Heti horoszkóp: Munkahelyi sikerek érik a Nyilast - 2019.07.08.- 07.14.

Olvasd el te is a heti horoszkópod: előrejelzésünk július 8-tól 14-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Örülj neki, ha a héten dolgozol, s nem most vagy szabadságon! Olyan sikerek érhetnek, melyeket kár lenne kihagyni, talán még a benned levő türelmetlenséget is meg tudják zabolázni. Előző életekbeli segítségek is itt vannak háttérben. Nagyon jó megérzéseidre – ha egy kicsit meg tudsz állni, el tudsz csendesedni - számíthatsz. Ha nyaralásod valami elbizonytalanítja, ne kapkodj, ne ijedj meg, hagyd elmenni a rossz hullámot!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Türelmetlenséged és szabadságvágyad ellenére egy nagy szerelem rád találhat, melynek képtelen vagy még akkor is ellenállni, ha érzed, hogy most semmilyen kötöttséget nem viselsz el. Ha már van kedvesed, ne élj vissza érzéseivel, aki minden butaságodat korrigálni tudja bölcsességével! Ugyanez vonatkozik gyerekeidre is, akik talán nem értik, mi történt veled, s kénytelenek most ők higgadttá, nyugodttá, megfontolttá válni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Foglalkozz családoddal, otthonoddal, ahol olyan nyugodt energiák vannak, amire épp szükséged van! Rohanásodat, türelmetlenségedet az ő bölcsességük, otthonodnak az átalakítása oldani tudja. Most ez az a pont, ahol megnyugvást találsz, egyetlen hely, ahová igazán tudsz koncentrálni, szíved, lelked beleadni. Az utakon továbbra is óvatosan, ne akarj autóversenyző lenni! Lassan jársz, tovább érsz – érvényes bölcsesség!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Beszélj, beszélj! Minél több emberhez jussanak el szavaid, melyekkel gyógyítani, nyugtatni, problémákat megoldani tudsz. Még jobb, ha leírod őket, később, mikor épp egy ellentétes hullámban vagy, neked is jó lesz olvasni! Fontos és előző életekből már ismert emberekkel találkozhatsz, akár csak az utcán, egy rendezvényen, akik nagy hatással lehetnek rád, talán még az életedet is megváltoztatják.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Jóérzéssel nyugtázhatod, hogy munkádban minden rendben, a gyümölcs beérik, a bevétel érkezik. Még ha nem is annyi, amennyiről álmodsz, de amire szükséged van, annyi biztos. Ne legyél elégedetlen, nem baj, ha időnként gyakorlod az egyszerűbb életformát! Előző életekből hozott elszámolások is itt vannak, a számlákat ki kell fizetni. Az is igaz, hogy amit adtál segítséget, az is érkezik, nem kevés, hisz jógásod - alaptermészeted.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Koncentrálj szerelmedre, gyerekeidre, akik érzelmeidre nagyon nagy hatással vannak most, csökkenni is tudnak a benned levő robbanó energiák. Hatalmas szabadságvágyaddal és türelmetlenségeddel egyébként talán még fejjel is rohannál a falnak, mit sem törődve a következményekkel. Ha még keresésben vagy, egy nagy szerelem érkezése segíthet, de egy baba érkezése is kizökkenthet zizegésedből, nyugtalanságodból.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Csendesedj el! Nagyon sok fontos információra találhatsz, ha nem szaladsz, nem futsz, nem akarod mindenáron a világot megváltani nagy lendületeddel, szabadságvágyaddal, akaratoddal! Menj el szenthelyedre, érezz rá belső hangodra! Álmaidra is érdemes figyelned, ott is érkezhetnek támogató ötletek, gondolatok. Barátaidat ne provokáld, ha feszültséget érzel irányukba, inkább most kerüld el őket!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Vágyaid, álmaid valóra válásán ne csodálkozz - megbízhatóságod, tudásod és kitartásod teremti őket – megérdemled! Barátaiddal legyél sokat, akik nem csak értenek, de nagyon inspirálnak is, szívüket odaadják neked, ami persze oda- vissza igaz. Meglehet, mégis hoz az élet olyan helyzeteket, melyek miatt próbára van téve kapcsolatotok - a háttérben akár régóta együtt élt társad is állhat, aki figyelemre vágyik – hát figyelj rá is!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Fontos üzleteket köthetsz, munkádban érkeznek a sikerek. Ezekre akár hosszútávon is számíthatsz, ami nem csoda, hisz sok munkád, nagy lelkesedésed benne van, még ha az utóbbi időben el is bizonytalanodtál magadban. Főnököd, üzlettársaid elismerése nem csak szóban, de pénzben is megmutatkozhat, még ha nem is olyan nagymértékben, ahogy te szeretnéd, de ne elégedetlenkedj – sok kicsi sokra megy!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

A legjobb helyen vagy, ha épp nyaralsz valahol, egy tengerparton élvezed annak minden csodáját, hallgatod zúgását – pároddal, barátaiddal. Pihenj meg, szükséged van az elcsendesedésre, a bevételnek és kiadásnak lélek szinten is egyensúlyban kell lenni! Ha szerelmed vagy gyerekeid próbára teszik az idegedet, ne hagyd! Középpontodat, s a határokat megtalálva - főleg a pénzügyi dolgokban - minden a helyére kerül.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Nagyon fontos gondolatok, érzések, álmok érkezhetnek, ne hagyd, hogy ezek elmenjenek melletted, csak azért, mert nem férsz a bőrödbe, türelmetlenül futsz valahova! Ne erőből akard dolgaidat megoldani, de tudd, mit szeretnél, s hagyd, hogy úgy legyen! Ehhez persze a benned levő hatalmas akaratot, nyugtalanságot mederbe kell tudnod terelni, melyhez egyik út a rendszeres sportoláson keresztül vezet – hát vedd fel sportcipődet!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Minden álmod, vágyad teljesülhet – talán egy tengerparton vagy barátaiddal, pároddal, s egész különleges dolgokat élsz meg abban a csendben, mely beszédesebb bárminél. Ha mindennek az ideje még nincs itt, akkor tervezd meg utazásod, tudd, mit szeretnél, beszéld meg szeretteiddel, minden segítséget megkapsz ahhoz, hogy vágyaid valóra váljanak! Egy szerelem is itt lehet, bearanyozva napjaidat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!