Heti horoszkóp: Kizökkenhet a Skorpió - 2019.05.06.-05.12.

Hallgasson megérzéseire a Mérleg. Olvasd el te is a heti horoszkópod: előrejelzésünk május 6-tól 12-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Munkád gyümölcse beérik, váratlan pénz érkezhet. Szükség is van rá, hisz tele vagy ötletekkel, vágyakkal, amikért érdemes dolgoznod, munkádba szívedet beletenni. Nagyon szép vagy! Készülj a hétvégén itt levő tízmilliószoros napra, mely épp egybeesik a Teliholddal – csak kérned kell, s minden teljesül! Félelmeid még mindig próbálnak kóstolgatni, elvenni hited, önbizalmad – ne hagyd magad, te egy Kos vagy!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Ne csodálkozz, ha egy váratlan szerelem rád talál, bár könnyen lehet, hogy ahogy jön, úgy megy is! Engedd magad kizökkenteni abból a világból, melybe könnyen bele lehet ragadni, ahol a félelmek és az akarati erők uralkodnak, elvéve minden energiádat, örömödet. Egy utazás sokat segíthet, hát kérd! - hétvégén tízmilliószoros nap van, ráadásul Teliholddal! Tudd, mit szeretnél, s „Legyen úgy, ahogy lenni kell!”

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Csapj egy nagy felfordulást, rendezd úgy át otthonod, hogy senki ne találjon rá szobájára! Nem kell szeretteid haragjától félned, hisz oly jól sikerül kibontakoztatni szépérzéked, ízlésed - ráadásul még különleges tárgyakra is találhatsz - hogy még elismerést is kaphatsz családodtól! Vágyaid is teljesülnek, ha megfogalmazod őket – hétvégén tízmilliószoros nap vagy Teliholddal együtt – addig találd ki!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Nem férsz a bőrödbe, menned, csacsognod, kapcsolódnod kell. Ne bosszankodj, ha egy csomó ügy intézése is rád marad, élvezni fogod! Mindenhol nyílnak az ajtók, melyet érzelmekben gazdag különlegességednek köszönhetsz. Olyan belső sugárzásod van, mely mindenkire hat, akár kimondják, akár nem. Fogalmazd meg vágyaidat, álmaidat, hagy hozza a hétvégi tízmilliószoros nap és a hozzád tartozó Telihold!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Csendes vagy, mégis ragyogsz. Sugárzol, igazi jó király vagy, aki érti és érzi a világot, utat mutat, vezet, s közben szolgálja követőit. Mindez munkádban sikert hozva megmutatkozik, nagyobb összeg is érkezhet bankszámládra. Nagyon erősen hatsz a körülötted levőkre, szavaidnak súlya és fontossága van. Fogalmazd meg vágyaidat, hisz hétvégén tízmilliószoros nap van együtt a Teliholddal – teremts!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Gondoskodó szeretetedben, aki csak teheti, fürdik, amit te is élvezel, hisz arra születtél, hogy másoknak adj, másokat segíts. Minden ilyen irányú késztetés most kibontakozik, talán még kritikus szemüveged is elfelejted feltenni, mely angyallá varázsol. Hétvégén tízmilliószoros nap van, ráadásul a Teliholddal együtt, nincs olyan vágyad, mely meg ne érkezne, csak bátran fogalmazd meg, merj magadnak is kérni!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Hallgass nagyon jó megérzéseidre, melyek villanásszerűen jönnek! Álmaidat érdemes felírnod, fontos információkra találhatsz bennük! Még jobb, ha este felteszed kérdéseidet, s kéred angyalaid közreműködését. Talán a félelmekből is sikerül így faragnod, melyek alaposan megtépázták az utóbbi időben önbizalmadat – fogalmazz meg minden vágyad, s hagyd, hogy a hétvégén itt levő tízmilliószoros nap és a Telihold hozza neked!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Váratlan fordulatok zökkentenek ki abból a színdarabból, melyet épp próbálsz eljátszani. Miért is? Miért akarsz megfelelni bárkinek? Az emberekkel, pároddal igyekezz kerülni az ütközéseket, de e mögött bölcsesség és ne elfojtás, látszat mosoly legyen! Nagyon nagy hatással vagy környezetedre, mely születési adottságod - ez felelősséggel is jár! Álmodd meg, mit szeretnél, s hagyd, hogy a hétvégi tízmilliószoros nap és a Telihold hozza!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A munkádban érkező sikerek talán oldani tudják szerelmeddel, gyerekeiddel való konfliktusaidat, sőt, még az is lehet, hogy egy teljesen más vágányra tudod tenni velük a kapcsolatodat, s minden felhő elszáll az égről. A pénzügyi dolgok is rendeződhetnek, de ha még van kívánságod, fogalmazd meg, s higgy a hétvégén itt levő tízmilliószoros nap és a Telihold erejében! Ha kételkedsz benne, menj el még szenthelyedre is!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Hogy egy szerelem vagy gyerekeid felé érzett boldogság hozza – e azt a kedves mosolyt, mellyel leveszel mindenkit a lábáról, s teremted munkádban, céljaidban a sikereket – ki tudja! Családoddal, szüleiddel való kapcsolatod nem ilyen egyszerű. Próbáld a velük való összetűzést elkerülni, még akkor is, ha provokálnak, nem találják a határaikat! Hétvégén minden vágyad megérkezhet, kérd a tízmilliószoros napot és a Teliholdat!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Megérkezhet a várt kölcsön, hagyatéki pénz, netán párodnak egy olyan váratlan összeg, melyet együtt költötök el, tudjátok a helyét. Talán otthonotok szépül általa, de az is lehet, hogy az egészséges életmód izgat benneteket, melyre nem sajnáltok áldozni. Jól teszitek, hisz nagyon jó megérzéssel találtok rá az épp nektek szükséges dolgokra. Ha van még plusz kívánságod, kérd a hétvégi tízmilliószoros napot és a Telihold erejét!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Ne lepődj meg, ha váratlanul a kör közepén találod magad, mely lehet akár az utcán is, de még a média is adhat hátteret ennek! Szenzációsan szerepelsz, akárhol is vagy, zseniálisan megfogalmazott mondataid nagy hatással vannak közönségedre, de még magadra is. Vágyaidat, álmaidat fogalmazd meg, s kérd a hétvégi tízmilliószoros nap és a Telihold erejét! Ha lehet, ne pénzt kérj, ott lehetnek elakadások!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!