Heti horoszkóp: A Bak legyen egyedül, a Vízöntő ne ijedjen meg - 2019.09.16 - 09.22.

Olvasd el te is a heti horoszkópod: előrejelzésünk szeptember 16-től 22-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Ne csodálkozz, ha két ellentetetés erővel kell megbirkóznod! Az egyik félelmet gerjeszt, mely elveszi önbizalmadat, a másik tele van hittel, lendülettel. Ha érzelmi hullámzásaidból ki tudsz lépni, úgy meg tudod mutatatni vezetőképességed, rátermettséged, mely munkádban komoly, akár hosszútávra érkező sikereket hozhat. Családodra ne erőltesd rá gondoskodni vágyó, ellentmondást nem tűrő szereteted!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Ne most keresd a titkos tudást, melyet leginkább az ezotéria területéről vársz, könnyen lehet, hogy több félelmet hoz, mint segítséget – hiányzik az neked? Inkább használd bölcsességedet, jó kommunikációs képességedet, mely által ezer különleges emberrel találkozhatsz - főleg munkád során - miközben kedves és nagyon szép mosolyoddal leveszed a lábukról még az ellened drukkolókat is!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Fölösleges aggódnod barátaidért! Hidd, hogy megoldják a problémáikat, te csak legyél készenlétben, a háttérben, ha szükségük lenne rád! Annál inkább foglalkozz szerelmeddel - amúgy is szerelmes hangulatban vagy, ami meglátszik divatos öltözködéseden, nagyon kedves és szép mosolyodon, s meg persze flörtöléseiden! Gyerekeidtől sok szeretet kapsz, figyelj rájuk, engedd, hogy levegyenek a lábadról!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Érzékenységeddel könnyen átveheted főnököd, párod, a világ félelmeit - ne engedd be, húzd fel védelmi falad! Akkora azért ne legyen, hogy a benned levő gondoskodni vágyó szeretetet és hitet ne tudd másoknak átadni, melyre lehet, hogy nagy szükségük van munkatársaidnak, valakinek, aki te általad tud gyógyulni. Talán párodat sikerül a leghamarabb levenni a lábáról, ahol az érzékiségnek fontos szerep juthat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ne izgulj, ha tanulmányaidat, jogi ügyeidet, egy utazásodat támadás éri - ha nem pörögsz rajta, ahogy jön, úgy el is megy a sötét hullám! Bölcsességedre persze szükség van, melyet egy csendes helyen könnyen megtalálhatsz, csak adj neki lehetőséget! Ettől fogva minden megfordulhat, hátszeled akár még egy külföldi utazást is hozhat munkáddal kapcsolatban. A túlzásoktól próbálj minden területen tartózkodni!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Bölcsességeddel tudod kivédeni azokat a félelmeket, melyek leginkább szerelmed vagy gyerekeid felé irányulnak. Ha igazán figyelsz, megláthatod bennük azt a hitet, mely a te aggódásaidat is azonnal oszlatni tudja. Engedj meg magadnak egy kis kényeztetést, vedd meg azokat a divatos ruhákat, ékszereket, melyekre vágysz! Pláne, ha még keresésben vagy, hisz nyitott a szíved a szerelemre, ami mosolyodon messziről látszik.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Bármennyire is azt érzed, hogy muszáj elmondanod véleményed – főleg a családod és párod közötti afférban – ne tedd! Bízz benne, hogy meg tudják oldani, nagyon jó diplomáciai érzékedből talán már átvettek valamit! Nagyon vonzanak a titkos dolgok, úgyhogy ne csodálkozz, ha egy titkos szerelem megkörnyékez! Ennek nem biztos, hogy ellent tudsz állni, talán már előző életekből ismeritek egymást.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Könnyen lehet, hogy a bürokratikus akadályok nagyon felbosszantanak, nem hagyják - főleg munkádban - hogy úgy haladjanak a dolgok, úgy intézd az ügyeidet, ahogy szeretnéd. A hatóság embereivel azonban ne kezdj ki - meglehet, nem jókedvükben találod őket - ha bölcsen vársz, a rossz hullám talán magától elmegy! Mindenhol „győzelmet” aratsz, ha nem visznek el az érzelmi hullámzásaid.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Akár a te heted is lehet, ha vagy annyira tudatos, hogy se a félelmeket, se a hiúságot, se az önsajnálatot nem engeded közel magadhoz. Ha ez sikerül, a benned levő hit, gondoskodó szeretet visszatükröződik szerelmed, gyerekeid által, s ha még keresésben vagy, akár egy nagy szerelem is rád találhat. A konyhában való alkotás nagyon jót tesz, nagy boldogságot szerzel vele szeretteidnek – ott biztosan formában vagy!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Érzékeny, kiszámíthatatlan hangulatodat kordában tudod tartani rendszeres sporttal. Szervezd úgy, hogy közben megcsodálhassanak, ami lendületet ad, de legyenek benne olyan részek is, ahol egyedül vagy - s elbújva a világ szeme elöl, találkozni tudsz belső középpontoddal, ami minden problémádra orvosságot tud nyújtani! Könnyen találhatod magad egy nagy utazás résztvevőjeként, vagy egy izgalmas tanulmányban.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ne rohanj, főleg az utakon ne, a hatóság emberi meglehet, rád vadásznak! Az is igaz, hogy nagyon könnyen ki tudod magad magyarázni, hisz bölcsen, megértéssel teli mondod el gondolataidat, de inkább barátaid hallgassanak, akikkel nagyon inspiráljátok egymást! Legyél éber és figyelmes, még az utcán is találkozhatsz olyan különleges emberekkel, akikkel meglehet, még később lesz dolgod!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Nem kell megijedned, ha olyan kiadás érkezik, mely nincs betervezve, s azt sem tudod, honnan szerzel rá pénzt! Nem csak megy, de érkezik is. Ha minden igaz, bőségesen, leginkább munkád gyümölcseként, főnököd, üzlettársaid elismeréseként - meglepődve, bankszámládon találva. Ha elfogna az aggódás vagy a félelem, leginkább szerelmed, gyerekeid irányába, ne tedd azt hátukra, kapcsolódj angyalaidhoz, akiktől hitet kapsz!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!