Heti horoszkóp: Végletekben gondolkodik a Halak - 2019.09.02.- 09.08.

Olvasd el te is a heti horoszkópod: előrejelzésünk szeptember 2-től 8-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Nagyon érdekes emberekkel találkozhatsz, akiket bárhogy próbálsz is megérteni, mégsem megy, teljesen más hullámhosszon vannak, mint te! Lendületed, életigenlésed nem érti, mitől félnek, miért nézik negatívan a világot, hisz csak neki kell állni, s tenni a dolgokat. Ez a nagy tetterőd munkádban is hozza a sikereket, váratlan pozitív fordulatok teszik izgalmassá az egészet. Add tovább hitedet párodnak is, aki szintén kételkedhet magában!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Ha engedsz aggódásaidnak, bevonzod az akadályokat, főleg munkáddal kapcsolatban. Ha munkatársaid kockásak, túl szigorúak, nincs elég hitük magukban, a történésekben, te ne tapsolj velük össze, még akkor sem, ha nem minden tökéletes - kedves és biztató mosolyod el ne hagyd! Nem is igen tudod, hisz egy nagy szerelem vagy baba érkezése ott van a háttérben, melyek adják lendületedet, nyitottságodat, ötleteidet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ne hagyd, hogy szerelmed vagy gyerekeid félelmei, aggódásai oly mértékben hassanak rád, hogy elvegyék azt a csodálatos jókedvet, mellyel repülsz, teremtesz, ötletelsz! Ha kicsit el tudsz csendesedni, belső középpontodat megtalálni, ez szinte lehetetlen is - előző életek tapasztalásaihoz, tudásához most nagyon könnyen hozzáférsz, nem csoda, ha minden egyszerűen megy, nyílnak az ajtók, jönnek a lehetőségek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Ne engedd be a félelmeket, melyek minden energiádat képesek elvinni, tönkre is téve vele hetedet, napjaidat! Szerencsére nálad semmi sem tart örökké, ahogy érkezik a rossz hullám, mely önbizalmadat próbálja megtépázni, úgy megy is, egyik pillanatról a másikra képes vagy szárnyalni, repülni, feledve minden aggódást. Ha családod, szüleid nincsenek jó passzban, old fel bennük az aggódásokat figyelmeddel, szereteteddel!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Az utakon tarts be minden szabályt! Könnyen lehet, hogy a hatóság emberei rád vadásznak, s még akkor is fáj a büntetések befizetése, ha váratlanul sok pénz érkezik. Nem csoda, ha megállítanak, hisz lendületed hatalmas, tombol benned még a nyár, a teremtő energia. Nem is kerülhetsz olyan helyzetbe, amit ne oldanál meg ötleteiddel, zseniális meglátásaiddal, tudásoddal, bölcsességeddel. Igazi király vagy!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Még az sem tudja elvenni jókedvedet, ha meglátod, hogy a bankszámládon nincs annyi pénz, amennyit szeretnél. Ez máskor a biztonságérzetedet megtépázná, ám most azt is könnyen veszed, ha olyan számla érkezik a hatóságoktól, melyet muszáj kifizetned. Hited szárnyal, bízol magadban, a világban, mely látszik is minden mozdulatodon, szavadon. Talán nem is tudnak mások hova tenni, hisz most nem húzódsz a háttérbe félszegen.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Menj el Szenthelyedre, keress egy csendes zugot, ahol találkozhatsz önmagad legbelső lényével, középpontoddal, hogy szembe tudj, s merj nézni azokkal a félelmekkel, melyek elvennék a hited, önbizalmadat, s minden teremtő energiádat! Tele vagy ötletekkel, gondoskodni vágyó szeretettel - különleges álmaid, vágyaid megvalósításra várnak, ami csak rajtad, belső erődön múlik. Rengeteg segítség van a háttérben!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ne kutass titkok után, ne keress titkos információkat, még a hatóság embereibe is beleszaladhatsz, nem hiányzik, hogy a fejedre koppintsanak! Az ezotéria területeit is érinti ez, hisz ha félelmet keltenek benned az információk, többet ártanak, mint használnak. Az aggódások szigorúvá, keménnyé tehetik szavaid, pedig ha tudatos vagy, vezetőképességed, hited meg tud mutatkozni, öröm hallgatni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ne csodálkozz, ha összecsapnak a hullámok feletted, ha könnyeid fátylán át csak a problémákat látod, hagyod, hogy a köd rád ereszkedjen, s nem akarod észrevenni azt a sok jót, csodát, melyek körülötted vannak! Barátaidhoz, főleg a pénz miatt, ne legyél szigorú! Ne fogd magad vissza, ha valamire nagyon vágysz, vedd meg - teremtőerőddel, a munkádban érkező sikerekkel érkezik elég pénz, bőségesen!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Érzelmi hullámzásaid - melyeket leginkább főnöködtől vehetsz át – hisztissé tehetnek, hacsak nem vagy elég tudatos, s nem tapsolsz senkivel össze, aki negatív. Ne is, hisz tele vagy zseniális ötletekkel, lendülettel, teremtőerővel, vágyaid hozzák a lehetőségeket - hagyd őket kibontakozni! Figyelj szerelmedre, gyerekeidre, akik nagyon inspirálnak, akár váratlan fordulatokat is hozhatnak életedbe, pl. egy utazást, tanulás lehetőségét!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ha megérkezik a várt kölcsön, hagyatéki pénz, netán párodnak egy nagyobb összeg, s kibontakoztathatod magad otthonod szépítése, építése körül, nem fog hatni rád az a sötét energia, mely hited el akarja venni, aggódásokat hoz külfölddel, tanulmányaiddal vagy egy jogi ügyeddel kapcsolatban. Napsugár vagy, hagyd, hogy azok a különleges emberek körbevegyenek, akikkel úton útfélen találkozhatsz!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Még mindig egyik végletet követi a másik, a magasságokat a mélységek, olyan vagy, mint egy hullámzó víz, mely nem akar kisimulni, megnyugodni. Aggódásaid is korbácsolhatják tengeredet, melyet csendesíthetsz párod különleges jókedvével, lendületével, hitével. Olyan embereket is bevonzhatsz, akikkel nagyon fontos beszélgetések alakulnak ki, bölcsességük hat rád, egymást inspirálva a felhők fölé tudtok emelkedni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!