Heti horoszkóp: Gyógyító erejű a Bika - 2019.06.17.- 06.23.

Olvasd el te is a heti horoszkópod: előrejelzésünk június 17-től 23-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Ne hagyd, hogy a Telihold energiái a félelmeidet duplázza meg - csendesedj el, kapcsolódj angyalaidhoz, akik az együttérzés szeretetét hozzák! Teremtésed így áldást hoz a szigorúság és keménység helyett. Mindez munkádban is megmutatkozik, ahová művészi képességeidet, karitatív szellemiségedet be tudod vinni. Gurul a szekér - ki tudja miért – bár ha mélyen belegondolsz, pont azért, mert te is adsz másoknak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Csodálatosan szépen fejezed ki magad, szinte gyógyítasz meséiddel. Könnyen lehet, hogy mindezt a hétfői Telihold energiáinak köszönheted. Körbevesznek gyerekeid, de barátaid is élvezettel hallgatják mondataidat. Leírnod is érdemes lenne őket, angyalaid diktálják szavaidat. Ha vágyaidban túlzásokba esnél, ne csodálkozz! Próbálj mértéket tartani, ami a pénztárcádra is kihat, nem kell lenulláznod magad!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Munkádra figyelve sok csodálatos visszajelzés érkezhet, elismerve odaadásodat, lelkiismeretességedet, s nem utolsósorban másoknak nyújtott segítségeidet. Nincs olyan, amit ne érnél el, de hát angyalaid is mindent megtesznek, hogy álmaid teljesüljenek. Így nem is tudsz beleragadni abba az érzelmi hullámzásba, melyet a hétfőn itt levő Telihold ereje nagyíthat hatalmasra, mely párod ellen irányul, minden tisztánlátást nélkülözve.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Egyik véglet hozza a másikat, talán már te sem tudod, hogy mit szeretnél. A hétfői Telihold nagy hatással van rád, felerősítheti a benned levő csalódást, önsajnálatot, a „köd” rád ereszkedhet, ezzel ki is nyitva minden ajtót a bacilusok, vírusok előtt. Ha nem akarsz ágyban betegeskedni, láss tisztán, vállalj felelősséget dolgaidért! Egy jó csöpögős film segíthet elsírni könnyeidet, s már léphetsz is ki a napsütésbe.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ne terheld aggódásaiddal szerelmedet, gyerekeidet, melyet még a hétfői Telihold is felerősíthet! Figyelj befelé, hisz ezer csodálatos megérzés próbál vezetni utadon, amit csak akkor hallasz, érzel meg, ha csend van körülötted, el tudsz vonulni valamennyi időre magányodba. Ezek az információk pénzügyeidet, tanulmányaidat, külfölddel való kapcsolataidat, jogi ügyeidet is érinthetik, fogalmazd meg kérdéseidet!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Álmaid, vágyaid egyszer csak előtted vannak, melyeket angyalaid hoznak, meglehet barátaid, párod segítségével. A hétfői Telihold ereje is hozzáadódik ahhoz a csodához, mely most körülvesz - amit másoknak adsz mindig ösztönös, alázattal teli segítségként, együttérzésként, most mind visszakapod. Otthonodban azonban a vizesblokkot ellenőrizd, nem hiányzik, hogy hazaérve uszodában találd magad!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Fogalmazd meg hova szeretnél utazni! Az sem baj, ha nagyon messze, tengeren, óceánon túl - kérd a hétfői Telihold segítségét, angyalaid készenlétben állnak megteremteni minden kívánságod! Munkádban, céljaidban is segítenek, talán nem is érted, hogyan nincsenek most előtted akadályok. Jelenlétüket más hamarabb észreveszi, ha figyeli mondataidat, szavaidat – csodálatosan szépen beszélsz, szinte gyógyítasz vele.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

A pénzügyi vonallal való kapcsolódásod minden irányból próbáld a legminimálisabbra szorítani, ne most fektess be, ne most vásárolj nagyobb dolgokat! Nem látsz tisztán, főleg ezen a területen, rossz döntéseket hozhatsz. Annál inkább tedd az első helyre minden utazással, külfölddel, tanulmányaiddal, jogi ügyeiddel való dolgot, ha kéred, még a hétfői Telihold is hozzájárul ezen területek felíveléséhez.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Egy kölcsön, hagyatéki pénz megérkezése ki tud húzni abból a ködös állapotból, mely már egy ideje próbál rád telepedni csalódás, önsajnálat formájában. Otthonoddal való foglalkozás, az oda befektetett nagyobb összeg lendületet ad, amit a hétfőn itt levő Telihold energiája is segít, felturbóz. Igaz, álmaid is megduplázódhatnak - ne engedd, hogy túl magasra emeljenek, ahonnan a zuhanás fájdalmas – a mérték szó legyen szemed előtt!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Minden titkos dolgot kerülj, semmilyen titkos irat után ne kutass! Nehéz, rossz érzést hozó ködös gondolatokat hozhatnak - még az ezotéria tanításaival is csínján bánj, nem hiányzik, hogy elszállj a valóságból! Pároddal viszont annál többet beszélgess, hisz olyan dolgokat is helyre tudtok tenni, melyeket igyekeztek kerülni - angyalaitok segítségetekre vannak, a hétfői Telihold hatása pozitívan hat rátok!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A boltok elkerülése kötelező, főleg hét elején, ahol a hétfői Telihold hatására még inkább felerősödhetnek vágyaid, álmaid, s minden józanságtól mentesen arra is rábeszélnek, melyekhez az égvilágon semmi közöd. Munkádba vidd be művészi érzéked, mely sosem szokványos, épp ezért nagyon izgalmas is, s ha érkezik a hullám, hogy minden karitatív szervezetben részt szeretnél venni, hát hagyd, ott nem fogsz hibázni!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Védd ki főnököd érzelmi hullámzásait! Meglehet, rá valóban nagy hatással van a hétfői Telihold, akár hisztissé is válhat, de te ne tapsolj vele össze! Szerelmed, gyerekeid is képesek úgy provokálni, hogy nehéz nekik ellenállni - fogd magad vissza! Nem kell hozzá sok, csak egy kis józanság, tisztánlátás, amihez angyalaid hozzásegítenek, kézen fogva mennek veled. Ha figyelsz rájuk, te is angyallá válsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!