Heti horoszkóp: Visszavágyik munkahelyére a Halak - 2019.04.22.-04.28.

Gondoskodó a Nyilas. Olvasd el te is a heti horoszkópod: előrejelzésünk április 22-től 28-ig tart.

III.21. - IV.20.

Kos

Ha kizökkentél a valóságból az ünnepek miatt, kezdj el felocsúdni, rázódj vissza a hétköznapokba! Egy utazás megélése, tapasztalata nagy hatással van hetedre. Közelebb kerülhetsz másokhoz, de családodhoz is, akikkel fontos beszélgetések teszik gazdaggá és színessé napjaitokat. Bármilyen tanfolyamhoz kedved kerekedik, fizesd be, ráérzel, mire van szükséged! Tanulmányaid is kérhetnek pénzt, amire szintén ne sajnáld!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Ötleteid megvalósításához előző életekből is kapsz segítséget, csak csendesedj el, hallgass befelé, angyalaid szinte diktálják a megoldásokat! Más úton is eljuthatsz a pénzhez, mely lehet akár titkos tanítások tudása, avagy nem publikus hírek megtalálása is. Álmaidra, egy –egy elejtett szóra, mondatra - amit mások, talán idegenek mondanak, meglehet nem is témába vágóan, csak úgy, véletlenül - érdemes figyelned!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Csodaszép vagy! Nem is hervadsz el/ avagy körbevesz a hölgykoszorú, amire fennen vigyázol. Jól, nagy lendülettel kezdődik a heted, mégis vigyázz, ne ess az illúziók világába, próbálj itt maradni a Földön! Ha elkapna az önsajnálat, józanítsd ki magad gyorsan azzal, hogy felelősséget vállalsz - az életedben semmi nem történhet a te döntésed nélkül! Megrázva magad már tudsz is lépni, s azt teremtesz, amire valóban vágysz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22.

Rák

Talán az ünnepek alatti feltöltődés adja azt a nagy lendületet, mely miatt meg sem lehet állítani, gyors vagy, mint a villám, cserfes, ezer mondanivalóval s mindehhez még csodálatosan szép is, akinek a mosolya mellett nem lehet elmenni, annyira sugárzik. Talán egy szerelem vagy gyerekeidbe való belefeledkezés hozza a belőled sugárzó csodát, akiket el is kényeztetsz szíveddel, lelkeddel. Boldogságodat munkádba is beleteszed.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Itt a szerelem, melyet lehet, hogy az ünnepek hoznak, hát ragyogj, melegíts! Egy utazás is lehet a háttérben, mely, ha minden igaz, messze, tengerentúl van, ahol közelebb kerülhetsz családodhoz, szüleidhez, gyerekeidhez. Szabadságvágyad hatalmas, nyitott vagy minden újra, mely munkádban is megmutatkozik. Engedd el fantáziádat, megvalósításukhoz nagyon sok segítséget kapsz akár idegen emberektől is!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ki vagy cserélve az ünnepek által, mosolyod elbűvölő. Tán egy szerelem mindennek az oka, az érint meg ennyire? Te, aki nem igen adsz a divatra, mindig járod a saját utad, most nyitottá válsz erre is? - persze, mindent – ruháidat, ékszereidet - gondosan összeválogatva saját szád íze szerint. Mégis ez most más, ahogy mosolyodnak is különleges sugárzása van – csak nem flörtölni hívod a másik nemet, túllépve önmagadon?

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A nagyon sok emberrel való találkozás, az ünnep hangulata meghatározza hetedet, nem is hervadsz el, avagy a körülötted levő hölgyek illatoznak, hirdetik a tavaszt általad is. Élmény téged hallgatni, veled beszélgetni. Kifogyhatatlan vagy a szóból, mely érzelmekkel van átitatódva – nem is félsz a kör középpontjában, szemek kereszttüzében lenni. Bárhol kell szerepelned, siker koronázza mondataidat, elbűvölöd hallgatóságod.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ne csodálkozz, ha az ünnepek után jól esik a munka, már csak azért is, mert annak gyümölcse beérik, nem is kevés pénz formájában foghatóvá válik. Kollegáiddal, a munkádhoz kapcsolódokkal családi hangulat alakul ki, melyhez a te jókedved és odafigyelésed is hozzájárul. Még akkor is, ha nem vagy cserfes, megfontoltan, nem túl sokat beszélsz – hallgatásod sokszor beszédesebb, mint mások hosszú monológja.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Nem kerülheted el a szerelmet, ha keresésben vagy. Ezt az ünnepek is kellően megalapozták, összehozva valakivel, aki nem hagyja, hogy elhervadj/ avagy te vigyázol rá, s általad illatozik. Gondoskodó szereteted bőségesen jut gyerekeidnek, akik talán titkos dolgaikról is beszélnek most neked - értő figyelmed megnyitja szívüket, szereteteddel le tudod bontani azokat a falakat, melyeket védelemként építettek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Ne csodálkozz, ha jól esik a hetet pihenéssel kezdeni, otthon, családod, barátaid körében lenni! Beszélgetések közben akár titkokra is fény derülhet, mely sok mindent segít a helyére tenni, rendezve dolgaidat - értelmet kapnak a múlt kérdőjelei, történései. Minél többet beszélj, hisz mondataiddal szinte mesélsz! Talán nem is te fogalmazod őket, hanem angyalaid diktálják, még ha nem is hiszel bennük.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A barátaiddal induló hét hatása egész végig kitart, jókedved határtalan, ami leginkább abban mutatkozik meg, hogy láttatni akarod magad. Hitednél talán csak álmaid hatalmasabbak, melyekért pontosan tudod, mit kell tenni - nem is vagy rest, indítod a teremtést. Családoddal való beszélgetések fontosak, olyan dolgokat is megérthettek, melyeket eddig homály fedett, talán mert nem figyeltetek eléggé egymásra.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Meglehet, már jól esik a munka. Oda lehet szökni családod elöl, ahol a feszültségek megjelenhetnek az ünnepek alatt. Nem is maradnak el a sikerek, hisz szíved – lelked beleteszed, aminek hozadéka lehet a sok pénz. Talán nem is számítasz rá, de utalja főnököd, adják üzlettársaid, s gondolkozhatsz, hova fektess be. Szükség van rá, hisz szerelmedre, gyerekeidre is sokat költhetsz – de most van miből!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!