sincs, nagyon ébernek kell lenned.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A benned levő bizonytalanság, kérdőjelek miatt nem kell szerelmi kapcsolatodnak véget vetni – kérdezd meg párod, s próbáld megérteni! Aggódásaiddal gyerekeidet se terheld, bízz bennük, hisz te nevelted őket! Nagyon szép és divatos vagy, tele lendülettel, teremtőképességgel, de csak ha nem hagyod, hogy egy csalódás elvigye energiádat, s az önsajnálat csapdájába süllyedj. Otthonodban a csapokat ellenőrizd, pláne, ha csöpögnek!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Ha párod feszült és türelmetlen, te már nem lehetsz az, hisz akkor hadiállapotok alakulnának ki otthonotokban. Nem könnyű a feladat, hisz most minden összejön, még a hatóság emberei is rád telepedhetnek, próbálnak szorítani. Leginkább gyerekeidre figyelj, ne tedd rájuk feszültségeidet, amit a barátok sem úsznak meg, ha találkozol velük. A sport kötelező mindennap, már korán reggel, ami mindezen enyhíteni tud!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Vigyázz, mert „szavakkal ölni lehet”, ne bánts meg senkit sem! Főleg munkatársaid kapják a „feketelevest”, melyet leginkább türelmetlenséged okoz. Talán a körülötted levő hódolok enyhíteni tudják kapkodásod, hisz körbevesznek bókokkal, figyelemmel, programokat ajánlva fel. A sportolás is örök megoldásként ott van előtted, használd ki a lehetőséget, érdemes korán felkelni, s jól indítani a napot!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Kerülj el minden pénzzel kapcsolatos témát szerelmeddel, mely robbantani tudja a köztetek levő idillt! Próbálj nem túlzásokba esni, főleg a vásárlásoknál, különösen, ami őt vagy gyerekeidet illeti, tudj nemet mondani még akkor is, ha nagyon kérnek! A munkádban levő sikerek feldobnak, csak ne kergess illúziókat, ne ámítsd magad, nem hiányozik a csalódás, legyél itt a Jelenben!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!