Heti horoszkóp: Nincs egy hullámhosszon szüleivel a Halak - 2019.05.27.-06.02.

Ne szóljon bele más vitájába a Nyilas. Olvasd el te is a heti horoszkópod: előrejelzésünk május 27-től június 2-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Jegyezd fel álmaidat, beszédesebbek, mint gondolnád! Előző életekből érkező információkkal vannak tele, még kérdezned is érdemes, választ kapsz problémáidra! Gondoskodó szeretetedből bőven jut családodnak, szüleidnek, akár meg is lepheted őket konyhai tudományoddal, az sem baj, ha mindennek még csak az elején tartasz! Testvéreidet, szomszédjaidat is kínáld meg finomságaiddal, oldva a köztetek levő feszültségeket!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Kerüld el a pénzügyi dolgok miatti vitákat, melyek főleg barátaiddal, családod tagjaival éleződhetnek ki, okozhatnak feszültséget! A pénz anyag, mely pótolható, a lélek magasabb szinten van, nem érdemes feláldozni egy barátságot azért, ami talán nem is valós, csak egy félreértés! Emelkedj a felhők fölé, magasabbról másként látsz mindent, s ezzel más problémákat is meg tudsz oldani, ne ragadj bele az anyagba!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Kerüld el a főnököddel való személyes találkozást, ha szeretnél kapni jutalmat, fizetésemelést! Találkozásotok meglehet olyan feszültséget gerjeszt, mely kihozza belőled „asztalborogatós” éned, de legalábbis komoly vitába keveredhetsz vele, ahol te húzod a rövidebbet. Érzelmi hullámzásaidtól te sem vagy mentes, melyet talán hiúságod is gerjeszt - sportold ki magadból a feszültségeket, melyekkel magadat is terheled!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Jól esik egyedül lenned, de most inkább kerüld a magaddal való túl sok találkozást! Rossz érzések, félelmek keríthetnek hatalmukba, melyek meglehet, kibírhatatlanná tesznek még magad számára is. Inkább koncentrálj munkádra, ahol sikerek várnak, legyél barátaiddal, akik mindig meglepnek valamivel! Egy utazás vagy annak tervezése jó hatással van rád, de egy jó könyv olvasása is ugyanilyen intenzíven hat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ne aggódj barátaidért, gyerekeidért, hagyd őket szabadon, higgy bennük! Még véletlenül se terheld őket rossz érzéseiddel, melyek akár kritikákba is átcsaphatnak, csupán az „ő érdekükben, javukat akarva”! Hited megoldást hoz - hogy rátalálj, érdemes elmenned szenthelyedre! Az is jó, ha találsz egy csendes helyet, ahol hátad mögött tudod hagyni a nyüzsgő világot, s végre tudsz belső középpontoddal találkozni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ha bárhol szerepelned kell, ne várj főnöködtől pozitív visszajelzést, ő most más szemüvegen keresztül nézi a világot, s téged is! Magaddal szemben azonban lehetsz, s legyél is kritikus, figyeld, hogy az érzelmi hullámzásaid ne vigyék el beszédedet! Hiúságodnak se engedj, mely láthatatlanul a feszültségek irányába terelhet! Nagyon sok kedves emberrel találkozhatsz, akik közül talán valaki egy idő után még barátod is lehet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Jól esik dolgozni, aminek oka talán maga főnököd. Szinte elképzelhetetlen, de valóban úgy viselkedik, mintha angyallá vált volna. Támogatást, biztatást ad, s ha szükség van rá, komoly segítséget is. Ez kihat kollegáiddal való kapcsolatodra, akikkel próbálj meg nem vitákba keveredni! Még mielőtt határozottan kiállnál egy elgondolásod mellett, nézz utána, hogy tudásodat nem haladta –e meg az idő, meglehet jobb szerénynek lenned!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Engedd be a szerelmet, ha már kopogtat az ajtón, ne legyél kockás, szigorú! Valójában arra vágysz, szíved nyitnád, aggódásaiddal ne zárd el! Szeress, ha van már szerelmed, akit meglehet, egyfolytában zaklatsz félelmeid miatt - bízz benne, kár tönkretenni kapcsolatotokat fölöslegesen! Mindez gyerekeidre is vonatkozik, akik egy idő után fellázadnak, visszaszólnak, de már ölelnek is, hisz ők angyalok!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ne szólj bele szüleid és párod vitájába, higgy benne, hogy megoldják - az sem baj, ha mindkét oldal csiszolódik! Ha megérkezik a várt kölcsön, hagyatéki pénz, indulhat is otthonod újjáépítése, újjávarázsolása, amit párodnak utalt nagyobb összegből is megtehetsz, hisz közös a célotok, teljes az egyetértés. A vizesblokkra most jobban figyelj, mint máskor, nem hiányzik, hogy árvizet találj otthon érkezésedkor!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Ne provokáld munkatársaidat, de azt se hagyd, hogy ők húzzanak be olyan értelmetlen vitákba, melyek nem méltóak hozzád! Pároddal azonban minden dolgot meg tudsz most beszélni, talán azokat a régen eltemetett problémákat is, melyek megoldásához akkor éretlenek voltatok. Szüleiddel is érdemes előhozakodni azokkal a dolgokkal, amik eddig szőnyeg alá voltak söpörve, meglepően pozitívan állnak mindenhez.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Jól esik vásárolni, hisz érzed a benne levő erőt, s boldogságot ad, hogy nagyon könnyen rátalálsz azokra a dolgokra, melyek foglalkoztatnak. Egyik ilyen, az egészséges élettel, táplálkozással való dolgok, melyek lehetnek sporteszközök is, hisz a megelőzés a legfontosabb. Érzelmes hangulatodnak családod örül, ami azt is jelenti, hogy a konyhában jeleskedsz, s ha te csinálsz valamit, az biztosan különleges lesz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Kerüld el szüleidet, meglehet, velük csak vitákba keveredsz, egyáltalán nem vagytok egy hullámhosszon! Annál többet legyél szerelmeddel, gyerekeiddel, akikkel egymást inspiráljátok! Igaz, ez nem vonatkozik régóta együtt élt párodra, aki épp oly kritikus tud lenni most, mint te, egymást gerjesztve. Munkádban egyensúlyozz - egyik véglet hozza a másikat - ne legyen se túl sok, se túl kevés, tartsd a közepet!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!