Heti horoszkóp: Fontos információkhoz jut az Oroszlán - 2019.10.14 - 10.20.

Olvasd el te is a heti horoszkópod: előrejelzésünk október 14-20-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Otthonod szépítése, a családoddal való dolgaid rendezése előtérbe kerül. Ez olyan jól sikerülhet, hogy talán még az angyalok is beköltöznek hozzád, békét és szeretetet hozva. Ne csodálkozz, ha most több zenét, filmet hallgattok, néztek, még az alkotásra is sor kerülhet, akár egyénileg, akár közösen, csapatot építve! Mindezt csak az szabotálhatja, ha félelmeid miatt bezársz minden ajtót, szigorúságoddal elijesztesz mindenkit.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Ha összetévesztenek egy angyallal, ne csodálkozz! Valóban most olyan vagy, úgy viselkedsz, úgy beszélsz, úgy suhansz, mint ők, mindenhová elhintve azt a szeretetet, melyre az egész világ vágyik. Kapcsolódj a művészetekkel, hisz fogják kezed, csatornázva vagy a felsőbb világgal, legyen ez bár zene, festészet, költészet, írás! Beszélj sokat, sokat - meseszerű álmaidat szájtátva hallgatják kicsik, nagyok – elvarázsolsz mindenkit!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Milliomos fényszögeid nagyon biztatnak egy lottószelvény feladására, bár kicsi az esély arra, hogy onnan érkezik a nagy pénz. Inkább főnöködnek, üzlettársaidnak nyílik meg a pénztárcája, küldenek át oly nagy összeget bankszámládra, mely lendületbe hoz, s mely megnyitja a szíved. Gondoskodással teli szeretetedet amúgy is megkapja mindenki, ám így még többet tudsz áramoltatni, különleges programokban részt venni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Nem kérdés, hogy angyallá változtál – e vagy sem, hisz mindenki látja rajtad azt a csodás, segítőkészséggel teli szeretetet, mely nem tud semmi kérésnek ellenállni. Élvezed a konyhában az alkotást, ami összehozza a családot - az illatokra nyitottak gyerekeid, szeretteid, de még szerelmet is tudsz vele teremteni, ha épp arra vágysz. Beszélj angyalaiddal, ha egy utazás izgatja fantáziádat, meglehet, még azt is megkapod!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Érdemes elcsendesedned, szenthelyedre elmenned. Nagyon fontos információk birtokába juthatsz, angyalaid várnak, segíteni szeretnének. Amit másoknak adtál előző életeidben, most mind visszaáramoltatják, talán még meg sem kell fogalmaznod álmaidat, vágyaidat. Otthonod szépítése is porondon lehet, mely amúgy is fennkölt, elegáns, be is költöznek hozzád az angyalok, szeretet honol családodban.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Nem csak barátaid angyalok, de régóta együtt élt párod is az, akik összefogva megteremtenek mindent, amit számodra fontos. Nincs olyan vágyad, kívánságod, ami ne teljesülne. Persze, a háttérben angyalaid is ott vannak, vigyázva a zavartalanságról, az akadályok megszüntetéséről. Gondoskodással teli szereteted a konyhában is megmutatkozhat finomságok készítésében, de beszélni is jó veled – te is angyal vagy.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Engedd el félelmeidet, higgy magadban! Ha bezárkozol, vastag falat húzol magad köré, talán még angyalaid sem tudják hozni azokat a milliókat, melyek pedig várnak, melyért megdolgoztál! Munkád gyümölcse beérik, ahol a benned levő művészi- és szépérzék olyant képes teremteni, mely akár még gyógyító energiával is rendelkezhet. Vedd észre, itt van, nyisd ki az ajtót a sikernek, a pénznek!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Nem sok választja el a boszorkányokat az angyaloktól, s most egyértelműen kimondható - az utóbbiként mutatod meg magad. Ahol tudsz, ott segítesz. Rád is találnak a karitatív szervezetek, mely nem csak másoknak hoz jóérzést, boldogságot, de neked is. A titkokat azonban még mindig kerüld, legyenek bár titkos megbeszélések, szerelmi légyottok, melyek persze, hogy megkörnyékeznek, hisz nagyon szép vagy, mosolyod elbűvölő!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Teremts időt, lehetőséget az elcsendesedésre, menj el szenthelyedre, ahol minden problémádra választ találsz! Segítséget kapsz kilépni abból a csalódottságból, mely már egy ideje itt kering körülötted. Az angyalok készenlétben állnak, csak fogalmazd meg, mit szeretnél, otthonodba is beköltöznek, békét és szeretetet hozva. Alkoss - egyedi és szimbólumokkal teli dolgokat - csatornázva vagy a felsővilággal!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Beszélj minél többet - még jobb, ha nyilvánosság, sok ember előtt mondod el szeretettel és segítőkészséggel teli gondolataidat! Szavaidba most olyan mesevilágot tudsz beleszőni, mely másoknak is nyitja a szívét, csodaországban találják magukat – legyenek bár kicsik vagy nagyok. Türelmetlenséged veheti mindennek gátját, mely akár visszájára is fordíthatja az egészet, sportolj, hogy ez semmiképp ne zavarjon be!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Milliók érkezhetnek, adj nekik esélyt egy lottószelvény feladásával! Elég csak egy, hisz ha angyalaid küldeni akarják, azzal már nyert ügyük van. Munkád gyümölcseként is érkezhet a pénz, ahol főnököd angyallá változása biztosítja azt a hatalmas összeget, melyre talán még álmodban sem gondolni – de hát beleteszed tudásodon, ötleteiden kívül szívedet is, nem csoda, ha így áramlik vissza!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Egy nagy szerelem, baba érkezése, gyerekeidre való rácsodálkozás mennyországba röpít. Még az sincs kizárva, hogy a valóságban is egy nagy utazás részesévé válsz, mely persze, hogy messze, tenger túl, a paradicsomba visz. Nem kell mást tenned, csak angyalaiddal beszélned, megfogalmazni kívánságaidat, s hagyni, hogy érkezzenek. Gondoskodó szeretetedben mindenkinek jó fürdeni, közben te is angyallá válsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!