Heti horoszkóp: Félelmei akadályozzák a Bikát - 2019.07.15.- 07.21.

Olvasd el te is a heti horoszkópod: előrejelzésünk július 15-től 21-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Nyaralásodat megzavarhatja valami, amire nem tudsz felkészülni - még előző életekből itt maradt elszámolások is terhelhetik. Igaz, a mostani türelmetlenségeddel, akaratoddal jócskán teremthetsz akadályokat - hova rohansz? Otthonod szépítésesét tedd előtérbe, akár úgy, hogy te alkotsz valamit! Olyan csatornák nyílhatnak meg, melyek minden benned levő feszültséget oldani tudnak – kár lenne kihagyni!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Félelmeid, aggódásaid nem csak másoknak, de neked sem segítenek - próbáld meg őket elengedni azzal, hogy nem foglalkozol sem a múlttal, sem a jövővel, egyes egyedül a Jelennel! Ha szüleid vagy családod provokál, ne tapsolj velük össze! Nagyon szépen tudsz most fogalmazni, a fejük felett levő sötét felhőket is el tudod szavaiddal oszlatni. Szinte mesélsz, álomvilágba viszed hallgatóságod, rád is cuppannak gyerekeid!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ne csodálkozz, ha egy kényszeres szereplési vágyat fedezel fel magadban, azt látod, hogy provokálod az embereket, hogy figyeljenek rád, foglalkozzanak veled! Sajnos kritikus szavaid is helyt kapnak, mellyel nemhogy megnyugtatod a körülötted levőket, de akár harcot is provokálhatsz, nem férve a bőrödbe. Tereld mederbe energiáidat, sportolj, keress izgalmat hozó megéléseket - szükséged van a kihívásokra, s így nem mész fejjel a falnak!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Könnyen lehet, hogy egyedül érzed magad, amit talán nem is bánsz, hisz ezer gondolat foglalkoztat. Ezek között lehetnek munkáddal kapcsolatosak, de az egészséges életmód, táplálkozás is ott van a filozofikus, élet értelmének keresése mellett. Ha a divat most jobban érdekel, mint egyébként, ne csodálkozz, még se vegyél meg mindent, amiről úgy érzed, hogy jól áll, elengedhetetlen, sok butaság is a kosaradba kerülhet!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Egyszerre vagy érzelmes, szerelemre vágyó, ugyanakkor ijeszt a kötöttség, minden kapcsolat elöl menekülnél. Együttérzésed és szigorúságod egymás mellett állnak, ki mit hoz ki belőled, vagy épp milyen hangulatod van. Próbáld meg főnöködre nem ráborítani az asztalt! Legjobb, ha szabadságra mész, ahol a benned levő feszültségeket el tudod engedni – akár úgy, hogy nagyokat sportolsz, akár úgy, hogy végre megpihensz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ne csodálkozz, ha nehezedre esik a munka, s már nagyon vágysz szabadságon lenni, otthonodat rendezni, alakítani! Minden kötöttség most dupla teher, de már vágysz az újra, az izgalmakra - pedig te tudod a legalázatosabban tenni a dolgod, te szoktál a legkevésbé lázadni a munka ellen. Párod és barátaid sokat segítenek. Hívd őket - legalább egy kávéra találkozzatok - hacsak nem épp együtt nyaralsz velük, ahol ez megvan.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Teremts időt arra, hogy leülj, hogy írj, leginkább meséket, verseket, novellákat – csatornázva vagy a fentiekkel, szinte diktálják a mondatokat, szavakat! Persze, hogy rád cuppannak gyerekeid, akik amúgy is egy álomvilágban élnek, minden gondolatodat, szavadat értik, oszd meg velük! Munkatársaiddal azonban vigyázz, mert halandzsázós kedved őket megvezetheti, ne élj vele vissza, hogy mindent el tudsz hitetni most!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Kerüld el boltokat, szinte esélytelen, hogy jó vásárlásokat csinálj! Becsaphatnak, még arra is rábeszélnek, amit sosem vennél meg, vagy türelmetlenségedben hozod meg döntéseidet, olyanokat téve kosaradba, melyekre nincs is szükséged. Internetes áruházakat se keress fel, ahol még kevésbé lehet érezni a vásárlás súlyát! Gyerekeid, barátaid tanácsait kerüld el, s őket se lepd meg nagyon jónak vélt ajándékokkal!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ne csodálkozz, ha érzelmes hangulatod miatt többet sírsz, mint szeretnél! Engedd, hagy folyjon a könnyed, egyszer csak elfogy, bánatod eleresztve vele együtt! Még jobb, ha elé mész a dolgoknak, s egy jó csöpögős filmre ülsz be a moziba - egy érzelmes regény is kiválthatja mindezt, úgyis szeretsz olvasni! Gondoskodással teli szereteted ne erőltesd rá családodra, bár ha örülnek neki, hogy ágyba viszed nekik a reggelit, tedd!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Figyelj álmaidra, fontos információk érkezhetnek általuk! Érdemes amúgy is elcsendesedned, menj el szenthelyedre, ahol minden problémádra megoldást találhatsz, hisz belső hangodat ott nem nyomja el a világ zaja, a kint levő csillogás, villogás! Még mindig angyalaid diktálják szavaidat, úgyhogy beszélj, beszélj, varázsold el környezetedet, vidd a megfáradt embereket abba az álomvilágba, ahol meg tudnak nyugodni!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ne okozzon csalódást, ha nem teljesül minden álmod, vágyad, lehet, hogy még nincs itt az idejük, vagy olyant kérsz, ami lehetetlen – talán bajban is lennél, ha mindent megkapnál! Türelmetlenségedet, kritikus hangulatodat old fel mozgással, sporttal! Keresd a kihívásokat, az izgalmakat, azokat, melyek mederbe vannak terelve, s úgy nem fogsz fejjel menni a falnak a benned levő nagy robbanó energiával!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Munkád, céljaid előtérbe kerülhetnek, talán azért, mert már pattanásig feszült vagy főnököd miatt. Ha sehogy sem tudod elfogadni azt a helyzetet, amiben vagy, hozz döntést, fogalmazd meg, mit szeretnél, s hogy mit kell tenni azért, hogy azt elérd! A túlzásoktól próbálj tartózkodni, hisz egyik végletből a másikba eshetsz, amit egy kiadós sportolással is elérhetsz, hisz a benned levő feszültségek közben szélnek tudnak menni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!