Heti horoszkóp: Előtérbe kerül az ünnepi készülődés - 2019.12.16. - 12.22.

Olvasd el te is a heti horoszkópod: előrejelzésünk december 16-tól december 22-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

A hét első felében energikusnak érzed magad, tele vagy lendülettel és tettvággyal. Már igen csak az ünnepi lázban égsz. Lassan itt az évvége, ennek ellenére remek időszak új dolgok elindítására, akár a munkafrontján, akár a magánéletedben. A hét második felében izgalmas találkozásban lehet részed, amely a jövődre nézve kiemelkedő fontosságú is lehet. Most ösztönösen megpróbálod a lehetőségeket a magad javára fordítani.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A héten fellélegezhetsz, minden kötelességed letudtad. Az ünnepi készülődésse is a tervek szerint haladsz. Úgy érzed megérdemled az elismerést, az elmúlt időszakban igen csak odatetted magad. Nem vágysz másra, mint egy kis önkényeztetésre, egy finom ételre vagy italra. Egyik családtagod révén egy régi álmod vagy terved válhat valósággá. Nagy lelkesedésedben ne ezen a héten vágj bele a megvalósításába.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Úgy érzed minden és mindenki korlátozz, ki sem látsz a munkádból. Az ünnepek közelsége tovább növeli frusztráltságodat. Próbáld meg számba venni az aktuális teendőidet és állíts fel egy fontossági sorrendet. Könnyen lehet, hogy rájössz nem is olyan vészes a helyzet, mint ahogyan elsőre azt gondoltad volna. A hét második felében már nyugalom vesz körül, használd ki feltöltekezésre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Számodra első a család, a szeretteid. Bármilyen áldozatra kész vagy értük. Alig várod, hogy körükben tölthesd az ünnep pillanatait. Boldognak és elégedettnek érezheted magad. Ha teheted a hétre időzítsd a szabadságodat, mert így mindenre jut időd és a készülődéssel járó stresszt is jobban kezeled. A hét második felében valakinek a váratlan kedvesége meglephet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A héten rengeteg dolgot kell elintézned. Mindig beleesel abba a hibába, hogy erődön felül akarsz teljesíteni. De neked az adja a legnagyobb örömöt, ha mások elismerik tudásodat, képességeidet. A hét második felében kommunikációs problémák adódhatnak partnereddel vagy gyermekeddel. Ha nem akarsz vitát, próbáld meg nem elveszíteni a türelmed. Karácsony a szeretet ünnepe, nincs helye a vitának.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ahogy közeledik a karácsony úgy lesz egyre kevesebb időd és módod magaddal foglalkozni. Családod, gyerekeid folyamatosan új ötletekkel állnak elő, miközben előtted még feladatok tornyosulnak. Szeretnél most nagyon kitenni magadért, azt szeretnéd, ha minden tökéletes lenne. A szervezés, bevásárlás azonban túl sok feladatot ró rád. Akármilyen nehezen zajlik az ünnepek előtti készülődés, az ünnep pillanatai feledtetik veled minden nehézségét.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A legutolsó pillanatban eléd kerül egy terv, amelyet úgy érzel nem szabad kihagynod. MIelőtt fontos lépésre szánod el magad érdemes lenne alaposan átgondolni. Jobban jársz most, ha a lelkesedésedet arra fordítod , hogy alaposan átgondold mivel vagy elégedett az életedben, és mi az, amin változtatni szeretnél. Ez a számvetés sokal fontosabb lenne számodra, mivel fontos felismeréshez juthatsz általa.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Most még azok a Skorpió szülöttek is lelkesen várják a karácsonyt, akik számára máskor inkább teher az ünnepi készülődés. Mintha éreznéd, hogy az idei karácsonyon fogod a legszebb ajándékot megkapni. Amennyiben párkapcsolatban élsz, szenvedélyes, szerelmes hangulatban telik számodra ez a hét. Nem vonz a társaság, az utazás lehetősége, szűk családi körben szeretnéd az ünnep pillanatait megélni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A héten nem igen lesz kedved a munkához, valahogy még is megküzdesz a legfontosabb dolgokkal. Szerencsésebb lenne számodra, ha erre a hétre időzítenéd a szabadságodat, kényelmesen jutna idő mindenre. Mielőtt beköszöntene karácsony estéje, sikerül egy régi vitát lezárnod egy számodra fontos illetővel, ez hatalmas megkönnyebbüléssel jár számodra.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Az égiek a héten rengeteg erővel és energiával látnak el. Valamiért még sem tudod úgy kiélni, ahogy szeretnéd. Már érzed az ünnepek közeledtét, előtérbe kerül a karácsonyi készülődés. A tőled nem megszokott módon kezeled most a kiadásaidat. Szétszórtságodnak köszönhetően vagy elveszítesz valami értékeset vagy olyasmire költesz, amit később megbánsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A héten még koránt sincs ünnepi hangulatod, mint ahogy a közelgő ünnepek előtt szokott. Környezeted, családod alaposan meglepődik ezen. Most a csendes elmélyülés, csendes visszavonulás helyett, inkább valami újnak a kezdetét érzed, mintha tavasz lenne. A hét a megfontoltságról szól. Bármilyen döntés előtt alaposan gondold át, hogy hosszú távon jól jársz-e döntésed következményeivel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

A héten az ünnepi készülődés kerül előtérbe az életedbe. Most nagy örömmel és lekesedéssel vetted bele magad az ajándékok megvásárlásába, készülődésbe. Szeretnéd családodat valami ritka, egyedi ajándékkal meglepni. Esetleg valami különleges étellel, itallal készülni. A pénzügyeid a korábbi időszaknál sokkal jobban alakulnak, ez még nagyobb lelkesedést ad az ünnepi készülődésedhez.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!