Heti horoszkóp: Elemében van az Ikrek - 2019.06.03.-06.09.

Szerepeljen bátran a Nyilas. Olvasd el te is a heti horoszkópod: előrejelzésünk június 3-tól 9-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Családodat, szüleidet leveszed a lábukról kedvességeddel, szereteteddel, s talán azokkal a nagy álmokkal, melyeket megosztasz velük. Nem csak őket sikerül elszédítened, de mindenkit, az Újhold energiája érzelmessé, fennköltté, szeretettel telivé teszi minden szavad. A szerelem sem tud elkerülni, ha vágysz rá - amire nem is kevés pénzt áldozol, legyenek azok bár divatos ruhák, ékszerek vagy élmények, programok.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Jól esik a pénz érkezése, kevésbé a váratlan, kiszámíthatatlan kiadások. Szükséged van tudásodra, hitedre, külfölddel való kapcsolataidra, ha meg akarod valósitani azokat a különleges álmokat, melyek nem hagynak békén, izgatnak, lendülettel és hatalmas szabadságvágyérzéssel töltenek el. Magnetikus kisugárzásod mindenkire hatással van, ami nem csoda, hisz ha lehet, most még szebb mosolyod, mint valaha.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Elemedben vagy, melyet színesit, érzelmekben gazdag ragyogásod is. Vezetőképességed kibontakozhat, melyet az Újhold is segít, nem csak látsz, tudsz, de érzel, együtt is érzel. Természetesen most is „lelőhetetlen” vagy, a szópárbajokra mindig nyitott, rá is találsz azokra az emberekre, akikkel nagyon jól tudsz beszélgetni. Gondoskodó szereteted kiemelkedik a héten, a konyhában is remekműveket alkotva.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Figyelj álmaidra, könnyen lehet, hogy a lottó ötös számait mutatják meg! Nagyon jó megérzéseid minden területen segítenek, talán előző életekből érkező, másoknak akkor adott pozitív áramlatok érkeznek vissza. Találj rá mindenképp arra a csendre, melyre mélyen mindig is van igényed - jól esik az egyedüllét annak ellenére, hogy ragyogsz most, amit az Újhold energiájának is köszönhetsz, amivel kezdődik a hét.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Barátaid fontos szerephez juthatnak a héten, talán köztük tudsz a legjobban, a legönfeledtebben ragyogni. Érzelmes, nosztalgikus hangulatod húzódik meg ennek hátterében, s talán az előző életekből érkező nagyon fontos információk, melyek szíved megnyílását hozzák. Az Újhold energiája nagy hatással van rád, ami vágyaidban is segít rendet tenni, ráérezhetsz arra a sorrendiségre, mely eddig káoszként volt jelen.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Munkád, céljaid jelentős szerephez jutnak, oda is teszed magad, aminek látható eredménye van. Az Újhold energiája mindehhez segítséget ad, hozza azokat a lehetőségeket, melyek már megfogalmazódtak a fejedben. Igaz, nem csak itt, hisz rendszereteted mindenhova kiterjed - ilyenkor minden takarítás könnyebben megy, még a mosószerekből is kevesebbet kell használni. Elemedben vagy, jól is érzed magad.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Álmaid, vágyaid talán külföldre, egy utazáshoz vezetnek, nem véletlenül. Az Újhold energiája, mellyel kezdődik a hét, láthatatlanul súg, vezet. Ezt még barátaid váratlan bejelentkezése is támogathatja, akik forszírozzák a döntéshozatalt, merre nyaraljatok. Ha vársz kölcsönre, hagyatéki pénzre, megérkezhet - melynek már megvan a helye. Otthonod, családod pénznyelő, ahova szívesen teszed bele te is szívedet, lelkedet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ne csodálkozz, ha nem hagynak békén hódolóid, ha az utca emberét is megbabonázod, utánad néz, még ha azonos nemű is veled! Csodálatosan szép vagy! Komolyságod, csendességed nagyon vonzó, magnetikus kisugárzásodra mosolyod már csak hab a tortán. Sok szereplésre számíthatsz, akár nagyobb tömegek előtt is. Ha nem látszik rajtad, akkor is legbelül élvezed ezeket a szituációkat, melyet az Újhold még meg is erősít.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Minden szereplésre mondj igent! Lehetőséget kapsz általuk, hogy kigyere abból az apatikus hangulatból, mely körülötted van, melybe nagyon könnyen bele lehet ragadni. Az Újhold csodálatos tisztítóenergiáját használd fel egy csalódásod, az önsajnálatod elengedésére! Önts tisztavizet a pohárba, vállalj felelősséget életedért - amit teremtettél azzal kell gazdálkodnod - ha nem jó, itt az ideje teremteni egy másikat!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Elsősorban munkádban érkezik meg az Újhold tisztítóerejének a hatása - ha változásra van szükség, gondold végig, s bátran vágj bele! Kedves mosolyod, szépséged, nagyon jó diplomáciai érzéked segítségedre vannak. A háttérben itt levő hatalmas érzések is, ami lehet akár egy nagy szerelem, avagy egy baba érkezése. Minél többet beszélj, szavaidban egy mesevilág bújik meg, melyet gyerekeid, s mások is ámulattal hallgathatnak!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ha akarod, ha nem, itt a szerelem - talán titokban, legbelül, kimondatlanul te is vágysz rá, nem véletlenül érkezik. Az Újhold ereje minderre rásegít, pláne, ha még meg is fogalmazod, mit szeretnél. Jöhetnek a nagy érzések - gyerekeiddel kapcsolatban is, akikkel érdemes sokat beszélgetned - mondataidnak nem csak mélysége, de meleg szeretete van, oldva minden feszültséget, melyet „sikerült” eddig összeszednetek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Családodnak, otthonodnak fontos szerep jut - érdemes minden olyan dologtól megszabadulni, melyre már nincs szükséged! Az Újhold ereje ehhez nagy segítségedre van, csak fogalmazd meg, mit szeretnél! Gyönyörű mosolyod, kedvességed, szépséged mindenhol nyitja az ajtókat, s ha vágysz a szerelemre, még egy nagyon fontos kapcsolatot is bevonzhatsz, ahol meg tudod mutatni ragyogásod, lubickolsz benne, mint hal a vízben.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!